• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

elti adayım..

pelintoprak

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2011
1.399
24
118
35
kaynımın uzun süredir flört ettiği sevgilisi var kayınvalidemler ve kız aynı şehirdeler biz ayrı şehirdeyiz. kızla memeleket gittiğimizde bi defa tanıştmışk . neyse kaynım face'ini kızla ortak kullanmaya başladı bizde kızla sık sık sohbet etmeye başladık . havadan sudan evlilikten falan neyse kayınvalidemler kızı istemye egittiler 2 yıl önce kızın babasıda kızımın yaşı küçük henüz evlenmsini istemiyorum demişti. konu bi süreliğine askıya alındı. bu arada kaynımala ayrıldılar bi kaç sonra tekrar barıştılar ve yine sohbetimiz devam etti 1 yıl boyunca. takii geçtiğimiz ağustos ayına kadar.. kıza yine facete slm verdim naber falan dedim cvp vermedi bende sonra bişey yazmadım hiç aradan 1 hafta geçti kız beni silmiş faceten onu farkettim. bi kaç gün geçti eşime dedimki kardeşin yada sevgilisi beni silmiş. eşimde sinirlendi onu sildi kendi hesabından. sonra kardeşini aradı sen beni ve yengeni silmişsin dedi :) oda abi yok ben silmedim zaten x kullanıyor bi yanlışlık olmuştur dedi. ertesi gün eşime ark. isteği göndermiş eşim kabul etmedi çünkü beni eklemediler. neyse ben çok üzüldüm kırıldım. konuyu kapattım. geçen hafta kızı istemeye gittiler bu defa babası ok dedi. 10 gün sonra aile arasında nişan olcak bizde gidicez. bi yandan kaynımı çok severim gitmek istiyorum bi yandan kız beni sildi demekki görüşmek istemiyor. ben şimdi kıza nasıl davaranayım büyük eltime söyledim hiçüstünde durma bu konunun hiç ama bile konuyu kimseye akışına bırak, kızlada normal konuş dedi. ama o zamanda kendimi yüzsüz gibi hssedicem sizce nasıl davranayım kıza bişey diyeyim mi of ya bilemedim :((

buyuk eltin hakli
$u face i kapatp silip yok etseniz olmazmi ? :)
bilgisayardan anlasam talan edicem uyuz oluyorum bu face a :27:
yani hacklmek anlaminda talan edicem :)

Son düzenleme:
Kız kaynından ayrıldığında kıza karşı tavrın nasıldı?

Öküz öldü çit bozuldu moduna girdiysen sana güveni sarsılmıştır tabii.

Ayıca çok önemsiz bir konu bu.

Tabiki nişana gidip vazifeni yapacaksın. Herkes kendisine yakıştırdığı gibi davranırmış. Ne yani, face saçmalığı yüzünden kocan kaynına rest çekecek değil, sende eltinin nişanına gitmeyecek değilsin herhalde?

bence hiç bişey söyleme kimseyede bişey belli etme sonra gider derki eltim beni şimdiden kıskanmaya başladı çekemiyo boşver gerekmediği sürece fazla konuşmazsınız olur biter

tamam kabul ediyorum faceten sildi diye düşman olunmaz ama sonuçta orasıda paylaşım sitesi ve ordan tanıdığımız insanlarla yazışıyoruz. görüşmek istemiyor ki sildi . benimle görüşmek istemiyor demekki ben buna bozuğumm :((

tamam kabul ediyorum faceten sildi diye düşman olunmaz ama sonuçta orasıda paylaşım sitesi ve ordan tanıdığımız insanlarla yazışıyoruz. görüşmek istemiyor ki sildi . benimle görüşmek istemiyor demekki ben buna bozuğumm :((

Kaynınla kızın ayrı olduğu dönem nasıldı ilişkiniz? Bence burası önemli...

kayınvalidem nişan günü kızla beraber kuaföre ve fotografçıya benim gitmemi istedi damat ve gelinle ben ve eşim bütün gün beraber olucaz . ya kız benle konuşmazsa bendemi konuşmıyım yada bakrım o konuşursa konuşurum konuşmazsa konuşmam. tavır alsam kıskanıyor diye düşünebilir.

Kaynınla kızın ayrı olduğu dönem nasıldı ilişkiniz? Bence burası önemli...

kızla sadece face aracılığı ile görüştük hep. birbirimizde tel numaralarımız yoktu o nednele görüşme ihitmalimde yoktu. ama hiç sert tepski göstermedim hep abla gibi ılımlı yaklaştım

Bence hiçte kafanıza takmayın.Bakarsınız ileride size yanlış yapıyor siz ondan önce silersiniz onu.
Ama eşinize tekrar istek göndermesi ve size göndermemeside sinir bozucu

iyi de görüşmek istese ne olur istemese ne olur neden bu kadar takıyosun ki kafana :44: sanki hep o mu vardı? sen kocanla mutlu musun huzurlu musun? eltin iyi olsa ne olur olmasa ne olur kafaya takmak için çok basit bişey bu

kızla sadece face aracılığı ile görüştük hep. birbirimizde tel numaralarımız yoktu o nednele görüşme ihitmalimde yoktu. ama hiç sert tepski göstermedim hep abla gibi ılımlı yaklaştım

İşin detayını bilemem tabii. Ama araya ayrılık girdiğinde ilişkiyi kestiysen üzülmüş olabilir. Bu durumda sen onunla sadece kaynın sebebiyle göüşüyordun şimdi oda seninle sadece kaynı sebebiyle görüşecek muhtemelen.

Başka nedenlerde olabilir. Seni kıskanıyor olabilir yada bilemiyorum.

Ama sonuç olarak eşinin koluna girip nişana gitmeli, hanım hanım vazifeni yapıp evine dönmelisin...

iyi de görüşmek istese ne olur istemese ne olur neden bu kadar takıyosun ki kafana :44: sanki hep o mu vardı? sen kocanla mutlu musun huzurlu musun? eltin iyi olsa ne olur olmasa ne olur kafaya takmak için çok basit bişey bu

hiç önemli biri değil olsada olur olmasada . ama sorunum şu ; ben 10 gün sonra nişanında bu kıza bakıp gülücük mü dağıtıcam ya :((

İşin detayını bilemem tabii. Ama araya ayrılık girdiğinde ilişkiyi kestiysen üzülmüş olabilir. Bu durumda sen onunla sadece kaynın sebebiyle göüşüyordun şimdi oda seninle sadece kaynı sebebiyle görüşecek muhtemelen.

Başka nedenlerde olabilir. Seni kıskanıyor olabilir yada bilemiyorum.

Ama sonuç olarak eşinin koluna girip nişana gitmeli, hanım hanım vazifeni yapıp evine dönmelisin...

kaynımla geçen yıl barıştı biz bir yıldır görüşüyoduk ansızın sildi benii cadı :))

hiç önemli biri değil olsada olur olmasada . ama sorunum şu ; ben 10 gün sonra nişanında bu kıza bakıp gülücük mü dağıtıcam ya :((

bence oraya güzelce giyin süslen git eltin için değil eşin ve kaynın için hiç bişey yokmuş gibi davran. benimde kaynım evlenicek olsa nişanlanıcağı kız benimle önce konuşsa sonra iletişimi kesse bile ben nişanlım için ve kaynım için giderim

Son düzenleme:
cnm okurken bi an acaba bu msjı benmi yazdım diye düşündüm o derece durumlar aynıydı yanlız bizimki beni silmedide aylarca slm sabah yok bende şaşırdım önce nişanda ne yapsam falan ve üstelik ben k.v le asla tek kelimem yok düşün gerginliği ama yinede gittim sonuçta eşim gidecek yanlız yollayıp aa ne cadaloz çıktı büyük gelin dedirtmem tam aksine bi güzel giyindim süslendim taktım koluma eşimi gittim milletle bi sohbet muhabbet cıvıl cıvıl bi insan görüntüsü verdim 10 puanı aldım kızada aynı şekilde canım cicim falan sonuç=tam not aldım herkesten :42::42: böyle durumlarda önemli olan insanın kendine yakışanı yapması biraz diplomatik birazda rol tamadır :34::34:

cnm okurken bi an acaba bu msjı benmi yazdım diye düşündüm o derece durumlar aynıydı yanlız bizimki beni silmedide aylarca slm sabah yok bende şaşırdım önce nişanda ne yapsam falan ve üstelik ben k.v le asla tek kelimem yok düşün gerginliği ama yinede gittim sonuçta eşim gidecek yanlız yollayıp aa ne cadaloz çıktı büyük gelin dedirtmem tam aksine bi güzel giyindim süslendim taktım koluma eşimi gittim milletle bi sohbet muhabbet cıvıl cıvıl bi insan görüntüsü verdim 10 puanı aldım kızada aynı şekilde canım cicim falan sonuç=tam not aldım herkesten :42::42: böyle durumlarda önemli olan insanın kendine yakışanı yapması biraz diplomatik birazda rol tamadır :34::34:

hahah alemsinn bende öylemi yapım diyosunn beceririm inş. :))

Elti adayin cocukluk yapmis sen bari ona uyma git nisana normal davran!facebook ta ne sacma bisey bikez daha gormus olduk.

giyin süslen git nişana gitmezsen sorcak herkes neden gelmedi diye.böyle bi konu yüzünden nişana gitmezsen suçlu olan sen olursun bil.sorun yaratan nişana gelmeyen v.s. eltin bana kalırsa cahillik etmiş sen ona uyma bi daha onunla face üzerinden konuşmazsın olur biter.

Back
X