• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti görümce falan filan ...

Benim favorim elti :KK53: nasıl atmış golü:cool:buradan zor çevirirsiniz o beğenmediğiniz hor gördüğünüz eğitim seviyesi düşük eltinin attığı golü. Sizin eğitiminizden daha düşük ama nasıl elinde çeviriyor tüm sülaleyi.
Hala çözememişsiniz. Olay elti değil olay sizin aşırı gıcık olmanız. Kadınlar da size gıcık davranıyor.

Bence iyi olmuş,küs kalsınlar ya bunlar ne fesat düşünsene git gel neler yaparlardı ,birde ağızları bozuk

Eltim yok, görümcem yok. Bir üzülüyorum, pir üzülüyorum ki sorma :KK70:

Ama abimler de maalesef sizin gibi. İki gelin yüzünden yıllardır görüşmüyorlar. Üstelik alt alta oturuyorlar. Abi kardeşin arasını açmak büyük bir hata. Yaran varmış ki gocunmuşsun. Yangına körükle gitmişsin. Bu bayramda barıştır bari eşini.

Olayda seviyesi yüksek tek insan kayınvalide bence. Gerisi fos. Aslında iyi anlaşmanız lazımdı. Benziyorsunuz birbirinize. Niye böyle oldu ki. Değinmeden geçemeyeceğim, yazım hatalarını düzeltip kendi hesabınızda paylaşmak nasıl bir seviyesizliktir? Üstüne sen benim seviyemde değilsin arkadaşlık etmem diye yazmak. Bugün eşine köylü diyen hanıma da aynı şeyi yazdım. Sizin gibi insanları sevmiyorum. Bilgisiz, eğitimsiz ama kendinin farkında olan kişileri daha çok seviyorum. Zira kendinin farkında olmak, gelişmeye açık olmaktır aynı zamanda.

Sizin gibi insanlar ise, insanları küçümseyerek kendisini aslında olmadığı yerde görüp gelişmeye karşı direnç gösteriyor. Tıpkı dediğiniz gibi, her tarafından varoşluk akan bir tartışma. Taraflardan biri daha olgun, kültürlü ve de seviyeli olsaydı bu tartışma olmazdı zaten.

siz baslatmissiniz ama görümceler in karışmaya hakkı yok sonuçta sizde gelinsiniz eltinizde heleki kardeşlerine tavır almaları cok yanlış

Kardeş öyle silinmez madem silmişler kendinize heyecan aramayın bırakın böyle kalsınlar demekki sizsiz daha huzurlular sizde onlarsız mutlu olun

Ortalık bayaa karışmış ama bişey diiimmmi kuma gemisi yürür ELTİ gemisi yürümez 😄 ozaman olmasaymis bugün kavga ederdiniz... Kendimden bilirim bence hiçbir elti birbirine iyi gözle bakmaz biri iyi niyetlidir diğeri kin taşır kıskanır yada ikisi birbirini kıskanır benim hayatımda eltilik nedir bilmezdim hep yenge gözüyle baktım ama yenge böyle hain olmaz dedim anladım benden yaşça büyük olan eltim beni çekemiyor diğer eltimle araları çok çok iyi ama ikisi de bana gelip birbirlerinin dedikodularıni yaparlar ortanca eltimle aram iyiiidi oda yanlış yaptı gitti büyük eltime benim hakkımda olur olmaz şeyler söylemiş bunu duydum çok utandı özür diledi şuan peşimden koşuyor yüz vermiyorum büyük eltimle aynı binadayiz bir kere olsun oda bende birbirimixin evine gitmemisizdir sebebi nedendir bilmiyorum o hep kendini uzak tutuyor konuşmaya geldimi ayağımdan süzer gözümün içine bakarak güler şakalar yapar artık oda yok okadar samimi değiliz.. anlicagin eltilik kolay değil 🙄

Yani konudaki küsme sebebi somur bir varlik olsa gözle görülmez. Mikroskopla bakmak gerekir. O kadar ki küçük bi séy.

Hatalisiniz amenna ama. Kardeşlerin birbirlerini kustukleri vaka bu kadar küçücükken... birbirlerine çektikleri restler bana çok büyük geldi

Küsmeye sebep arıyolarmış da bulmuş gibiler.

Sanırım konudaki herkea ergen ruhlu .
Yaş olarak büyümüş ama . Ergenlikten çıkamamış.

Eşinizle konuşun. Kardeşleri ile salak salak küslukler yapmasın. Ilerde pişman olur. Ama sen uzak dur.

Barissan bile 2 hafta içinde yine bozuşursunuz.

Ortalık bayaa karışmış ama bişey diiimmmi kuma gemisi yürür ELTİ gemisi yürümez 😄 ozaman olmasaymis bugün kavga ederdiniz... Kendimden bilirim bence hiçbir elti birbirine iyi gözle bakmaz biri iyi niyetlidir diğeri kin taşır kıskanır yada ikisi birbirini kıskanır benim hayatımda eltilik nedir bilmezdim hep yenge gözüyle baktım ama yenge böyle hain olmaz dedim anladım benden yaşça büyük olan eltim beni çekemiyor diğer eltimle araları çok çok iyi ama ikisi de bana gelip birbirlerinin dedikodularıni yaparlar ortanca eltimle aram iyiiidi oda yanlış yaptı gitti büyük eltime benim hakkımda olur olmaz şeyler söylemiş bunu duydum çok utandı özür diledi şuan peşimden koşuyor yüz vermiyorum büyük eltimle aynı binadayiz bir kere olsun oda bende birbirimixin evine gitmemisizdir sebebi nedendir bilmiyorum o hep kendini uzak tutuyor konuşmaya geldimi ayağımdan süzer gözümün içine bakarak güler şakalar yapar artık oda yok okadar samimi değiliz.. anlicagin eltilik kolay değil 🙄

Eltim beni çekemiyor egosunuda hiç bir zaman anlamicam
O da aynısını sizin için diyordur kesin. Eltim beni çekemiyor:KK70::KK70::KK70:

Videoları beğenmeyip abidik gubidik diyorsunuz ama hikayeyi de izlediğinize göre aslında merak halindesiniz eltiyi.gerçekte nefret ediyorsunuz birbirinize kaf sokuyorsunuz sanalda neden arkadaş olmak için bu kadar çaba sarf ediyorsun ? Eltinden geri kalı yanın yok .Ama bu eltide çok merak edilecek cinsten değil belli ki o ne laf öyle hikayeyi izleyen foto beğenmeyen ayy çok bayağı gerçekten. Sanal alemde bukadar yediğini içtiğini paylaşanlar kendini yetersiz hisseden kişilermiş...

Arap eli öpmekle dudak kararmaz der babaannem
Hatalı olan sizsiniz
Önümüz bayram
Bir adım atın barışma ortamı oluşsun
Üç günlük dünya
Hay senin vereceğin örneğe
Abla naptın
Ortalık karışık zaten.

Daha geçen mune beni fırçaladı, ırk ayrımı diye yazdım için

Dikkatli olun, kadın adil falan sanıyor kendini.

Arap yüzünden ceza almazsan darılırım, :)

Konunuza yapacağım tek yorum; insanları nitelerken eğitim seviyesi düşük demenizin itici olması. Sizinki çok yüksek olduğu için yaşanmış zaten Bunlar

Kendinizi ne kadar büyük görüyorsunuz pes ..
Yok imla hatası yok eğitim seviyesi siz dört dörtlük olsanız prim vermezsiniz zaten.
sizin yaptığınız resmen iş guzarlik kendi aklinizca altta kalırsam ezilirim diyip s* sıvamışsınız

siz tam cocuk gibi davranmissiniz.hadi begenmediniz niye ustunuze alindiginizi belli ettiniz.benim bu aralar iliskimi kestigim bi arkadasima var surekli atarli storyler atiyor.cok sinirleniyorum ama hic cvp falan yazmiyorum kudursun dursun.

Ne eğitim seviyesi ne karakter kimsenin kimseden farkı yok konuda çözümse oldukça zor konudaki herkes atışmayı seviyor ortak noktada buluşup aileyiz bilincine varacak kimse yok

Rahmetli anneannemin böyle durumlar için kullandığı söz aklıma geldi.
Tencere,tencereye laf atmış.
Senin dibin benden kara,diye.
Tavanın da gülmekten aklı gitmiş.
Sizinki de bu hesap;
'Eğitim düzeyi düşük' eltinin seviyesine inen konu sahibi.

Back
X