- Konu Sahibi deryacaglar
-
Kız numarasını verdi diye ahlaklı olmuyor öylemi ama kayınbiraderinizin de bir sürü sevgilisi varmış ve çapkınmış şimdi bu kız sırf numara verdigi için kötü ahlaklı oluyor ama kayınbiraderiniz çok iyi birisi değil mi madem bir sürü sevgilisi var neden kızla görüşüyor şuan genç bir kızın duygularıyla oynanıyor farkındasınız değil mi? Kayınvalideniz size kızı gösterdiğinde iyi birisi değil diye diyeceğinize kayınvalidenizi uyarsaydınız keşke kayınbiraderimin bir sürü sevgilisi var bu kızla konuşmasın anne kızın duygularıyla oynamasın diye uyarabilirdiniz.
Merhaba arkadaşlar..
Konuya giriyorum.. Şimdi kaynım benim düğümde benim köylüm olan bi kızı beğenmiş, teyzeleri de gitmiş kızın numarasını almış kız da kaynım yakışıklı biri olduğu için hemen atlamış numarasını vermiş neyse düğün esnasında kayınvalidem geldi kızı bana gösterdi bende kızı pek tanımıyorum ama niye bilmiyorum hiç sevmiyorum yani belki çok iyi bi kız ama ben hiç sevmiyorum yani ilk gördüğüm andan beri bi soğukluğum var ona karşı ve bu arada hiç konuşmuşluğumuz yok kızla. kayınvalidem bana gösterince kızı bende o an birden o kız iyi bi kız değil dedim neyse ama kaynım görüşmeye başladı kızla, sürekli konuşuyor farklı şehirlerdeler tabi, kız foto ggönderiyo buna sürekli, ya zaten çok ahlaklı iyi bi kız olsa düğünde hemen gelenlere numara vermez yani ben kendimi düşünüyorum tanımadığım etmediğim bi adama sırf yakaşıklı diye numara vermem yani. neyse işte bunlar baya görüşüyorlar tabi kaynımın bu arada başka sevgilileri de varmış çapkındırda kendisi baya bi ama bu kızla ciddi bişeyler olabilirmiş, kayınvalidem geçenlerde söyledi.. Diyo annenlere söyle kızın ailesi nasılmış araştırsınlar falan. ay nasıl canım sıkıldı ya kız için bu kız kötü dedim o gelin gelecek nerdeyse napsam ki şimdi ben kızlar
Arkadaşlar bakın kıskançlık falan yok, gelin de gelsin ben karışmam sadece en başta ben bilmeden sevmiyorum iyi değil kız dedim, kayınvalidem zaten bana kaynın bu kızı beğenmiş nasıl kız dese asla bu yorumu yapmazdım.
Liligum adlı arkadaşım tanımadığımı da belirttim ama sevmiyorum bence iyi kız değil diye söyledim kayınvalideme. Öyle anladığınız gibi kötüleseydim zaten bu iş muhtemelen hiç başlamazdı. O kadar büyük vebal altına girmem. ben kaynımla ilgili olduğunu bilmeden kız için öyle bi yorumda bulundum. Şuan da zaten bunu söyledim ve şuan ciddi bişeyler olabilir aralarında o yüzden de hayli üzgünüm..
Evet kızın numara vermesini çok yanlış buldum çünkü ben kaynımı tanıyorum araştırmadan etmeden birden fazla sevgilisi olan biriyle evlenmek üzere. Bu yüzden yaptığı yanlış ve mantıksız geliyor. Ayrıca kaynımı savunmuyorum ve yine ayrıca kayınvalidem de kayınpederimde kaynımın birden fazla sevgilisi olduğunu biliyorlar.
Söylediklerinize hak veriyorum benim yaptığım da yanlıştı tanımıyordum kızı ve iyi kız değil diye bi yorumda bulundum ama yukarıda da söylediğim gibi eğer kayınvalidemin bi amaçla bunu sorduğunu bilseydim zaten sölemezdim öylesine soruyor sandım bende bu yüzden fikrimi söyledim.
Kıskançlık yapmıyorum bunu tekrar belirtiyorum, kıskançlık olsaydı şuan hala o kızı kötülüyor olurdum ama ben tekrar söylüyorum durumu bilmeden kayınvalideme böyle bir yorumda bulundum. Kayınvalideme durumu öğrenince de söyledim ; kızı tanımıyorum sadece hissitayım öyleydi diye, ama şu var yani o kızın yüzüne nasıl bakıcağımı kaynımın yüzüne nasıl bakıcağımı düşünüyorum. İlk yazımda da söyledim çok canım sıkıldı bu yüzden.
Arkadaşlar bakın kıskançlık falan yok, gelin de gelsin ben karışmam sadece en başta ben bilmeden sevmiyorum iyi değil kız dedim, kayınvalidem zaten bana kaynın bu kızı beğenmiş nasıl kız dese asla bu yorumu yapmazdım.
Liligum adlı arkadaşım tanımadığımı da belirttim ama sevmiyorum bence iyi kız değil diye söyledim kayınvalideme. Öyle anladığınız gibi kötüleseydim zaten bu iş muhtemelen hiç başlamazdı. O kadar büyük vebal altına girmem. ben kaynımla ilgili olduğunu bilmeden kız için öyle bi yorumda bulundum. Şuan da zaten bunu söyledim ve şuan ciddi bişeyler olabilir aralarında o yüzden de hayli üzgünüm..
Evet kızın numara vermesini çok yanlış buldum çünkü ben kaynımı tanıyorum araştırmadan etmeden birden fazla sevgilisi olan biriyle evlenmek üzere. Bu yüzden yaptığı yanlış ve mantıksız geliyor. Ayrıca kaynımı savunmuyorum ve yine ayrıca kayınvalidem de kayınpederimde kaynımın birden fazla sevgilisi olduğunu biliyorlar.
Söylediklerinize hak veriyorum benim yaptığım da yanlıştı tanımıyordum kızı ve iyi kız değil diye bi yorumda bulundum ama yukarıda da söylediğim gibi eğer kayınvalidemin bi amaçla bunu sorduğunu bilseydim zaten sölemezdim öylesine soruyor sandım bende bu yüzden fikrimi söyledim.
Kıskançlık yapmıyorum bunu tekrar belirtiyorum, kıskançlık olsaydı şuan hala o kızı kötülüyor olurdum ama ben tekrar söylüyorum durumu bilmeden kayınvalideme böyle bir yorumda bulundum. Kayınvalideme durumu öğrenince de söyledim ; kızı tanımıyorum sadece hissitayım öyleydi diye, ama şu var yani o kızın yüzüne nasıl bakıcağımı kaynımın yüzüne nasıl bakıcağımı düşünüyorum. İlk yazımda da söyledim çok canım sıkıldı bu yüzden.
Takılmışsınız kızın telefon vermesine, köy yerinde bu işler zaten böyle olmuyor mu, bir aile kızı görüp beğenir, telefonlar alınıp verilir, görüşülür bir şekilde, düğünler bu işlerin hep olduğu ortamlar
Kızın hakkına girmişsiniz kabul edin, her gördüğünü idare eden edepsiz kaynınıza mı yakıştıramadınız kızı, hem söyleyip, hem de bir takdir içindesiniz yakışıklı falan. Kaynınızın yaptıkları yanında kızın telefon vermesinin lafı bile olmaz. Ailece silkelenin bence, bir sürü kadının günahına giren kaynınıza bir de iyi kız seçmeye çalışıyor herkes, ayıptır. Siz de kadınsınız yapmayın Allah aşkına, kaynınıza neyin ahlaklısını arıyorsunuz
Ya lütfen yazdıklarımı okumuyormusunuz. Kaynıma yakıştırma falan yok ben o lafı söylediğimde kayınvalidemin kızı bana kaynım için gösterdiğini bilmiyordum bile. Kaynımı övdüğüm veya savunduğumda yok.
Şurda hepiniz haklısınız bu konuyu açarken kızın numara vermesi konusunda ahlaklı olsa numara vermezdi demem gerçekten yanlıştı. Kendi açımdan baktım ve saçma bi söylemde bulundum haklısınız. Ama benim kıza karşı bi kötü niyetim yok. Nasıl anlatabilirim kendimi bilmiyorum ki. Defalarca söyledim böyle bi durum olduğunu bilsem zaten asla böyle bişey söylemezdim. Lütfen kötü niyetli demeyin. Ben günlerdir uyku uyuyamıyorum bu konu yüzünden. Kayınvalidemden başka kimse bu yorumumu bilmiyor ona da dediğim gibi kaynım için sorduğunu bilmeden o yorumu yaptım.
Ya lütfen yazdıklarımı okumuyormusunuz. Kaynıma yakıştırma falan yok ben o lafı söylediğimde kayınvalidemin kızı bana kaynım için gösterdiğini bilmiyordum bile. Kaynımı övdüğüm veya savunduğumda yok.
Şurda hepiniz haklısınız bu konuyu açarken kızın numara vermesi konusunda ahlaklı olsa numara vermezdi demem gerçekten yanlıştı. Kendi açımdan baktım ve saçma bi söylemde bulundum haklısınız. Ama benim kıza karşı bi kötü niyetim yok. Nasıl anlatabilirim kendimi bilmiyorum ki. Defalarca söyledim böyle bi durum olduğunu bilsem zaten asla böyle bişey söylemezdim. Lütfen kötü niyetli demeyin. Ben günlerdir uyku uyuyamıyorum bu konu yüzünden. Kayınvalidemden başka kimse bu yorumumu bilmiyor ona da dediğim gibi kaynım için sorduğunu bilmeden o yorumu yaptım.
Kıskanıyorsunuz kıskanmıyorsunuz önemli değil. İnsanların yaptığı bir davranışı ahlaksızlık olarak değerlendirmek bile kendi görüşünüzdür ne kadar saçma sapan olursa olsun. (Ben kk'da neler gördüm). Ama bunu başkasına aktarmak. O kıza kötü demek. Çok büyük vebal, çok büyük hatadır. Ve siz kendiniz diyorsunuz numara verme olayını bilmeden o kız kötüdür dedim. E kızı tanıyor musununuz? Hayır. Hakkında bir şey mi duydunuz? Hayır. E o zaman? O an öyle hissettim. Aileniz size iyi, kötü, kul hakkı kavramlarını iyi öğretememiş anlaşılan. Biz bu saatten sonra ne desek boş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?