belki sizi sevmiyordur. neden hemen kıskançlığa yoruyorsunuz? birini kıskanmak onun gibi olmak istemek, ona imrenmek, olamaycağını anlayınca da nefrete vurmaktır. Belki sadece gıcık olmuştur da o yüzden kötü davranıyordur????arkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
Siz kıskanç olmayın bi saflık bi durum göremedim aksine inegin altında buzağı aramassinizarkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
konu 2016 farkındaysan
tüm iç sıkıntısı, cevap verememekten oluyor. son yıllarda şunu öğrendimki, kim bana nasıl davranıyorsa bende o şekil davranıyorum. lafmı çarptı sana, o senin düşüncen de geç, yada iyi bakan iyi görür deyiver..ve mutlaka onunda zayıf noktaları vardır, sende onları söyle yeri geldikçe. ayrıca kayınvalidesiyle iyi olduğuna bakma, sana gösteriş olsun diye. eminim sevmiyordur kaynananı.arkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
Ana kuzusu daha zor ceken bilir.Ben elti sorununu tercih ederim.Bende ilk basta öyle dusunuyordum ama bu sefer de anakuzusu cikti ah ahh hic yuzumuz gülmeyecekmi...zaten eltim de olsaydin vay halimeeee
Konuyu kim hortlatmış :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?