Elti adayım !!!

deryacaglar

Sensiz Asla!
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2013
279
12
18
Erzurum
Merhaba arkadaşlar..

Konuya giriyorum.. Şimdi kaynım benim düğümde benim köylüm olan bi kızı beğenmiş, teyzeleri de gitmiş kızın numarasını almış kız da kaynım yakışıklı biri olduğu için hemen atlamış numarasını vermiş neyse düğün esnasında kayınvalidem geldi kızı bana gösterdi bende kızı pek tanımıyorum ama niye bilmiyorum hiç sevmiyorum yani belki çok iyi bi kız ama ben hiç sevmiyorum yani ilk gördüğüm andan beri bi soğukluğum var ona karşı ve bu arada hiç konuşmuşluğumuz yok kızla. kayınvalidem bana gösterince kızı bende o an birden o kız iyi bi kız değil dedim neyse ama kaynım görüşmeye başladı kızla, sürekli konuşuyor farklı şehirlerdeler tabi, kız foto ggönderiyo buna sürekli, ya zaten çok ahlaklı iyi bi kız olsa düğünde hemen gelenlere numara vermez yani ben kendimi düşünüyorum tanımadığım etmediğim bi adama sırf yakaşıklı diye numara vermem yani. neyse işte bunlar baya görüşüyorlar tabi kaynımın bu arada başka sevgilileri de varmış çapkındırda kendisi baya bi ama bu kızla ciddi bişeyler olabilirmiş, kayınvalidem geçenlerde söyledi.. Diyo annenlere söyle kızın ailesi nasılmış araştırsınlar falan. ay nasıl canım sıkıldı ya kız için bu kız kötü dedim o gelin gelecek nerdeyse napsam ki şimdi ben kızlar

Arkadaşlar bakın kıskançlık falan yok, gelin de gelsin ben karışmam sadece en başta ben bilmeden sevmiyorum iyi değil kız dedim, kayınvalidem zaten bana kaynın bu kızı beğenmiş nasıl kız dese asla bu yorumu yapmazdım.

Kayınvalideme tanımadığımı da belirttim ama sevmiyorum bence iyi kız değil diye söyledim kayınvalideme. Öyle anladığınız gibi kötüleseydim zaten bu iş muhtemelen hiç başlamazdı. O kadar büyük vebal altına girmem. ben kaynımla ilgili olduğunu bilmeden kız için öyle bi yorumda bulundum. Şuan da zaten bunu söyledim ve şuan ciddi bişeyler olabilir aralarında o yüzden de hayli üzgünüm..
Evet kızın numara vermesini çok yanlış buldum çünkü ben kaynımı tanıyorum araştırmadan etmeden birden fazla sevgilisi olan biriyle evlenmek üzere. Bu yüzden yaptığı yanlış ve mantıksız geliyor. Ayrıca kaynımı savunmuyorum ve yine ayrıca kayınvalidem de kayınpederimde kaynımın birden fazla sevgilisi olduğunu biliyorlar.

Söylediklerinize hak veriyorum benim yaptığım da yanlıştı tanımıyordum kızı ve iyi kız değil diye bi yorumda bulundum ama yukarıda da söylediğim gibi eğer kayınvalidemin bi amaçla bunu sorduğunu bilseydim zaten sölemezdim öylesine soruyor sandım bende bu yüzden fikrimi söyledim.

Kıskançlık yapmıyorum bunu tekrar belirtiyorum, kıskançlık olsaydı şuan hala o kızı kötülüyor olurdum ama ben tekrar söylüyorum durumu bilmeden kayınvalideme böyle bir yorumda bulundum. Kayınvalideme durumu öğrenince de söyledim ; kızı tanımıyorum sadece hissitayım öyleydi diye, ama şu var yani o kızın yüzüne nasıl bakıcağımı kaynımın yüzüne nasıl bakıcağımı düşünüyorum. İlk yazımda da söyledim çok canım sıkıldı bu yüzden.

Son düzenleme:
Ne kadar kolay insan yaftalıyorsunuz
Ne olmuş telefonunu verdiyse, insanlar bir şekilde tanışıp, konuşacaklar keza teyzelerine vermiş numarayı büyüktür sonuçta
Hiç tanımadığınız biri için iyi kız değil diye yorumda bulunmuşsunuz bir de
Karışmayın bence insanların işine, zira objektif olamayacak kadar haris gördüm sizi anlattıklarınızdan
Koskoca yetişkin insanlar, anlaşırlarsa evlenirler, size kendini sevdirmek zorunda değil kimse

Son düzenleme:
Merhaba arkadaşlar..

Konuya giriyorum.. Şimdi kaynım benim düğümde benim köylüm olan bi kızı beğenmiş, teyzeleri de gitmiş kızın numarasını almış kız da kaynım yakışıklı biri olduğu için hemen atlamış numarasını vermiş neyse düğün esnasında kayınvalidem geldi kızı bana gösterdi bende kızı pek tanımıyorum ama niye bilmiyorum hiç sevmiyorum yani belki çok iyi bi kız ama ben hiç sevmiyorum yani ilk gördüğüm andan beri bi soğukluğum var ona karşı ve bu arada hiç konuşmuşluğumuz yok kızla. kayınvalidem bana gösterince kızı bende o an birden o kız iyi bi kız değil dedim neyse ama kaynım görüşmeye başladı kızla, sürekli konuşuyor farklı şehirlerdeler tabi, kız foto ggönderiyo buna sürekli, ya zaten çok ahlaklı iyi bi kız olsa düğünde hemen gelenlere numara vermez yani ben kendimi düşünüyorum tanımadığım etmediğim bi adama sırf yakaşıklı diye numara vermem yani. neyse işte bunlar baya görüşüyorlar tabi kaynımın bu arada başka sevgilileri de varmış çapkındırda kendisi baya bi ama bu kızla ciddi bişeyler olabilirmiş, kayınvalidem geçenlerde söyledi.. Diyo annenlere söyle kızın ailesi nasılmış araştırsınlar falan. ay nasıl canım sıkıldı ya kız için bu kız kötü dedim o gelin gelecek nerdeyse napsam ki şimdi ben kızlar

birazcık kıskançlık oldu sanırım sende :) bilmiyorum hislerin ne kadar doğru yanlış ama bir şeyini görmeden hüküm verme bence

Tanımadığın birii için neden öyle bişey dedin ki? üstelik senin hem cinsin köylün vs.. :45: Ayrıca istenince numara verdi diye neden kötü ahlaklı oluyor anlamış değilim sanki zorla kendisi verdi kaynına :37:

Merhaba arkadaşlar..

iyi ya da kötü.kısmete mani olmak çok hoş birşey değildir.
bariz bildiğiniz bir kötülüğü olsa uyarmanızı anlarım ama tanımıyormuşsunuz bile.
bence yapacağınız birşey varsa yapın ve geri çekilin derim ben.
olursa zaten eltiniz olacak sadece.nüfusunuza almayacaksınız ya.
hoşlanmazsanız mesafe koyarsınız.
ahlaklı olmasa numarasını vermez diyorsunuz ama kaynınızın yaptığından daha yanlış değildir numarasını vermesi.kaç kişiyle aynı anda görüşüyor acaba kaynınız.
bence bir düşünün.

Son düzenleme:
ne kadar kötü kalpli birisiniz...
hemen kız hakkında yargıya varmışsınız...
üstüne bide ben kötü dedim kız gelin gelcek derdindesiiz çok ayıp bence..
bu olaya iyisiylede kötüsüylede karışmasanız daha iyi olur sanki...

bu ne kıskançlık yahu
sevgi 2 ye bölüncek diye korktun herhalde
yoksa insan yaftalamak öyle kolay değildir..
yani insan pat diye yapmaz böyle birşeyi...

Kızdan neden hoşlanmıyorsunuz ? Yani ortada somut bir neden var mı ? Anladığım kadarıyla yalnızca içinize öyle doğmuş, bir insanı tanımadan yalnızca dışarıdan bakarak iyi birisi mi yoksa kötü mü nasıl anlayabiliriz ? Kıza numarasını hemen vermiş diye kızıyorsunuz ama kız belki de arada siz olduğunuz için kabul etti. Sonuçta siz bu aileyi beğenmişsiniz ki gelin gitmişsiniz değil mi ? Bence yalnızca hislerinize güvenerek, hiç tanımadığınız bir insan hakkında bu kadar ön yargılı olmayın, sizin de dediğiniz gibi hadi akraba olursanız ne olacak ? Birisi size aynısını yapsa yani sizi hiç tanımadan sizin için kötü dese ne düşünürdünüz ? Bence birazcık empati yapmakta fayda var...

Belki kiz kayniniza ilk gordugu an asik oldu. Ilk goruste ask yok mu? Siz de esinizle bir şekilde tanistiniz. Siz de eşinize numaranizi verdiniz. Kiz asik olmus bile olabilir. Ben sizin iyi niyetinize inanmadim.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Yazık değil mi kıza ama belki gerçekten hoşlandı ve numarasını verdi.
Asıl ayıp kaynınızda. Kaç kızla birden gönül eğlendiriyor ama o kızla ciddi bir şeyler olucakmış ohh ne alaa :47:

Arkadaşlar ben o kız iyi kız değil dediğimde sadece gelip bana kızı gösterdi kayınvalidem ben kaynımın onun numarasını istediğini bilmiyordum, bana gösterdi bende kızı sevmiyorum yani iyi kız değil dedim, bana göre öyleydi.

Siz kendinizi düşünün birinin düğünde pat diye önünüze iki kadın çıkıyor bak şu bizim oğlumuz numaranı verde görüşün dedi siz verecekmisiniz yani, bu ne kadar mantıklı, ben numaramı bu şekilde dağıtmam kimseye. Ha dediğim yanlış değil kaynım şuan onunla görüşürken başka kaç kızla daha görüşüyor yani o kız araştırmadan bilmeden etmeden pat diye atladı kabul etti. Doğru mu yaptığı söyleyin.
Kaynımın o kızdan önce de görüştüğü bir kız vardı baya ciddiydi onunla annesiyle babasıyla tanıştırdı kızı ki kaynanam çok karşıdır böyle şeylere sırf ciddi oldukları ve evlenecekleri için tanıştı, sonra kız kaynımın onu bir sürü kişiyle aldattığını öğrenince ayrıldı ondan. Şimdi bu bizim köylü olan kızda tanımadan etmeden verdi numarasını görüştü ve şimdi de ciddi düşünüyor ama kaynım çok da ciddi değil evlenmek için bi aday o kız sadece onun gibi bir sürü daha kız arkadaşı var hepsi için aynı şeyi söylüyor. Ben konuyu sadece bu kız açısından yazdım çünkü benim bu kızla ilgili kötü diye yorumum olmuştu.

Ve lütfen kötü kalpli falan diyorsunuz da siz nesiniz o zaman, kötü kalple ne alakası var bana gelip kayınvalidem kızı gösterdi bende kız iyi kız değil dedim. benim o kız hakkındaki görüşüm buydu. kimsenin kısmetine mani olmadım ben, kızı sevmiyorum ve bunu söyledim.

birçok arkadaş sizin ne kadar kötü kalpli ve kıskanç olduğunuzu söyledi.
şimdi siz savunmaya geçeceksiniz.
nerden tanıyorsunuz beni diye.
bir bakın şimdi sizin yaptığınızla aynı şey mi değil mi?
ki buradan size yazılan cevaplar uydurma değil.sizin yazdığınıza karşılık insanda uyandıran düşünceler.
sizin yaptığınızdan daha doğru yani.
empati kurmalısınız.

Merhaba arkadaşlar..

Ben de sanıyorum ki konunun sonunda "Çok vicdan azabı çekiyorum, tanımadığım etmediğim bir kıza iftira attım. Kendimi çok kötü hissediyorum" diyeceksiniz. Allah'tan ilahi adalet var. Ve kimsenin kötü kalpliliği kimsenin yanına kalmıyor.

iyi ya da kötü.kısmete mani olmak çok hoş birşey değildir.
bariz bildiğiniz bir kötülüğü olsa uyarmanızı anlarım ama tanımıyormuşsunuz bile.
bence yapacağınız birşey varsa yapın ve geri çekilin derim ben.
olursa zaten eltiniz olacak sadece.nüfusunuza almayacaksınız ya.
hoşlanmazsanız mesafe koyarsınız.
ahlaklı olmasa numarasını vermez diyorsunuz ama kaynınızın yaptığından daha yanlış değildir numarasını vermesi.kaç kişiyle aynı anda görüşüyor acaba kaynınız.
bence bir düşünün.

Kaynımın yaptığına asla doğru demiyorum. Kız bana gelip kaynımı sormuş olsa bu işler olmadan en azından kaynımı tanıtırdım. Bu çocuğun durulacağı yok zaten. bilemeyiz tabi ama evlendikten sonra da devam edeceğini düşünüyorum ben inşallah öyle olmaz tabi.

Kıskançlık diyenler olmuş, kıskançlık gibi bi huyum yoktur. bana gelip sorduklarında ben açık fikrimi söyledim kaynımla ilişkisi olabileceğini düşünmeden, sevmiyorum kızı yani.

Arkadaşlar ben o kız iyi kız değil dediğimde sadece gelip bana kızı gösterdi kayınvalidem ben kaynımın onun numarasını istediğini bilmiyordum, bana gösterdi bende kızı sevmiyorum yani iyi kız değil dedim, bana göre öyleydi.

Siz kendinizi düşünün birinin düğünde pat diye önünüze iki kadın çıkıyor bak şu bizim oğlumuz numaranı verde görüşün dedi siz verecekmisiniz yani, bu ne kadar mantıklı, ben numaramı bu şekilde dağıtmam kimseye. Ha dediğim yanlış değil kaynım şuan onunla görüşürken başka kaç kızla daha görüşüyor yani o kız araştırmadan bilmeden etmeden pat diye atladı kabul etti. Doğru mu yaptığı söyleyin.
Kaynımın o kızdan önce de görüştüğü bir kız vardı baya ciddiydi onunla annesiyle babasıyla tanıştırdı kızı ki kaynanam çok karşıdır böyle şeylere sırf ciddi oldukları ve evlenecekleri için tanıştı, sonra kız kaynımın onu bir sürü kişiyle aldattığını öğrenince ayrıldı ondan. Şimdi bu bizim köylü olan kızda tanımadan etmeden verdi numarasını görüştü ve şimdi de ciddi düşünüyor ama kaynım çok da ciddi değil evlenmek için bi aday o kız sadece onun gibi bir sürü daha kız arkadaşı var hepsi için aynı şeyi söylüyor. Ben konuyu sadece bu kız açısından yazdım çünkü benim bu kızla ilgili kötü diye yorumum olmuştu.

Ve lütfen kötü kalpli falan diyorsunuz da siz nesiniz o zaman, kötü kalple ne alakası var bana gelip kayınvalidem kızı gösterdi bende kız iyi kız değil dedim. benim o kız hakkındaki görüşüm buydu. kimsenin kısmetine mani olmadım ben, kızı sevmiyorum ve bunu söyledim.

yanlış anlama canım ama sende ki sadece kıskançlık. numarasını vermiş diye demediğini bırakmadın. benim bildiğim düğünlerde bu tarz şeyler oluyor. beğenti olunca aracı yardımıyla telefon olayı oluyor. hem kimin ne olduğunu Allah bilir. çok namusluyum diyenleride gördük

Kayınvalideniz kızı gösterdiğinde daha numara olayını bimiyordum diyorsunuz, kızı tanımıyorum hiç konuşmadık hakkında hiç bir şey bilmiyorum diyorsunuz ama siz o kıza kötü bir kız diyebiliyorsunuz. Sonra da burdaki insanlardan destek mi bekliyorsunuz? Bravo bu kadar insan yanılıyor zaten bir tek siz haklısınız.

Bence kıskanmışsınız siz, yoksa insan tanımadığı biri hakkında kötü bir kız o der mi?
Yerinde kim olsa aynı şeyi yaparmışsınız gibi hissetim.
Numarasını vermiş olması kötü bir kız yapmaz onu bu arada, kendinizi haklı çıkaracak bahaneler aramayın.
Kaynınız memnun, kayınvalideniz memnun herkes yanlış düşünüyorda bir tek siz mi doğruyu biliyorsunuz?
:ssz:

Back
X