Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619

gözün aydın olsun annene kavuşmuşsun.Kayseri mantısı da süper biey hıımm eminim çok güzel yapar annen Aşureler pişiyor hhıımmm elinize sağlık Allah kabul etsin.

gözün aydın olsun annene kavuşmuşsun.Kayseri mantısı da süper biey hıımm eminim çok güzel yapar annen Aşureler pişiyor hhıımmm elinize sağlık Allah kabul etsin.

sağol canımm,evimdeki huzur 1000 kat artıyor ailem geldiğinde..evin ses tonu değişiyor gibi bişey oluyor çookk şükür!
anneciğim harika yapar evet,aşurede yarına hazır olucak nasipse canım,ççookk sağol.

sana cok imrendim simdi benim annem gelemiyor ben yurt disinda oldugum icin daha evimi bile goremediler

Son düzenleme:
Elossacım paylaşımlarının çoğunu bilgisayarıma kaydettim.Sucuklu kaşarlı menemen tarifini sen mi yazmıştın,yoksa başka bir arkadaş mı senin topiğin de mi paylaşmıştı tam hatırlayamadım.Bugün denedim ve eşimde bende çoook beğendik.Teşekkürler.
Ayrıca resim paylaştığım için 100 kilo almam heralde :))

Son düzenleme:
bende hafta sonu gelecek misafirlerim icin yapicam sultan lokumunu bir ben eksik kalmisim zaten anladigim kadariyla

yalniz misafirlerimden birinin muz a alerjisi var ben de ekstradan vanilyali ve cilekli puding almistim. olur mu kizlar ne dersiniz:26:

elossaaaaaaaa nerdesin ailenle olmanin tadini cikariyorsun dimiii.. Rabbim saglik versin onlara basimizdan eksik etmesin,

ben misafirlerime yapmak için vanilyalı puding almıştım, içine de damla sakızı attım, o gün bitti hepsi
benim muzlu ve çilekli pudingle pek aram yok da, o yüzden öyle denemiştim.

ben misafirlerime yapmak için vanilyalı puding almıştım, içine de damla sakızı attım, o gün bitti hepsi
benim muzlu ve çilekli pudingle pek aram yok da, o yüzden öyle denemiştim.

çikolatali pudingle yapsak nasil olur ki? ferrero rocher cikolatalari gibi olur mu

sütlü tatlımı unutmadın inşllah önümüzdeki ay sonu lazım vaktin var epey hadi yine iyisin annene selam söyle doya doya öp onu yanındaken kıymetini bil ağlıcam beee :2:

bir ayda nasıl 186 sayfa yazdınız ya tam aa kullanılcak tarifler deyip okumaya başlamıştım ki 186 sayfayı görünce bıraktım. neyse ara ara bakayım. neler yapılıyor nasıl yapılıyor öğrenmem lazım. ellerinize sağlık

krizsavarcım, ilk sayfada hangi sayfada ne tarifi var yazıyor..
ordan takip edebilirsin rahatlıkla

küçük lahana bulamadım denicem şöle tarifi öne alayımda ellerine sağlık

her tarif boyle resimlimi bu konuda
supersiniz valla ilk defa boyle bi konu goruyorum ben
ellerinize saglik vede ALLAH RAZI OLSUN ..
2 çocuk annesiyim vede çorba bizim vazgeçilmezimiz :)
bugday ha$lanmi$ varda tavugu ha$layip içine atsam olur in$allah
$imdi gidiyorum yapmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…