Elti adayım !!!

Arkadaşlar bakın kıskançlık falan yok, gelin de gelsin ben karışmam sadece en başta ben bilmeden sevmiyorum iyi değil kız dedim, kayınvalidem zaten bana kaynın bu kızı beğenmiş nasıl kız dese asla bu yorumu yapmazdım.

Liligum adlı arkadaşım tanımadığımı da belirttim ama sevmiyorum bence iyi kız değil diye söyledim kayınvalideme. Öyle anladığınız gibi kötüleseydim zaten bu iş muhtemelen hiç başlamazdı. O kadar büyük vebal altına girmem. ben kaynımla ilgili olduğunu bilmeden kız için öyle bi yorumda bulundum. Şuan da zaten bunu söyledim ve şuan ciddi bişeyler olabilir aralarında o yüzden de hayli üzgünüm..
Evet kızın numara vermesini çok yanlış buldum çünkü ben kaynımı tanıyorum araştırmadan etmeden birden fazla sevgilisi olan biriyle evlenmek üzere. Bu yüzden yaptığı yanlış ve mantıksız geliyor. Ayrıca kaynımı savunmuyorum ve yine ayrıca kayınvalidem de kayınpederimde kaynımın birden fazla sevgilisi olduğunu biliyorlar.

Söylediklerinize hak veriyorum benim yaptığım da yanlıştı tanımıyordum kızı ve iyi kız değil diye bi yorumda bulundum ama yukarıda da söylediğim gibi eğer kayınvalidemin bi amaçla bunu sorduğunu bilseydim zaten sölemezdim öylesine soruyor sandım bende bu yüzden fikrimi söyledim.

Kıskançlık yapmıyorum bunu tekrar belirtiyorum, kıskançlık olsaydı şuan hala o kızı kötülüyor olurdum ama ben tekrar söylüyorum durumu bilmeden kayınvalideme böyle bir yorumda bulundum. Kayınvalideme durumu öğrenince de söyledim ; kızı tanımıyorum sadece hissitayım öyleydi diye, ama şu var yani o kızın yüzüne nasıl bakıcağımı kaynımın yüzüne nasıl bakıcağımı düşünüyorum. İlk yazımda da söyledim çok canım sıkıldı bu yüzden.

Niyet o bir genç kızın duyguları olsa? Niyet kızı karalama.
Kızı sevmemiş konu sahibi, bence yerinde kim olsa sevmeyecekti de.
Hiç tanımıyor, bilmiyor ama sevmiyorum diyor.
Tanımadığımız, bilmediğimiz bi insanı sevip sevemeyeceğimizi nerden bilebiliriz ki?
Önyargı var, üstelik biraz da kıskançlık..

Son düzenleme:
eşinizle siz nasıl tanıştınız. bunuda söyleyip aydınlatırmısınız

Tamamen sizin düşüncelerinize göre konuşuyorum;öyle adama böyle kız.

Kendi düşünceme gelirsek gerçekten garipsiniz.Hem tanımıyorsunuz hem kötü diyorsunuz.
Neye dayanarak kötü dediniz merak ettim?

LG-P710 Tapatalk

tüylerim diken diken oldu yazdıklarınız karşısında

kurduğunuz cümlelerde hep o kıza karşı bi aşağılama kötüleme vaar ayıptır yaaa biraz vicdanlı olun tanımadığınız insanlar hakkında nasıl olurda böyle şeyler söyleyebiliyosunuz ve o kişinin kısmetine mani olmaya çalışıyosunuz
sizi ilgilendiren bi konu asla değil bu aslaaaa
o benim kaynım aileye girecek vs demeyin lütfen bırakın kocaman yetişkin insanlar tanıştığı insanların uygun olup olmadığına kendisi karar verebilir
siz olsanız kaynınızın kayınvaldenizin sizin tercihlerinize müdehale etmesinden hoşlanırmıydınız???? size sorulmuş bile olsa tavrınız doğru değil
bide empati kurun kızkardeşiniz hakkında böyle konuşulsa yada sizin yada kız evladınızın napardıınız hoşunuza gidermiydi????

tanımadığınız insanların vebaline girmeyin lütfen. bakın yüzleşmekten çekiniyoosunuz şimdi işler ciddiye binince.......
napın biliyomusunuz toparlayın hatanızı düzeltin ben başka birine benzetmişim tanımıyorum diyin yaptığınız çok çirkin gerçekten
dipnot: kusura bakmayın kızabilirsiniz belki ama amacım kızdırmak değil

yuva kurma niyetinde olan insanların arasını bozmak cok ama günah .belki arasını bozmuyosunuz evet ama kızı tam tanımadıgınız halde kötü diyosunuz.
bence bırakın belkide hayırlı bir kısmettir güzel bir yuva kuracaklardır.
siz belki numaranızı vermezdiniz ama o kız vermiş bu kötü oldugu anlamına gelmezki.onuda gectim siz eşinizle tanıstıgınızda birisi arkanızdan sizi tanımadıgı halde kötü dese siz ne hissederdiniz. bence empati kurun birazda ılımlı yaklaşın derim :)

Hayır isterse numarasını hiç sormadan bile verir size ne?

Size ne zararı var bu durumun? milletin ahlakını namusunu sorgulamak size mi düştü.

Ay ne tuhaf insanlar var şu hayatta ya hu. insan evlenmeye korkuyor bu her an dedikodu arayan tipler yüzünden.

Anladım ben sizi.
Kendinizi kötü hissetmeniz normal kayınvalidenizle tekrar konuşabilirsiniz.
Bir de o kızı tanımayı deneyin.
Önyargı böyle dertler açabiliyor başa sonradan.

LG-P710 Tapatalk

Takılmışsınız kızın telefon vermesine, köy yerinde bu işler zaten böyle olmuyor mu, bir aile kızı görüp beğenir, telefonlar alınıp verilir, görüşülür bir şekilde, düğünler bu işlerin hep olduğu ortamlar
Kızın hakkına girmişsiniz kabul edin, her gördüğünü idare eden edepsiz kaynınıza mı yakıştıramadınız kızı, hem söyleyip, hem de bir takdir içindesiniz yakışıklı falan. Kaynınızın yaptıkları yanında kızın telefon vermesinin lafı bile olmaz. Ailece silkelenin bence, bir sürü kadının günahına giren kaynınıza bir de iyi kız seçmeye çalışıyor herkes, ayıptır. Siz de kadınsınız yapmayın Allah aşkına, kaynınıza neyin ahlaklısını arıyorsunuz

Son düzenleme:
Eşimle aynı iş yerinde çalışıyorum öyle tanıştık...

Ya arkadaşlar ben numarasını verdi diye kötülemedim kızı. Bu hep yanlış gelmiştir. Haklı olabilirsiniz. Yanlış tabir kullandım evet hak veriyorum ahlaklı mı değilmi bunu sorgulamak bana düşmez.

Lakin bakın ben kayınvalideme bilmeden böyle bi yorumda bulundum kimsenin kısmetinde değilim, kaynımın kiminle evleneceği de umrumda değil. Ben böyle bişey söylediğim için pişmanım.

Kızın benden daha güzel olduğu için kıskanarak böyle bişey söylemiş olabileceğimi diyenler var yapmayın nolur. Yani şimdi size daha güzel olduğumu falan kanıtlayamam zaten ama yemin ediyorum kıskançlık falan değil ben bu durumu bilmeden yorum yaptım kayınvalideme ve o zaten kızı tanımadan bu yorumu yaptığımı biliyor. yani ben kayınvalideme şunu söyledim " Anne kızı tanımıyorum ama sevmiyorum ben o kızı iyi kız değil bence" dedim. Lafım aynen buydu ve bunu kesinlikle kaynımın kızın numarasını aldığını bilmeden söyledim. Her nasıl olursa olsun kız için iyi değil dedim ve bu yüzden çok canım sıkıldı. Ha ben bunu kaynıma falan da söylemedim kayınvalideme söyledim sadece onunla da aramda kaldı yani. Ben kimsenin ilişkisine mani olmuyorum. Benim meselem zaten bu yorumu yaptığım için şimdi kız bilmesede onun yüzüne nasıl bakıcam. Evet benim ki ön yargıydı belki de kızı çok sevicem. Ama bu durumu bilmeden söledim ben. Lütfen yapmayın

Ee peki ne yapalım biz bu durumda vicdanınızımı rahatlatmaya çalışıyorsunuz neyi yorumluyoruz anlamaya çalışıyoruz burada o zaman dinimizde belirtildiği gibi helallikmi almayı planlıyorsunuz kötüledim bilmeden arkanızdan konuştum mu diyeceksiniz amaç ne konuyu açmanın

Kıskanıyorsunuz kıskanmıyorsunuz önemli değil. İnsanların yaptığı bir davranışı ahlaksızlık olarak değerlendirmek bile kendi görüşünüzdür ne kadar saçma sapan olursa olsun. (Ben kk'da neler gördüm). Ama bunu başkasına aktarmak. O kıza kötü demek. Çok büyük vebal, çok büyük hatadır. Ve siz kendiniz diyorsunuz numara verme olayını bilmeden o kız kötüdür dedim. E kızı tanıyor musununuz? Hayır. Hakkında bir şey mi duydunuz? Hayır. E o zaman? O an öyle hissettim. Aileniz size iyi, kötü, kul hakkı kavramlarını iyi öğretememiş anlaşılan. Biz bu saatten sonra ne desek boş.

Ya lütfen yazdıklarımı okumuyormusunuz. Kaynıma yakıştırma falan yok ben o lafı söylediğimde kayınvalidemin kızı bana kaynım için gösterdiğini bilmiyordum bile. Kaynımı övdüğüm veya savunduğumda yok.

Şurda hepiniz haklısınız bu konuyu açarken kızın numara vermesi konusunda ahlaklı olsa numara vermezdi demem gerçekten yanlıştı. Kendi açımdan baktım ve saçma bi söylemde bulundum haklısınız. Ama benim kıza karşı bi kötü niyetim yok. Nasıl anlatabilirim kendimi bilmiyorum ki. Defalarca söyledim böyle bi durum olduğunu bilsem zaten asla böyle bişey söylemezdim. Lütfen kötü niyetli demeyin. Ben günlerdir uyku uyuyamıyorum bu konu yüzünden. Kayınvalidemden başka kimse bu yorumumu bilmiyor ona da dediğim gibi kaynım için sorduğunu bilmeden o yorumu yaptım.

Yahu kızı hiç tanımıyorsunuz muhabbetiniz yok nereden kötü olduğu kanısına vardınız da kaynananıza sadece ben tanımıyorum muhabbetim yok demek yerine kötü biri diye itham ediyorsunuz ne çirkin birşey. Bir de bunu pekiştirmek için hemen nosunu vermesini göstermişsiniz iyi de direkt çocuğa değil teyzelerine vermiş aracı olmuşlar kız da tanımak istemiş ne var bunda siz eşinizle nasıl tanıştınız aybı köyden değilsiniz demek ki kaynanan sizib oraları bilmiyor çünkü. Neden sensorumly olasın ki tatanımıyorum demişsin zaten sizi ilgilendirmez sevee evlenir ne yaşarlarsa kendilerini bağlar kız hakkında gram bişi bilmiyosunuz biduyum yok bi bakışta kötü biri demek eşinizin ailesine karşı kötü göstermek ne kolay kızın haberi bile yok bu artniyetinizden çekeceği var ağzıyla kuş tutsa yaranamaz. Sizin hakkınızda da biri böyle dese hoşunuza gider mi kimseye karışup yorum yapmayın

Kiz telefonu verdi diye ahlaksiz, adam milleti aldatiyor adi capkin.

Cok guzelmis.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

bence fazla uzatmayın kızlar. boş anına denk gelmiştir belki konu sahibinin.. önemli olan ders almak diye düşünüyorum
sanada eşinle mutlu huzurlu bir yuva diliyorum

Simdi o kiz arkanizdan soylediklerinizi duysa hos olur mu.Numarasini verdi diye ahlaksiz mi oldu kiz.Kiskanclik var gibi gozukuyor burdan bakinca siz yok diyorsunuz ama

ozaman olayı akışına bırak evlenen evlensin ve kayınvalideniz eğer söliceksede yapıcak bişey yok hazırlayın kendinizi

Arkadaşım lütfen bir çok yorum yaptım. Başkasına karşı ahlaksız demedim kötü falan diye de lekelemedim, kayınvalidem kızı gösterip sordu ne için sorrduğunu da bilmeden ona kızı tanımıyorum ama sevmiyorum iyi kız değil bence dedim. söylediğim cümleye iyi bakın lütfen. Ben kızı kimseye kötülemedim sadece kayınvalidemle böyle bi konuşmam oldu onunla aramda sadece ve ona kızı tanımıyorum iyi değil bence dedim. Sizce bu kadar vahim mi bu yorumum yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…