elti eltiyi neden kıskanır ??

Madem annene yakınsın, doğmamış çocuğuna annenle bakarsınız. Bundan daha harikası mı olur? Kv değil 1 hafta, görmeye gelsin. Gelip kalmasına gerek yok.

Eltinizin söylediklerini önemsemeyin,
İçinizde kalmasın, seni rahatsız eden hal ve hareketlerini söyleyin,
Açık olun,
Siz güçlü durursanız, uğraşmayı bırakacaktır.

neden eşit davranmak zorunda değil? Evlatlarının hatırına eşit olması gerekmiyor mu?

acaba dedim benmi anlatamıyorum kk üyelerine...ama beni anlayanlar olduğuna göre sorun bende değilmiş demek..:)) daha çok diğer gelini sevsin sıkıntı değil...ama belli etme bari dimi ayıp ya..insanın zoruna gidiyor...ben k.valide mi kendi anneminde olduğu bi ortamda ayırsam ayıp etmiş olurum..bu da öyle..ben o kadar ince düşünürüm işte..kaldı ki benim öz annem...ama yine de düşünürüm..o diğer geliniyle aşk yaşicaksa bari gözüme sokmasın

Esim tek oglan tüm sülalesinde, amcasnin da kizlari var sirf veee dolayisiyla da elti derdim yok ne sansliyim be

Siz eltinizin kayınvalidenle birbirlerini sevmelerini kiskanmişsin.hadi itiraf et ve rahatla...

Elti konusunda bende muzdaribim..o da beni çekemiyo deli ediyo..ne alsam aynısını aşır ne yapsam aynısı..içtiğim ilaçları bile araştırır nedn içiyo ne işe yarıyo diye..daha bi yıl oldu evleneli ama kendinden iğrendirdi resmen..neyimi kıskanıyo ben anlamış değilm..insan eltisinin içtiği ilacı araştırıp kocasına bile yetiltirir mi yaa

benimkide aynı balayına gittiğimiz otele balayına gittiler, tatile gideriz biz döneriz onlar aynı yere gider vs vs

benimkide aynı balayına gittiğimiz otele balayına gittiler, tatile gideriz biz döneriz onlar aynı yere gider vs vs
Aynen ya benm gittiğim doktoru bulmuş şimdide ona gidiyo yani anlam veremiyorm anca kendimi yiyip bitiriyorm..yüzüme gülüyo arkamdan da çevirmediği iş yok..beddua ettiğine bile şahit oldm

Ben de bunu anlamiyorum iste..ben 2.gelinim ilk gelin o mesela..ama benim kiskanmam gerekirken o beni kiskaniyor..benimki o kadar azmadi daha ama k.validem bana biraz ilgi gostersin gözler felfecir..hepsi manyak bunlarin :))

Konu sahibi arkadaş seni çok iyi anlıyorum. Ancak kendimce bu konuyu düşündüm bazı kararlar aldım :) mesela eltim beni kıskanıyor düşüncesi bana bize kimseye yakışmıyor, çirkin bir düşünce diye itiraf ettim kendime. Sonra bu konu ile ilgili bir şey fark edersem mümkün olduğunca kimseye söylememeye özellikle eşime bahsetmemeye karar verdim. Çünkü gördüğün gibi derdini paylaşıyorsun kıskanam sen oluyorsun. Sonra insan kendini elticiğinde kıskanılacak özellik ararken buluyor :)
Özetle tavsiyem o şahıs haddini aşarsa haddini bildirmek onun dışında zihni hiç bu mesele ile yormamak :)

Böyle yapmak disinda bi carem yok zaten..hicbir ozelligi olmayan bi insani neden kiskanayim..ewt valla kiskanan ben oldum şaka gibi :)))

tamam arkadaşm ben kıskandm...Allah aşkına yapmayın ya...
şahsen ben kayınvalşde olsam 2 gelin arasında böyle ayrımcılık yapmam..insan biraz düşünceli olur..onu söylemek istedim orda.
Cnm seni öyle iyi anlıyorum ki...Sen sana kv 'nin yaptığı haksızlığa kiziyorsun.Haksizliga tahammül edemiyorsun.Haklisin.Sen mesafeni koy.Onlar ilerde birşey olur bozusur.Tek gelin olsan kaynana seninle uğraşırdı.Bide böyle düşün.Tek suçlu kaynana.

Ahhhhhhhh ah diyorum sadece. Biz aynı apartmanda oturuyoruz hani uzakta olsa haftada 1 gün katlanabilirim ama dibimde.Evime onlarsız misafir gelemiyor bir misafir gelse onlarda davet edilmek isteniyor. Eltimin piskolojisi genç kızlığından beri bozukmuş ve hala da bozuk. Kendi kendine bazen trilere giriyor bir öyle bir böyle birgün yüzüme gülüyor ertesi gün yüzüme bakmıyor.Hamileyim nasıl geçiyor diye sormuyor.Ben dışında herkesle çok samimi.Ben de mesafeli davranıyorum ancak kayınvalidemın gucu bırtek bana yetıyor.Eltım bana herseyı yapar butun haksızlıkları vs. kayınvalideme gıt aç konuyu konuş dertleş kayıtsız şartsız onu savunur.Kayınvalıdemı benden kıskanıyor halbuki kıskanacak hıcbırsey yok paylaşılamayan hıcbır sey yok.Eşimin aılesı ona ne yapmışsa banada aynısını yaptı allah için güzel de kız ama beni neden kıskanıyor anlamıyorum. Benden yaşça buyuk 12 yaş civarı, yaşlanma komplekslerı ıcınde.Ben onun buyumedıgını düşünüyorum aklı çocuk kalmış hıc olgun değil. Takıntılı ıyı de söylesen kotu anlıyor.Bır problemın varsa konuşarak çözemezsın kendınce yorumluyor hala kendını tek gelın sanıyor benı kabullenemiyor. 3 yILLIK evlıyım o aılenın tek gelını zannediyor kendını. Ahhh ahh neler neler neler.... Ben bişey yapayım yemek vs. kıskanıyor istyor kı her yaptığımdan haberdar edeyım ıyıde benim gönlümden kopuyor yapıyorum sen ben yapıyorum dıye yapacaksan yapma.Biz evlenelı defalarca davet ettık yemeğe kahvaltıya ama ben bırkere bıle onun evıne bahanesız gıtmedım meraklıda degılım.Kısacası kayınvalıdem eltımı tutuyor ve esıme anlatmama rağmen bosver takma umursama dıyor.Umursamayayaımda nasıl aynı apartmandayız. Eşimde benı savunmuyor.

İmzamı atıyorum bu düşüncelerine :))

konu 2016 farkındaysan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…