Konu sahibini yerden yere vuranlar bence saçmalamışlar.
Kayınvalide olan bir insanın evlatlarını ayıramayacağını bildiği kadar gelinlerini de ayırmaması gerektiğini bilecek olgunlukta olması lazım.
Araya mesafe koy diyenler olmuş da ,akraba ile bir yere kadar mesafe konulabilir.
Ha deyince görüşmek istemeyeceğimiz vasıfta değiller .maalesef durum bu...
neden eşit davranmak zorunda değil? Evlatlarının hatırına eşit olması gerekmiyor mu?
Hayır.neden eşit davranmak zorunda değil? Evlatlarının hatırına eşit olması gerekmiyor mu?
Siz eltinizin kayınvalidenle birbirlerini sevmelerini kiskanmişsin.hadi itiraf et ve rahatla...
benimkide aynı balayına gittiğimiz otele balayına gittiler, tatile gideriz biz döneriz onlar aynı yere gider vs vsElti konusunda bende muzdaribim..o da beni çekemiyo deli ediyo..ne alsam aynısını aşır ne yapsam aynısı..içtiğim ilaçları bile araştırır nedn içiyo ne işe yarıyo diye..daha bi yıl oldu evleneli ama kendinden iğrendirdi resmen..neyimi kıskanıyo ben anlamış değilm..insan eltisinin içtiği ilacı araştırıp kocasına bile yetiltirir mi yaa
Aynen ya benm gittiğim doktoru bulmuş şimdide ona gidiyo yani anlam veremiyorm anca kendimi yiyip bitiriyorm..yüzüme gülüyo arkamdan da çevirmediği iş yok..beddua ettiğine bile şahit oldmbenimkide aynı balayına gittiğimiz otele balayına gittiler, tatile gideriz biz döneriz onlar aynı yere gider vs vs
Elti konusunda bende muzdaribim..o da beni çekemiyo deli ediyo..ne alsam aynısını aşır ne yapsam aynısı..içtiğim ilaçları bile araştırır nedn içiyo ne işe yarıyo diye..daha bi yıl oldu evleneli ama kendinden iğrendirdi resmen..neyimi kıskanıyo ben anlamış değilm..insan eltisinin içtiği ilacı araştırıp kocasına bile yetiltirir mi yaa
Konu sahibi arkadaş seni çok iyi anlıyorum. Ancak kendimce bu konuyu düşündüm bazı kararlar aldım :) mesela eltim beni kıskanıyor düşüncesi bana bize kimseye yakışmıyor, çirkin bir düşünce diye itiraf ettim kendime. Sonra bu konu ile ilgili bir şey fark edersem mümkün olduğunca kimseye söylememeye özellikle eşime bahsetmemeye karar verdim. Çünkü gördüğün gibi derdini paylaşıyorsun kıskanam sen oluyorsun. Sonra insan kendini elticiğinde kıskanılacak özellik ararken buluyor :)
Özetle tavsiyem o şahıs haddini aşarsa haddini bildirmek onun dışında zihni hiç bu mesele ile yormamak :)
Bulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz ne mutlu size.Esim tek oglan tüm sülalesinde, amcasnin da kizlari var sirf veee dolayisiyla da elti derdim yok ne sansliyim be
Cnm seni öyle iyi anlıyorum ki...Sen sana kv 'nin yaptığı haksızlığa kiziyorsun.Haksizliga tahammül edemiyorsun.Haklisin.Sen mesafeni koy.Onlar ilerde birşey olur bozusur.Tek gelin olsan kaynana seninle uğraşırdı.Bide böyle düşün.Tek suçlu kaynana.tamam arkadaşm ben kıskandm...Allah aşkına yapmayın ya...
şahsen ben kayınvalşde olsam 2 gelin arasında böyle ayrımcılık yapmam..insan biraz düşünceli olur..onu söylemek istedim orda.
Bende ilk basta öyle dusunuyordum ama bu sefer de anakuzusu cikti ah ahh hic yuzumuz gülmeyecekmi...zaten eltim de olsaydin vay halimeeeeBulunmaz hint kumaşını bulmuşsunuz ne mutlu size.
İmzamı atıyorum bu düşüncelerine :))Kaynanayı paylaşamayan gelinler. Bunuda gördük ya tamam artık. Benimde eltim var. Kaynanamla istedigi kadar aşk yaşayabilir hatta sonsuza dekk birlikte yasayabilirler umurumda degil.
Zaten eltimde pek gorusmem. Bu yuzden problemde olmsaz. Niye dertsiz basiniza dert ariyorsunuz onu anlamadim ben. Kv onu coook sevse nolur ki? ÖZ ANNEN DEGIL KIbu kadın neyini cekemiyorsun?
Ahhhhhhhh ah diyorum sadece. Biz aynı apartmanda oturuyoruz hani uzakta olsa haftada 1 gün katlanabilirim ama dibimde.Evime onlarsız misafir gelemiyor bir misafir gelse onlarda davet edilmek isteniyor. Eltimin piskolojisi genç kızlığından beri bozukmuş ve hala da bozuk. Kendi kendine bazen trilere giriyor bir öyle bir böyle birgün yüzüme gülüyor ertesi gün yüzüme bakmıyor.Hamileyim nasıl geçiyor diye sormuyor.Ben dışında herkesle çok samimi.Ben de mesafeli davranıyorum ancak kayınvalidemın gucu bırtek bana yetıyor.Eltım bana herseyı yapar butun haksızlıkları vs. kayınvalideme gıt aç konuyu konuş dertleş kayıtsız şartsız onu savunur.Kayınvalıdemı benden kıskanıyor halbuki kıskanacak hıcbırsey yok paylaşılamayan hıcbır sey yok.Eşimin aılesı ona ne yapmışsa banada aynısını yaptı allah için güzel de kız ama beni neden kıskanıyor anlamıyorum. Benden yaşça buyuk 12 yaş civarı, yaşlanma komplekslerı ıcınde.Ben onun buyumedıgını düşünüyorum aklı çocuk kalmış hıc olgun değil. Takıntılı ıyı de söylesen kotu anlıyor.Bır problemın varsa konuşarak çözemezsın kendınce yorumluyor hala kendını tek gelın sanıyor benı kabullenemiyor. 3 yILLIK evlıyım o aılenın tek gelını zannediyor kendını. Ahhh ahh neler neler neler.... Ben bişey yapayım yemek vs. kıskanıyor istyor kı her yaptığımdan haberdar edeyım ıyıde benim gönlümden kopuyor yapıyorum sen ben yapıyorum dıye yapacaksan yapma.Biz evlenelı defalarca davet ettık yemeğe kahvaltıya ama ben bırkere bıle onun evıne bahanesız gıtmedım meraklıda degılım.Kısacası kayınvalıdem eltımı tutuyor ve esıme anlatmama rağmen bosver takma umursama dıyor.Umursamayayaımda nasıl aynı apartmandayız. Eşimde benı savunmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?