İyi de burda onlar degil de siz onları kiskaniyorsunuz
Kiskanmak degil..kayinvalidemi. Her iki gelininede esşit davranmasi gerekirken ayrimcilik ve bunj bile bile gozonunde yapmasi...ben onu kiskansam gider yanlarinda otururdum..her turlu yalakaligida yapardim..
kv nizin tavrını garip buldum.resmini koymak felan.senin gozune soka soka kıskandırmaya çalışmak, damarına basmak.ne diyelim allah kolaylık versin.bu kv ler olmasa zaten durumlar böyle olmaz.arkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
hatayı burada yapıyorsun işte her iki gelinine de eşit davranmak zorunda değil.
oğlullarına elbette sevgi ve davranış olarak eşit duracak ama gelinlerine bu zorunluluğu yok bence.yani eltini senden daha çok sevebilir onunla daha iyi anlaşıyor olabilir bunu da gösterebilir.
o anneniz değil eşinizin annesi.
senin yapacağın şey seninle ilgili konularda onu susturmak yoksa kimsenin sevgisine söz geçiremezsin.
+1.
Konu sahibi kendisini ve eltisini kayınvalidesinin küçük çocukları sanıyor galiba. Eşit davransınmış . Yoksa psikolojileri bozulacak sanki.
Yav koskoca kadınlarsınız, aranızda bir bağ da yok. Kayınvalide niye eşit sevip davranmak zorunda olsun ki, bunu anlamak bu kadar mı zor? Bal gibi kıskanıyorsun eltiyi ve kv'yi işte de bu kıskançlık sadece kendine zarar.
Bence kıskanana sizsiniz. Ortada anlattığınız elle tutulur bir şey yok. Bu kadar fena olsa bu gelin neden kaynananız çok iy anlaşsın ki. Ayrıca şakayla da diyebilir annesi yakın diye ciddi de diyebilir. Onun annesi yakın değildir belki senin annen yakınsa o yüzden demiştir. Hem şaka gibi demiş zaten. Sen kaynananla arasının iyi olmasını hazmedememişsin belli ki. İnsan niye seninki kısa olur desin ki ne alaka? iğreniyorsanız mesafe koyun yani.
kv nizin tavrını garip buldum.resmini koymak felan.senin gozune soka soka kıskandırmaya çalışmak, damarına basmak.ne diyelim allah kolaylık versin.bu kv ler olmasa zaten durumlar böyle olmaz.
Sizin anlamadiginiz durumsa su. Esit davranmak zorunda DEGIL. Hele ki sevmek ve ilgilenmek konusunda hic degil. Kusura bakmayin. Zorla oldugunu dusunuyorsaniz zorla kendi resminizi de telefonunuza koydursaydiniz. Ama sesiniz cikmadi. Cunku zorla degil bu isler. Kayinvalide size "insan" oldugunuz icin azami saygiyi gostermek zorunda, mesela hakaret edemez, iftira atamaz, vs vs gibi. Baska hic bir seye mecbur degil. Nokta.Tabiki oyle birsey sanmiyorum..ben sadece ikimizde oglunun eşleriyiz ve bizlere eşit davranmak zorunda...sen de bunu anla ki nasil her iki ogluna eşit davranmasi gerekiyorsa gelinler icinde ayni oyle...bal gibi anlamiyorsun işte..kiskansAm durumu kabul edicek jadar özguvenim war benim...ilerde k.valide olursam kesinlkle ayni davranişi sergilemem..sziin de ilerdeki gelinlerinize şimdiden uzuldum:))
Sizin anlamadiginiz durumsa su. Esit davranmak zorunda DEGIL. Hele ki sevmek ve ilgilenmek konusunda hic degil. Kusura bakmayin. Zorla oldugunu dusunuyorsaniz zorla kendi resminizi de telefonunuza koydursaydiniz. Ama sesiniz cikmadi. Cunku zorla degil bu isler. Kayinvalide size "insan" oldugunuz icin azami saygiyi gostermek zorunda, mesela hakaret edemez, iftira atamaz, vs vs gibi. Baska hic bir seye mecbur degil. Nokta.
Ayrica benim gelinlerim ne alaka? Ben sizin gibi olgunlasmamis insanlari hayatimda bulundurmuyorum ki boyle sacma bir sorun yasayayim yahu.
neden eşit davranmak zorunda değil? Evlatlarının hatırına eşit olması gerekmiyor mu?Sizin anlamadiginiz durumsa su. Esit davranmak zorunda DEGIL. Hele ki sevmek ve ilgilenmek konusunda hic degil. Kusura bakmayin. Zorla oldugunu dusunuyorsaniz zorla kendi resminizi de telefonunuza koydursaydiniz. Ama sesiniz cikmadi. Cunku zorla degil bu isler. Kayinvalide size "insan" oldugunuz icin azami saygiyi gostermek zorunda, mesela hakaret edemez, iftira atamaz, vs vs gibi. Baska hic bir seye mecbur degil. Nokta.
Ayrica benim gelinlerim ne alaka? Ben sizin gibi olgunlasmamis insanlari hayatimda bulundurmuyorum ki boyle sacma bir sorun yasayayim yahu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?