• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti görümce falan filan ...

Esrossss

Üye
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2019
112
11
18
Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok

Gönderimi beğenmiyor diye size hasetsin diyen bir kadını ciddiye alıp cevap vermeniz hata. Iki insanın arasındaki bu gereksiz münakaşaya dahil olan görümcelerin hali tavri da içler acısı. Bu kadar boş bir konudan aile faciası yaşıyorlarsa onların kendi dramları der umursamazdım. Bence siz de artık böyle durumlara sokmayın kendinizi.

Bence küs olduğun insanları topla ve zamanında hepimiz cahillik ettik bu böyle gitmesin 3 günlük dünyada gerek yok böyle şeylere falan de. İnsanlık sende kalsın. Hem bence eşin de mutlu olur bu tavrına.

Bi cevizin kabuğunu doldurmayan bi sebep. Ama senin gibi kardesimiz yok ne demek ya sanki aradam kan davasi var tobe tobe. Esiniz iyi demiş kendi aranızda halledebilirsiniz yani.

Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok
Kayınvaliden iyi imiş. Benim kayınvalide elti ile bozuştum diye bana tavır aldı. Sen öz kızları ile münakaşa etmene rağmen tavırlı değilmiş. Sen başlatmışsın. O mesajı görmezden gelebilirdin. Eltine mesaj atman hoş olmamış. Mesaj olayı fitillemiş. Daha evlenmemişsin bile. Normal şartlarda bu küskünlük ve kavga ile o evliliğin gerçekleşmesi mucize olmuş.

Daha nişanlıyken görümcelerden kurtulmayı nasıl başardın bacım bana da anlat. Benim kurtulmam tam 5 yılımı aldı :halay:
Eltin sinsice laf sokmuş sen de sinsice sokup kenara çekilecektin. Birşey sorulduğunda da ben ona yazmadım ki diyecektın senın tek hatan bu.

sen kendi kendine üstüne alinmissin kadin (elti) hakli- madem abidik gubidik videolari görmek istemiyorsan niye baktin?
Görümcelerin eltini savunmasi normal cünkü ilk hamle senden gelmis- bende aynisini yapardim (hakaret etmezdim ama ilk sen yazim hatalarini düzelterek hakaret seviyesine inmissin zaten)
onlar demekki senin gibi, kavgaci, her olaya atlayan, altdan almasini bilmeyen, saygisiz bir insanla görüsmek istemiyorlar.
esin nasil "el kizi" icin kardeslerine küsmeyi secdiyse onlarda diger "el kizi" icin küsmüsler.

neyse- suclu sen oldugun icin özür dilesen yerinde olur.

Size yazdığına emin misiniz o hikayeyi eltinizin? Belki de gerçekten başkası için yazmıştır.

Tabisi yüzde yüz emin olamam. Ama listesinde 60 kişi var akrabaları falan o da. Bi de ben beğenmemeye başladıktan sonra bunu yazdı. Bu kadarı da tesadüf olmaz heralde

e sen de el kızısın. eşin de el kızı için kendi kardeşlerini silmiş.

onların görüşmesinde bi engel yok, birbirlerini silmeseler de olurmuş. dışarıdan iki kadın ailedeki seviyeyi düşürmüş, aile de seviyeyi düşürmeye pek meraklıymış.

Back
X