Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
çok açım bunlara bakarak gözümü doyurmaya çalışıyorum

Cok acikiyorum icimde birsey var gibi yedigim seyleri yiyip bitiriyor
Ben borek isterim

anam neden aç duruyorsunuz kızlar,girin mutfağa:)
valla ben resmen yemek konusunda zıvanadan çıktım
benim içimde bişey değil resmen aç kurt ordusu var,doymuyorum gibi hissediyorum.ağzım hiç boş durmuyor.buna bir son vermeliyim
bende börek isterim

kiz cok korkarim bu saatte yiyemem kilo alirim :18:

hiiç şüphen olmasın teeemmeemm :90::90:

ehehehe:)))

canımm hoşgeldin mutfağımaa:) ne bilim haber vermemişim dimi tü banaaa
eşin nerdekii olsun yap onun yerinede ye:))

kiz cok korkarim bu saatte yiyemem kilo alirim :18:

ay boşver hayatım yaa,kilo bu gelirde giderdeee

kilo vermye çalışıyorum elossa

yoksa bu hamarat hanım neler yapar neler
diyet bi bitsin yapcam inşşş

Ay hicoyle dusunemiyorum ya
Off evlendikten sonra bogazimdan acayip kistim haa cipsler kolalar cikolatalar yok bol yesillik var hayatimda

canımm hoşgeldin mutfağımaa:) ne bilim haber vermemişim dimi tü banaaa
eşin nerdekii olsun yap onun yerinede ye:))

Heee tüüü sana Canım eşim askerde benim maalesef daha 9 ay var gelmesine, bebek bekler gibi bekleyeceğim anlayacağın Zaten yemekle pek aram yok benim, yapmasını çok severim ama yemesini sevmiyorum niyeyse, eşim varken onunla birlikte iyi yiyordum ama o olmayınca geçiştiriyorum... Sanırım insan kendini sevmiyor önemsemiyor Aperatif yemek tarifleri verirsen yaparım ama

kilo vermye çalışıyorum elossa

yoksa bu hamarat hanım neler yapar neler
diyet bi bitsin yapcam inşşş

diyet bitince yaparsan daha kötü birden alırsın canım verdiğin kiloları
herşeyden ye ama az ye

Ay hicoyle dusunemiyorum ya
Off evlendikten sonra bogazimdan acayip kistim haa cipsler kolalar cikolatalar yok bol yesillik var hayatimda
bizim hayatımızdan hiçbiri eksik olmuyor hayatım,kesemiyoruz.evlenince ben daha çok aldım kilo yeşillik bende çok severim hiç eksik etmem soframdan..hele maydanoz ve dereotuna aşığım resmen..

Elossa harikasın:)
çok teşekkür ederim

şimdiden aklımda birşeyler oluştu.

canım ya Allah kavuştursun az kalmış..bende asker beklemiştim iyi bilirim o özlemi hasreti
aperatif bişiler bakim bakimmmm

Elossa harikasın:)
çok teşekkür ederim

şimdiden aklımda birşeyler oluştu.

canım teşekkür ederim umarım yardımım dokunur ya:))
yaprak sarma biber dolma koyabilirsin yanına onlar soğukta yenir.
haşlanmış mısır ayran olabilir.
ıspanak ve bol domates biberi bir arada kavurabilirsin,içine çok az bulgur veya pirinç katabilirsin.
1 kase yoğurdun içine kuru meyveler veya mevsim meyveleri doğrayıp ekleyebilirsin çok azda tarçınla acaip doyurucudur kendileri ben çok sık yaparım:)
söğüş domates salatalık doğrayıp üzerine peynir serpiştirebilirsin o da çok doyurucu ve hafif
gaza geldimm

elossacığım eğer verdiğim kiş tarifini yaparsan burdada paylaş.bu güzel tarifi herkes denesin dimi ama

anam olsa, yanında ayran ohhh mis gibi rüyamda gördüm bide biliyomusun
anacım rüyanada girdiyse yapman farz olmuş:))) 1 tanecikte bana uzatıver biyerlerim şişecek pis boğazlığımdan

elossacığım eğer verdiğim kiş tarifini yaparsan burdada paylaş.bu güzel tarifi herkes denesin dimi ama

paylaşmammı hayatımm,kesinlikle herkes denemeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…