- 4 Ocak 2011
- 1.399
- 24
- 118
- 35
- Konu Sahibi pelintoprak
kaynımın uzun süredir flört ettiği sevgilisi var kayınvalidemler ve kız aynı şehirdeler biz ayrı şehirdeyiz. kızla memeleket gittiğimizde bi defa tanıştmışk . neyse kaynım face'ini kızla ortak kullanmaya başladı bizde kızla sık sık sohbet etmeye başladık . havadan sudan evlilikten falan neyse kayınvalidemler kızı istemye egittiler 2 yıl önce kızın babasıda kızımın yaşı küçük henüz evlenmsini istemiyorum demişti. konu bi süreliğine askıya alındı. bu arada kaynımala ayrıldılar bi kaç sonra tekrar barıştılar ve yine sohbetimiz devam etti 1 yıl boyunca. takii geçtiğimiz ağustos ayına kadar.. kıza yine facete slm verdim naber falan dedim cvp vermedi bende sonra bişey yazmadım hiç aradan 1 hafta geçti kız beni silmiş faceten onu farkettim. bi kaç gün geçti eşime dedimki kardeşin yada sevgilisi beni silmiş. eşimde sinirlendi onu sildi kendi hesabından. sonra kardeşini aradı sen beni ve yengeni silmişsin dedi :) oda abi yok ben silmedim zaten x kullanıyor bi yanlışlık olmuştur dedi. ertesi gün eşime ark. isteği göndermiş eşim kabul etmedi çünkü beni eklemediler. neyse ben çok üzüldüm kırıldım. konuyu kapattım. geçen hafta kızı istemeye gittiler bu defa babası ok dedi. 10 gün sonra aile arasında nişan olcak bizde gidicez. bi yandan kaynımı çok severim gitmek istiyorum bi yandan kız beni sildi demekki görüşmek istemiyor. ben şimdi kıza nasıl davaranayım büyük eltime söyledim hiçüstünde durma bu konunun hiç ama bile konuyu kimseye akışına bırak, kızlada normal konuş dedi. ama o zamanda kendimi yüzsüz gibi hssedicem sizce nasıl davranayım kıza bişey diyeyim mi of ya bilemedim
(