Şampuan ve Saç Kremleri Elseve arginine serisini kullanan var mı?

Dediğim gibi küçük yerde oturuyorum migros yok.Neyse eninde sonunda gelir.Millet Arginine Dirençsiz ölmüş ya.Vardı çünkü. Bitmiş :43:

dün yne yıkadım saçımı arginine drençle. saçım çookkk az dalgalıydı fakat altta bukleler vardı. yokolp gtmişler.gerçi saç kremide yapmş olabilr + arginine de de saç kremi var sanırım şampuanında. Bozldu sinirlerimm.:26:

dün yne yıkadım saçımı arginine drençle. saçım çookkk az dalgalıydı fakat altta bukleler vardı. yokolp gtmişler.gerçi saç kremide yapmş olabilr + arginine de de saç kremi var sanırım şampuanında. Bozldu sinirlerimm.:26:

Arginine hem şampuan+saç kremli ikisi bir arada

hem sadece şampuan olan kremsiz çeşidi var tatlım... Ben kremsizini aldım ama hala denemedim yahu...

Arginine hem şampuan+saç kremli ikisi bir arada

hem sadece şampuan olan kremsiz çeşidi var tatlım... Ben kremsizini aldım ama hala denemedim yahu...

Hiç farketmemiştim, söylediğin iyi oldu. Zaten aldığım yerde arginine direnç 'ten 4-5 tane kalmıştı, attım hemen sepete.
Bi dahakine kremsiz alayım bari.

saol arkadaşım deneyimlerini paylaştığın için ne bileyim işte hastalık korkusu falan diye gittim slikonsuz şampuan aldım o da rezil gibi etti saçımı.madem öyle bide blendax alayım bari
bende neredeyse her şampuanı denedim ama blendax kadar vasat şampuan görrmedim papatya özlü şampuan aldım bir saç yıkandıkdan ve kurulandıkdan sonra insanın eline yapışırmı :((((

bende neredeyse her şampuanı denedim ama blendax kadar vasat şampuan görrmedim papatya özlü şampuan aldım bir saç yıkandıkdan ve kurulandıkdan sonra insanın eline yapışırmı :((((

Nasıl yani???
Saçların yapış yapış mı oldu yoksa kuruluktan mı eline yapıştı anlamadım?

Kızlar ben bu ürünün reklamları ilk dönmeye başladıktan sonra hemen aldım tam zaman veremicem ama epeydir kullanıyorum fakat dökülmeyecek alakalı hiç bir degisiklik yok hatta bende beyaz beyaz bisiler oldu kafa derimde. Ben bel bağlamayın derim bosuna vakit kaybı çünkü dökülmeyi durdurmak süreç ve sabır istiyor.

Kremini almadım ama şampuanını sevdim. Daha ilk yıkamada saçlarımı yumuşattı ve parlattı . Sanırım benim için şu an tek kötü yanı kokusu, çilekli sakız gibi kokuyor.

bende yeni aldım kullanmaya başladım ama benim saçımı çabuk yağlandırdı gibi :( biraz daha sabredip kullanıcam artık, yağlandırma devam ederse bırakırım artık kullanmayı

tereddütte kalarak kullandım bugün, çünkü ilk yıkamada ne kadar etkili olabilir ki? kızlar inanın ilk yıkamada saç dökülmem yarıya indi ve saçlarım yumuşacık (:

Kızlar ben de bugün aldım henüz denemedim akşama deneyince sonuçları yazarım inşallah yarar uzaması durmuş saçlarımaaaa :5:

:71:

kızlar benimde aşırı yağlanıyor saçlarım iki günde çok kirleniyor sanki :5:

ne kullanacağımı bilemiyorum...

ve dökülmede çok..doktora gidecektim ama gitmedim..

şöyle güzel bi şampuan bulmak istiyorum.. :14:

bende kullandım hatta geçen hafta bitti. ben çok memnunum zaten elseveden. ama bu ay değiştirdim şampuanımı 2 ay sora tekrar döncem arginine ..

bu şampuanın fiyatının uygunluğu gibi kendide uygun olsaydı keşke içindeki silikondan dolayı saçlarım hava almaz oldu yapışdı kafama mat duruyodu hemen yağlandırdı artı bişeyini göremedim ben sls denilen sıvı sabun bulaşık dterjanı maddesi köpürdükçe köpürüyor saçı ilk yıkamada kurutuyor daha sonra yağır gibi oluyor eskiden şampuanlar kaliteliydi artık markette bir tane iyi bişey yok içlerinde sıvı sabun varmış haberiniz olsun bu konuyu baya bi araşdırmışdım yani el sabunu sıvı sabunla saç yıkanıyor resmen en iyisi eczaneden yada aktardan bitkisel şampuan alın 6 ay sonra dökülmeden eser kalmıcakdır saçı onarmaları ancak zaman alıyo çünkü bunun kararınıda siz vericeksiniz ben sadece bilgilendirmek isdedim elseve argınıne 9 10 tl arası hatta kampanyada 6 tl nivalis ısırganlı 20 tl otacı 18 tl sebamed 19 tl neden bu fiyat farkları düşündünüzmü 3 lira fazla olsun tam olsun ben bu şampuandan hiçç memnun kalmadım malesef keşke kalsaydım ama doğrusu bu

Henüz 2 kerecik kullandım ama kokusu mükemmel :12: Ayrıca yumuşacık oldu saçlarım ve parladı :10: Dökülmeye henüz bişey diyemicem :50:

:71:

Otacı 18 tl mi? Ben 10 liraya alıyorum 18 lira verip almayın bence:) Bir de Otacı'nın her şampuanı değil bazı şampuanlarında bu dimethicone vs. denilen zararlı maddelerden yok,mesela kepeğe karşı etkilide yoktu bildiğim kadarıyla.Çok uzun zaman kullandım Otacı,aktar şampuanları şu sarımsaklılar falan ama bir türlü geçmedi dökülmesi saçlarımın avuç avuç..En son Oriflame ballı sütlü şampuanın içine vitamin kırdım çok iyi geldi durdu dökülmesi fakat bu sefer de hem şampuan zaten kremli gibi hem vitaminler yağlı saçlarım kafama yapıştı o yüzden onu dönem dönem kullanıyorum.Normal şampuan olarak da Down under natural's aldım nedense kaşıntı yaptı bende kuruttu belki anlamadım. Şimdi birazdan gidip bu serisinden alacağım Elseve'in.Aslında öyle mucize beklemiyorum saçlarım çok yıprandı çünkü en azından saçımı yormayan bir şampuan olsun istiyorum artık.Serumunu da alayım diyorum.Bakalım inşallah iyi gelir kızlar ya..

Back
X