- 22 Ocak 2018
- 59
- 68
- 8
Mevcut konunun miladı dolduğu için???Mevcut konu varken niçin ayrı konu açalım ?
elti kelimesini duyunca cinler tepeme çıkıyor.. ooh 1 bucuk yıldır görüşmüyorum haddini de bildirdim.. sizde mesafeli olun aman bırak ne hali varsa görsün.
Mevcut konunun miladı dolduğu için???
Derdiniz varsa derdinizi anlatmak için?
Konu sahibi siteye uğramadığı için?
Herkes mevcut konularda anlatsın derdini o zaman
Ne takip ediliyormuş, siz yazdınız diye üste çıktı konuBence çok saçma ve gereksiz. Herkes aynı dertten farklı açılarda muzdarip ve burada anlatıyor.Takip ediliyormuş ki bana cevap verdiniz.
Evet sanırım haklısınız o halde yeni konu açayım ilk yorumu sizden alalım :)Ne takip ediliyormuş, siz yazdınız diye üste çıktı konu
Buraya yazmanızı gereksiz görüyorum ben. Kimse sizin ne yazdığınıza bakmaz herkes konu sahibine yorum yaptı konunun eski olduğunu fark etmeden.
Aman her neyse
Sen aç da ben yorum yaparım :)Evet sanırım haklısınız o halde yeni konu açayım ilk yorumu sizden alalım :)
Sen ondan iyi güzel zeki birisindir ondan kıskanır hep böyle oluyor pis fesat eltilerarkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
sizinde eltinizle varmıdır böyle kıskançlıklar anlaşmazlıklar???
Benim eltilerimde yok oyle kiskancliklar biz 4 eltiyiz hele bitanesi kayinvalidemden gormedigim seyleri onda gordum yani iyi anlamda onun yaptigini bana oz kardesim yapmaz o derece Allah ondan razi olsunarkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
eltimin çocuğu olduğunda ben daha nişanlıydım..kayınvalidem de şakasına senin çocugun olduğunda 15 gün gelirim de kalırım yanında tarzı şeyler söylemişti...(bu arada ben onlara 15-20 dk araba mesafesindeyim...kendi anneme yakınım..)eltimde hemen hayır 1 hafta onun annesi yakın dedii..tabi ben şok..daha nişanlıyım ama cvp veremedim..ve ben hala kendi kendimi yerim nie cvp vermedim diye..
daha sonra daha olmayan çocuğumla kendini kıyaslaması: ahmtmne nin boyu kısa onun çocuğu zayıf olur boyu kısa olur...kızdım ama orda yine bşy demedim...,,
ve daha neler neler...kendisinden nefret değil iğreniyorum...hea bu arada kaynanamla karşılıklı aşk yaşıyorlar..kayınvalidem bana onun düğün fotosunu çekip telefonuna koydurdu..
kız bana durduk yerde laf atıyor..ama artık bsy söylesede şuna cvp versem diye bekliyorum..sabrım taştı..
Boşver canım ben de neler yaşadım hala yaşıyorum bir de ben dip dibeyim ölsem hasta olsam aramaz ben hastayım diye ararım öyle garip bişey ne telefon resmî takma benim kaynananın Evinde kocaman resmî var ya elini beline koymuş siz kimsiniz hsvalarında hiç oralı değilim Allah’a havale et böylelerini ararsa ararım gelirse giderim haber varsa kendiyle ilgili hava atmaya gelir Güler geçerim zamanla alışırsın kendi eşine evine bak takmaarkadaşlar merhaba..ben 1 yıllık evliyim..ve evlendiğimde hep görümcemle eltimle arkadaş hatta kardeş kardeş geçiniriz diye düşünmüştüm..ama öyle değilmiş..hepsi birer özellkle elti kıskanç bir insanmış..ben mi çok safım anlamıyorum..
Mevcut konunun miladı dolduğu için???
Derdiniz varsa derdinizi anlatmak için?
Konu sahibi siteye uğramadığı için?
Herkes mevcut konularda anlatsın derdini o zaman
Canım nasıl gidiyor eltiyle aynı mıKonu Sahibi burda yalnız canisi uğruyorum arada da olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?