elti eltiyi neden kıskanır ??

Bende de var bir tane..Kendisi soğuk nevale misali..Gülmez,konuşmaz,asık yüz..Elinde telefon konuşurken insanın yüzüne bakmaz..Evlenirken etmediğini bırakmamış..Lüks düğün istemesi,takısı,gelinliği..Ama bi o kadar da kıymetli..Kv şikayet eder ama kıyamaz da lafta söylemez..Kv 10 kere arar birini açar ve ondan iyisi olmaz..Ben eltimden küçüğüm..daha neşeli,bıcır bıcır..Ailede sevilirim..Benim hiç onun gibi kaprislerim olmadı..Tek istediğim eşimle evlenip yuva kurmaktı..Hiçbişey de istemedim onlardan..Ama kv beni çağırdı işim vardı gitmedim onlara diye beni rezil etti ama elti
hanımın yaptıklarına gık demez..Elti hanım; ben hamileyim dediğimde beni tebrik dahi etmedi..Bebeğimi kaybettim 1 hafta sonra bi zahmet ses tonuyla aradı..Onun bana bakışından anlıyorum beni sevmediğini,şımarık ve yapmacık olduğumu,insanların dikkatini çekmeye çalıştığımı düşündüğünü,gözlerinden anlıyorum.Halbuki öyle değil ben sadece içimden geldiği gibi davranıyorum...Bi acayip yani..Neyse ki farklı şehirde yaşıyor..Mecbur kalmadıkça görüşmüyoruz..En güzeli mesafeli olmak..

Ben tiksiniyorum. Samimi bulmuyorum. Yanıma yaklaştırmıyorum. Onun saçma salak cahil cahil konuşmalarını çekemem. Pisliklerinde boğulsunlar.

Şu eltiler neyi paylaşamaz anlamadım gitti. "Beni kıskanıyor" dediğiniz kişilere sorsak, onlar da sizin onu kıskandığınızı söyler.
Hepiniz birbirinizi karşılıklı kıskanıyorsunuz işte. Ama aşın bunu.

Benim bitane eltim var,oda fiziki görüntümü eleştirir boyumu konuşur.kilomu konuşur,güzellimi aşağılar.kendisine rakip görüyor galba, ama ben tam tersi çok mütevaziyim, hatta kıskanmasın diye yanına giderken en kötü kıyafetlerimi giyerek gittim.benden bahsederken güzelliğimin az olmasını ima eder şekilde konuşur. mesela başkasını çok över. bana gelince sende güzelsin ama okadarda değil der.zaten iltifat beklemiyorum, ama bari eleştirmese, daha iyi olur şahsen...

Bir tanede bende var..O kadar ortalığı karıştırıyor ki eşi gelip benden özür diliyor Yazık.. ben eşimin kardeşine üzülüyorum bide 1 yaşında çocuğu var ona .. Ama neden bende anlamıyorum niye böyle bazı insanlar

elti kelimesini duyunca cinler tepeme çıkıyor.. ooh 1 bucuk yıldır görüşmüyorum haddini de bildirdim.. sizde mesafeli olun aman bırak ne hali varsa görsün.

Bana kalsa son derece mesafeliyim ancak aynı apartmandayız kv hep birlikte yemeğe çağrıyor, bana misafir gelse kv onları da çağır diyor. Of of.

Eltiyle alakalı değil kadınların yaratılışında kıskançlık var
Bunu her yerde görüyoruz işyerinde kaynana gelin ilişkisinde okulda
Her yerde bir gruplaşma var ,dinde

Mevcut konunun miladı dolduğu için???
Derdiniz varsa derdinizi anlatmak için?
Konu sahibi siteye uğramadığı için?
Herkes mevcut konularda anlatsın derdini o zaman

Bence çok saçma ve gereksiz. Herkes aynı dertten farklı açılarda muzdarip ve burada anlatıyor.Takip ediliyormuş ki bana cevap verdiniz.

Bence çok saçma ve gereksiz. Herkes aynı dertten farklı açılarda muzdarip ve burada anlatıyor.Takip ediliyormuş ki bana cevap verdiniz.
Ne takip ediliyormuş, siz yazdınız diye üste çıktı konu
Buraya yazmanızı gereksiz görüyorum ben. Kimse sizin ne yazdığınıza bakmaz herkes konu sahibine yorum yaptı konunun eski olduğunu fark etmeden.
Aman her neyse

Evet sanırım haklısınız o halde yeni konu açayım ilk yorumu sizden alalım :)

Çeyiz günü eve gelip bi köşeye oturup kollarınu bağlayıp etrafa nefret dolu mu bakmadı gidip perdelerimin aynısından mı yaptırmadı kendi fikrirymiş gibi... evime ailecek kayınvalidemlerşe birlikte ilk yemeğe geldikleri gün bana yardım edem görümceme sen neden kalkıuoshn sen neden yardım ediyosun yapsın tek başına mı demedi evden tam çıkacaklarken bana sessizce bizi çok güzel ağırladın ya çok iyi bi ev sahibisin diyip pis pis sırıtmadı mı sonra kavga çıkarıp üstünemi yürümedi benim evimde sonrada işin içinden çıkmak için bayılma bumarası mı yapmadı... nişanlılık sürem boyunca onun alttan alttan laf sokmaları kuyu kazmalarıyla uğraşmıştım çok şükür bu olaydan sonra görüşmüyorum kafam rahat

Sen ondan iyi güzel zeki birisindir ondan kıskanır hep böyle oluyor pis fesat eltiler

Bizimkilerde oyle elalemin icinde ask yasiyo gibi gosterirler kendilerini. Ama iclerinde olup gercek yuzlerini bildigim icin hic takmiyorum. Bazen diyorum hatta benden uzak olsunlarda ne yaparlarsa yapsinlar yeterki bana bulasmasinlar. Kv belliki gelinini seviyo bisey yapamassin aralarinda sonucta.

Benim eltilerimde yok oyle kiskancliklar biz 4 eltiyiz hele bitanesi kayinvalidemden gormedigim seyleri onda gordum yani iyi anlamda onun yaptigini bana oz kardesim yapmaz o derece Allah ondan razi olsun

Boşver canım ben de neler yaşadım hala yaşıyorum bir de ben dip dibeyim ölsem hasta olsam aramaz ben hastayım diye ararım öyle garip bişey ne telefon resmî takma benim kaynananın Evinde kocaman resmî var ya elini beline koymuş siz kimsiniz hsvalarında hiç oralı değilim Allah’a havale et böylelerini ararsa ararım gelirse giderim haber varsa kendiyle ilgili hava atmaya gelir Güler geçerim zamanla alışırsın kendi eşine evine bak takma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…