Elossa'nın Mutfağı

Elossa'nın Mutfağı ilginizi çekti mi?

• Ankete Katılan
    619
araba$iyi gorunce sevinmi$tim birden yani adini gorunce
ama tepsideki $ekli ali$ik olmadgim bi goruntu ydu
yore farkindan kaynaklaniyor herhalde
afyonluyum ben bizde o hamur baya sert olur , kesince her biri ayrilir hiç yapi$maz
belkide sizin hamura 1 saat sogumasi az geldi bilemiycem
geceden yapariz kI$ GUNU VE SOGuk odada bekler sabaha kadar yada yenene kadr i$te
neyse uzatmayim ben emege saygi
ellerinize saglik ..

sana cok imrendim simdi benim annem gelemiyor ben yurt disinda oldugum icin daha evimi bile goremediler

(((

Eki Görüntüle 560564

kayseri mantısını yaptığım birgünde koyarım :

canım ellerine sağlık nefiss görünüyor yaaa

oy oy oyyyy ellerine sağlık canımm

vee sultan lokumumu pişirdim sogumaya bıraktım aksam yicez bakalım tadı nasıl oldu

merakla bekliyoreeee:))

bulgur pılavı mercımek corbası fırında kızarmıs tavuk brokolı salatası yaptım ben fıkır olursa dıye

menün süper hayatım ellerine sağlıkk

aminn canım çok sağol...cümlemizin ailesi başımızdan eksik olmasın inşallah..
her iki pudingte olur hayatım

sütlü tatlımı unutmadın inşllah önümüzdeki ay sonu lazım vaktin var epey hadi yine iyisin annene selam söyle doya doya öp onu yanındaken kıymetini bil ağlıcam beee :2:

a.s. canımm...bugün uğurladım onları,biraz içim buruk ama çok şükür ki çok yakınız ailemle..öptüm mıncıkladım senin yerinede..onunda sana çok selamı var canım benim,gözlerinden öpüyormuş
bu arada sütlü tatlını unutmadım:)

yazarız ayol az bile :)))
takipte kal emii

küçük lahana bulamadım denicem şöle tarifi öne alayımda ellerine sağlık

olsun cnm bulduğunda denersin paylaş ama emi

evet hayatım tam üstüne basıınn,her biri resimli hatta kademe kademe resimliyorum ki iyice olayın içinde olun diye:)
senden de Allah razı olsun hayatım çok sağol.
dediğin gibide yapabilirsin hiç sorun değil:)
bu arada hoşgeldin mutfağımaaa

heryerde farklı sanırım canım,ama hmen hemen usul aynı gibi...
çok teşekkür ederim bu arada hoşgeldin mutfağıma.

elossa nerdesin kiz annen geldi bizi unuttun topik sensiz kaldi:26::26:

geldim hayatımm,annemleri uğurladım daha 1 saat olmadı...
hayırlısı ile gitsinler içim rahatlıyacak..

elossa bugün çiçekli kurabiyenden yaptım.
çok kuru oldular, anlamadım ki neden :26:
o kadar da uğraştım yaa

canım malzmeleri birebir aynı kullandıysan eğer,tek sorun fırında fazlamı tuttun acaba

evet, hamur da çok güzel oldu. fırından da fazla kızarmadan çıkardım, beyaz gibi hatta :26:
fotoğrafını da çektim, paylaşmayı bilsem atardım buraya bakardın. görsel olarak bi sorun yok yani.

Son düzenleme:
evet, hamur da çok güzel oldu. fırından da fazla kızarmadan çıkardım, beyaz gibi hatta :26:
fotoğrafını da çektim, paylaşmayı bilsem atardım buraya bakardın. görsel olarak bi sorun yok yani.

üzüldüm ya çokmu sert yenmeyecek gibimi...
bu arada fotoların masa üstündeyse msj yazdığın kutunun alt kısmında eklenti ekle diyo onu tıkla açılan kutunun sağ üst köşesinde dosya ekleyi tıkla dosyanı seç seçtikten sonra upload files yazıyo ortada ona tıkla sonra sağ alt köşede bitir yazıyo onu tıkla sonra cevaplayı tıkla resimlerin eklenir cnm

burayi yeni kesfettim iyi paylasimlar arkadaslar
arada gelirim
topiginiz cok hossssssssssssssssssssss

Elossa sayfaların hepsini okuyup yazacaktım ama 55 te kaldım yazmadan duramadım tekrar geçmiş sayfalara bakacam artık :) çoooook güzel bir topik bayıldım ama ters zamanda rastladım galiba diyetteyim ve resimler harika.Ayrıca resimli anlattığın için teşekkürler canım.Bu aralar hastayım bel fıtığından yatıyorum ama mutfağa girince ilk deneyeceğim tarif sultan lokumu.Emeğine sağlık canım

mrhaba canım,hoşgeldin mutfağıma
evet dikkatimi çekti tek tek baktın valla azimle,helal olsun
çok teşekkür ederim ilgine,bu arada geçmiş olsun acil şifalar dikkat et kendine emi.
ve sultan lokumunu denediğinde paylaşırsan sevinirim
öptüm canım

Allah razı olsun canım.Tek bir sayfa bile kaçırmak istemiyorum.Yaptığım zaman seve seve paylaşırım canım sayfalara bakmaya devam :)

Allah razı olsun canım.Tek bir sayfa bile kaçırmak istemiyorum.Yaptığım zaman seve seve paylaşırım canım sayfalara bakmaya devam :)

Senden de razı olsun hayatım..
sen iyileş bol bol paylaşım bekliyorum denediğin tariflerimden emi

lokumum guzel oldu ben pek sevmem muzlu pudingi ama yine tarife gore yaptım oldu bi dahakine cikolatalı pdingle yapcam icine de fındık ceviz bişiler koycam

üzülme canım yaa, nolcak, böyle de yenir, hem çok çabuk bayatlamıyor bunlar, her gün bir iki bir iki, bitiririm ben
hanımellerin bisküvilerine benzedi. yani böyle ağızda dağılan kurabiye değil de, kıtır bisküvi gibi oldu
ben mutfağı seviyorum, denemekten, yemek,pasta yapmaktan vazgeçmem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…