çok açım bunlara bakarak gözümü doyurmaya çalışıyorum
Cok acikiyorum icimde birsey var gibi yedigim seyleri yiyip bitiriyor
Ben borek isterim
anam neden aç duruyorsunuz kızlar,girin mutfağa:)
valla ben resmen yemek konusunda zıvanadan çıktım
benim içimde bişey değil resmen aç kurt ordusu var,doymuyorum gibi hissediyorum.ağzım hiç boş durmuyor.buna bir son vermeliyim
bende börek isterim
hiiç şüphen olmasın teeemmeemm:90::90:
Ayyy evet dediydik böyle bir topik aç diye ben nasıl görmedim, hadi ben görmedim sen nasıl haber vermedin seni seni
Aboneyim artık buraya ama şöyle bir durum var ki artık böyle güzel güzel yemekler yapmıyorum canım yaa eşim yok yalnızım yaa boğazımdan geçmiyor, geçiştiriyorum...
Hayırlı olsun canım topiğin geç oldu biraz ama
kiz cok korkarim bu saatte yiyemem kilo alirim :18:
canımm hoşgeldin mutfağımaa:) ne bilim haber vermemişim dimi tü banaaa
eşin nerdekii olsun yap onun yerinede ye:))
kilo vermye çalışıyorum elossa
yoksa bu hamarat hanım neler yapar neler
diyet bi bitsin yapcam inşşş
bizim hayatımızdan hiçbiri eksik olmuyor hayatım,kesemiyoruz.evlenince ben daha çok aldım kilo yeşillik bende çok severim hiç eksik etmem soframdan..hele maydanoz ve dereotuna aşığım resmen..Ay hicoyle dusunemiyorum ya
Off evlendikten sonra bogazimdan acayip kistim haa cipsler kolalar cikolatalar yok bol yesillik var hayatimda
canım makarna hamur işi istemiyorum dedin benim önümü kestin:)))
ama mesela ton balıklı salata hazırlayabilirsin,yağ limon tuz eklemeden saklama kabına koyarsan 2 günde dursa hiç bişey olmaz sebzeler diri olur..
zeytinyağlı pırasa taze fasulye yapabilirsin,suyunu az eklersin...
patates köfte kızartabilirsin
mercimek köftesi yapabilirsin
ay aklıma neden bişi gelmiyo başkaaaa
Ay hicoyle dusunemiyorum ya
Off evlendikten sonra bogazimdan acayip kistim haa cipsler kolalar cikolatalar yok bol yesillik var hayatimda
Heee tüüü sanaCanım eşim askerde benim maalesef daha 9 ay var gelmesine, bebek bekler gibi bekleyeceğim anlayacağın Zaten yemekle pek aram yok benim, yapmasını çok severim ama yemesini sevmiyorum niyeyse, eşim varken onunla birlikte iyi yiyordum ama o olmayınca geçiştiriyorum... Sanırım insan kendini sevmiyor önemsemiyor Aperatif yemek tarifleri verirsen yaparım ama
benimde yok nasıl özledim onları
Ben yiyorum yaa kilo problemim yok, zaten eşim alıştırdı abur cubura, her akşam ister ağzı boş durmasın
ohhhh mis gibi ellerine saglık çok güzel olmuşEki Görüntüle 544129 Eki Görüntüle 544131 Eki Görüntüle 544132 Eki Görüntüle 544134 Eki Görüntüle 544136
Ben geldim dostlar bugün misafirim vardı...Buyrun ikramlar
Elossa poğaça çok hoş oldu sağol
Tatlıyı ayrı servis tabağında ikram ettim resimdeki gibi değil
hem yiyip kilo problemin yok muuu
işte ben buna ağlarımmm
Elossa harikasın:)
çok teşekkür ederim
şimdiden aklımda birşeyler oluştu.
ay elossa bayılıyorum topiginebenim canım bugün ne istiedi biliyomusun patatesli gözleme
anam olsa, yanında ayran ohhh mis gibicanım teşekkür ederimmmayy olsada yesek dimi ççookk severim sıcak sıcak ayyy yaaa
anacım rüyanada girdiyse yapman farz olmuş:))) 1 tanecikte bana uzatıver biyerlerim şişecek pis boğazlığımdananam olsa, yanında ayran ohhh mis gibirüyamda gördüm bide biliyomusun
elossacığım eğer verdiğim kiş tarifini yaparsan burdada paylaş.bu güzel tarifi herkes denesin dimi ama
anam olsa, yanında ayran ohhh mis gibirüyamda gördüm bide biliyomusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?