benim canım Büryan istiyor bikaç gündür..yapasım var ama icraata nedense giremiyorum bi miskinlik çöktü bana bayramdan sonra...
cumartesi sabah eşimi hala kızı kahvaltıya davet etti öğlene kadar orda oluruz..eve gelincede bikaç çeşit bişiler yapıcam kısmetse..pazar akşamüzeride çok yakın bir arkadaşımızın düğünü var,sonunda evlendirdik:))
o yüzden cumartesiöğleden sonra ve pazar gündüz ne yaptım yaptım yanıma kar sayıcam:)
pazartesi kursuma devam
oh maaşallah mantılar poaçalar ohhh ohh allahım ya
ama olmaz ki böle
allahım sabahın köründe ayaktayım ve kalkıp mantı yapıcam,poaça yapıcam yapıcamda yiyecem(totomu kaldırırsam)
bu arada hamile olanlar ayva yerse bebişi çok güzel olurmuş,elma yerse yanakları pempiş pembiş olurmuş:26:
bana da geçen gün komşum dedi ki, elma yersen çocuğunun yanakları gamzeli olur
ama şu var ki, elma gerçekten çok faydalı bir meyve, herkes için. benim aram pek yoktur ama hamileliğimle beraber meyveye düşkün oldum, günde üç porsiyon meyve yiyorum, bunların içinde elma da var her gün.
Eki Görüntüle 544129 Eki Görüntüle 544131 Eki Görüntüle 544132 Eki Görüntüle 544134 Eki Görüntüle 544136
Ben geldim dostlar bugün misafirim vardı...Buyrun ikramlar
Elossa poğaça çok hoş oldu sağol
Tatlıyı ayrı servis tabağında ikram ettim resimdeki gibi değil
artık çok geç canım, kendileri akşam çayıyla mideme indi
bi dahaki sefere resim eklerim inşallah:13:
merhaba elossa ve topiğinin hamarat kadınları;
yardımınızı istiyorum.
ben gün içinde çok yoğunum.açıkçası bu yoğunlukta da artık diyet yapmayı bırakın biraz dikkat edipte sağlıklı yiyecekler bulamıyorum.
sabahtan yemek hazırlayıp 18:00 civarı yiyebileceğim türde yemekler yapmak istiyorum. Akmayan, taşınabilecek türde.
aklıma tavuk, sebze ve zeytinyağlılar geldi.
sizden de fikir almak istedim.
aklınıza gelen yemekler var mı? özellikle isim yazarsanız araştırıcam
oh maaşallah mantılar poaçalar ohhh ohh allahım ya
ama olmaz ki böle
allahım sabahın köründe ayaktayım ve kalkıp mantı yapıcam,poaça yapıcam yapıcamda yiyecem(totomu kaldırırsam)
bu arada hamile olanlar ayva yerse bebişi çok güzel olurmuş,elma yerse yanakları pempiş pembiş olurmuş:26:
kızlar merhaba yarın aksam yemegine misafirim gelcek mercimek corbası, mantarlı tavuk sote,pilav, sarımsaklı yogurtlu kozlenmis patlıcan ve salata yapmayı dusunuyorum.
sizce menu nasıl? tatlı olarak ne yapsam ?
hıı kızlar bide dun canım cok fena tiramisu cektiiii pratik bi tarifi olan var mııı:26:
selam canım :)
ben lazanya çok severim özellikle kıymalısını, dışarda yedim hep evde hiç denemedim başkasının evinde de yemedim denk gelmedi. var mıdır sende tarifiiii??? :) ama kolay olsun :)) yapayım da eşimi şok edeyim diyorum :)
kesinlikle büryanı bekliyorummmmmmmmmmm
elossa dün senin tavuklu buğday çorbandan yaptım güzel oldu biz buğdayı yoğurtlu yemeye alışkınız yaa değişik geldi misafirlerime sunucam bugünn sen sebze demiştin ya sebze almayı dün unuttum o yüzden yumurta eriştesi yapacam
Eki Görüntüle 544129 Eki Görüntüle 544131 Eki Görüntüle 544132 Eki Görüntüle 544134 Eki Görüntüle 544136
Poğaça çok güzel gözüküyor.Kaçıncı sayfada tarifi???
Sağol canımoy oy oyyyyyyyyyy resimlere düşücem resmen ellerine sağlık canım yaa..hepsi en sevdiklerimm..patates salatası epeydir yapmıyorum yapim barii:)))
tatlıya bak Allahımmmmm ççok çok çooookkk güzel olmuş hayatım ellerin dert görmesin..poğaçayı sevemen sevindim gerçektende çok lezzetli ve ağır olmuyor..onlarda harika görünüyor 1 tanecik istiyom:)))
Öyle mi diyorsunne şanslı bi misafirmiş öyle o
valla yaa
elossacım topiğin hayırlı olsun ikizin yağtıgı poğaçadan bende yapıcam yarın bakalım nasıl olucak
Yap canım çok güzel oluyorOda çok bekletemedim mayalanması için belki daha çok bekletsem daha güzel olurdu
ikizim bu poğaça yumuşak oluyor dime canım
Sağol canımBeğendim çok iyi oldu
Öyle mi diyorsun
elossacım topiğin hayırlı olsun ikizin yağtıgı poğaçadan bende yapıcam yarın bakalım nasıl olucak
bende pek beğendim şu an çay içiyoruz kocişle,bikaç tane atıversen ekrandan ne makbule geçer:)
canım sağol hoşgeldin :)
yapınca paylaş küserimmmmmm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?