elti eltiyi neden kıskanır ??

belki sizi sevmiyordur. neden hemen kıskançlığa yoruyorsunuz? birini kıskanmak onun gibi olmak istemek, ona imrenmek, olamaycağını anlayınca da nefrete vurmaktır. Belki sadece gıcık olmuştur da o yüzden kötü davranıyordur????

Siz kıskanç olmayın bi saflık bi durum göremedim aksine inegin altında buzağı aramassiniz

3 oğlum var. 3 de elti olacak gelecekte. Şimdiden korkuyorum. Kafana tokadan başka bir şey takma, sana tavsiyem. Kim ne yaparsa yapsın. Sana bir kötülüğü dokunmuyorsa, salla gitsin. Ne yiyeceksin kendi kendini.. Keyfine bak, boşver.

tüm iç sıkıntısı, cevap verememekten oluyor. son yıllarda şunu öğrendimki, kim bana nasıl davranıyorsa bende o şekil davranıyorum. lafmı çarptı sana, o senin düşüncen de geç, yada iyi bakan iyi görür deyiver..ve mutlaka onunda zayıf noktaları vardır, sende onları söyle yeri geldikçe. ayrıca kayınvalidesiyle iyi olduğuna bakma, sana gösteriş olsun diye. eminim sevmiyordur kaynananı.

elti kelimesini duyunca cinler tepeme çıkıyor.. ooh 1 bucuk yıldır görüşmüyorum haddini de bildirdim.. sizde mesafeli olun aman bırak ne hali varsa görsün.

Ne istiyorsunuz eltilerden yahu
Ben çok severim eltimi
Bir ben mi seviyorum acaba
Daha yeni doğum yaptı,bebeği hallettim de,bir de kendine hediye alayım,şimdi lohusa psikolojisi,kendini özel hissetsin diye düşündüm.
Dört döndüm dün avmlerde..ne alsam diye ponçik eltime
Bana göre eltilik güzel.

Şuraya böyle iyi örnekler de yazayım dedimdi

2 yıllık konu ama olsundu...

Kayinvalidem aralarında ne geçerse geçsin ikimize karşı mesafesi aynidir. Sizi oğlundan fazla sevemez zaten Çocuklarıyla atalari iyi olsun bana yeter Başka bisey istemiyorum Elimden gelen hurmeti de ederim Eltim benden bayaaa büyük oba da öyle.. Iyi olsunlar da gerisi mühim değil ...

Allaha şükür eltim yok tek gelinim ama kaynanam kız kardeşiyle bir olur, kız kadeşinin geliniyle beni karşılaştırır kıyaslar. ağır işsizlik

enteresan olan şu eminim karşı tarafta senin onu kıskandığını düşünüyodur
eltilik müessesesi böyle bişey o beni kıskanıyo düsturuna dayanır

Aramizda yaş farki var. Ben 31 o 19. Ben ona minnoş gözünle bakiyorum oda bana nine

Bu elti konusu da ayrı içimi acıtıyor. Eskiden nişanlıyken benim de bir eltim vardı onların düğünü benden önce oldu. Eski kaynanam kızı hiç sevmiyordu ben de kızı gercekten beğeniyordum nişanlıyken diyordum gelinin güzel hoş kız diye. Yakın davranıyordum severdim bir yerde görsem konuşurdum arada arar sorardım onun sözü nişanı düğünü her şeyi güzel oldu destek oldum kendisi benim için destek olacağına köstek oldu kocasına fatmayı kıskanıyorum demiş. Nişanımda eltimin annesi laf sokup durdu. Halbuki ben yakın davrandım o hamile kaldı sırf hamile diye taa memleketten kayısı toplayıp gönderdim. Eski nişanlım eltimle çok kıyaslardı ben de olabilir insan olarak benden üstün belki dedim. Ailelerimiz arasında tartışma oldu faceden instagramdan beni tutup ilk silen o oldu çok üzüldüm sonrada nişan attım zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…