• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti görümce falan filan ...

En komiğime giden de el kızı için öz kardeşlerini sildiler demeniz oldu. E sizin kocanız ne yapmış oluyor bu durumda? Üstelik daha evli bile değilmişsiniz. Onların karışmasına bozuluyorsanız eşinizi niye karıştırdınız. Ben bu hikayede iki eltinin el birliği yapıp kardeşleri birbirine düşürmesinden başka birşey görmüyorum. Tabi en başında her şeyi üzerine alınan o yetmemiş gibi açık açık küçük gören olarak mevzuyu ateşleyen siz olmuşsunuz.

Ya gerçekten paylaşımlarından hoşlanmıyorsun
Ama izliyorsun
Beğenmeme kararı alıyorsun?
Normalde insanlar hoşlanmazsa izlemez bu kadar basit
Kendince bir ders mi vermeye çalıştın eğitim seviyesi düşük eltine?
Temcere kapak olmuşsunuz elti,görümce,sen
Barışın takılın beraber bence

Keske cocuklar evlenmese diyorum. Yaslar eminim 18-20'dir. Degilse durum daha vahim.

Ha bide lütfen korunun konu sahibi. Daha cocuk icin yeterici kadar olgun degilsin.

Tabisi yüzde yüz emin olamam. Ama listesinde 60 kişi var akrabaları falan o da. Bi de ben beğenmemeye başladıktan sonra bunu yazdı. Bu kadarı da tesadüf olmaz heralde
Bende size yazıldığını düşünüyorum ama bunu asla ispat edemeyeceginize göre sessiz kalmanız lazımdı ,en azından mesaj atmasaydiniz😬

Allah'ım instagramdan dolayı resmen aile parçalanmış. Olay da birbirine laf sokma😂😂😂

"Eğitim seviyesi düşük" ne kadar cirkin bir söylem. Bunu diyenler kendini kaf dağında sanıyor. Insanlık eğitim seviyesiyle dogru orantılı değil yalnız dikkat edin.

Büyük cogunlukla siz hatalisiniz. Kayinvalidenize söyleyin. Sizleri evinde bir araya getirsin. Ortak bir alanda konuşup barışın.

Allah'ım instagramdan dolayı resmen aile parçalanmış. Olay da birbirine laf sokma😂😂😂

"Eğitim seviyesi düşük" ne kadar cirkin bir söylem. Bunu diyenler kendini kaf dağında sanıyor. Insanlık eğitim seviyesiyle dogru orantılı değil yalnız dikkat edin.

Büyük cogunlukla siz hatalisiniz. Kayinvalidenize söyleyin. Sizleri evinde bir araya getirsin. Ortak bir alanda konuşup barışın.

Bir kaç kişi daha yazmış eğitim seviyesi düşük ne çirkin bir laf diye o yüzden cevap verme gereği hissettim. Eğitim seviye seviyedir değil mi? İlkokul ortaokul lise üniversite yüksek lisans falan diye gider öylee. İlkokul mezunu birinin eğitim seviyesi üniversite bitirene göre düşüktür. Bunun nesi aşağılama cümlesi allah aşkına. Biri 5 yıl okumuş biri 16 yıl. Aldıkları eğitimi kıyaslıyorum ben insanlığı ya da başka bir şeyi değil. Evet ilkokul mezunu birinin eğitim seviyesi düşüktür bu benim yorumum değil genel geçer bir tespittir. İş görüşmelerinde neden eğitim düzeyini soruyorlar o zaman onlar da mı aşağılaya çalışıyor

Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok
El kızı diye eltinize söylüyorsunuz ama siz de el kızısınız, kusura bakmayın ama çok ukala buldum tavirlarinizi .
Instagram kullanmıyorum ama biri öyle genel bı yorumda bulunsa kesinlikle üzerime alinmazdim siz üzerinize alinmissiniz demekki öyle yapıyorsunuz öyle birisiniz ve savunmaya geçmişiniz çok çirkin. Bunun üzerine de dur durak bilmemissiniz. Normal şartlarda barismaniz için yöntemler söylerdim ama yapmayın çünkü siz yine tartisirsiniz ama eşiniz kesinlikle görüşün ailesiyle arasına böyle bir sınır çekmesin . Siz eğitim seviyesi yüksek olan taraf miydiniz? .siz istediğiniz kadar gorusmeyebilirsiniz. Daha çok şey söylerdim ama hem kırıcı olmak istemiyorum hem de ben ne söylersem boş çünkü kendinizde hata görmüyorsunuz

Bir kaç kişi daha yazmış eğitim seviyesi düşük ne çirkin bir laf diye o yüzden cevap verme gereği hissettim. Eğitim seviye seviyedir değil mi? İlkokul ortaokul lise üniversite yüksek lisans falan diye gider öylee. İlkokul mezunu birinin eğitim seviyesi üniversite bitirene göre düşüktür. Bunun nesi aşağılama cümlesi allah aşkına. Biri 5 yıl okumuş biri 16 yıl. Aldıkları eğitimi kıyaslıyorum ben insanlığı ya da başka bir şeyi değil. Evet ilkokul mezunu birinin eğitim seviyesi düşüktür bu benim yorumum değil genel geçer bir tespittir. İş görüşmelerinde neden eğitim düzeyini soruyorlar o zaman onlar da mı aşağılaya çalışıyor
Siz patron veya müdürsünüz de eltinizi işe mi alacaksınız?
Eğitim seviyesi elbette iş hayatına konuşulur ve önem arzeder bununla birlikte aile ilişkilerini eğitim seviyesine göre dizayn etmeye kalkarsanız sonuç ortada.

Yazım hatalarını düzelterek gönderiyi yeniden paylaşmak... saçma sapan mesajlar.. ve bunları nişanlıyken yapmanız..
Çok fena bu durum gerçekten dipten doruğa dek hatalısınız, daha nişanlıyken neyin tribi bu böyle?
Arayı düzeltmek istiyorsanız siz adım atmalısınız, mübarek aydayız iftara davet edin hepsini tek tek. Duruma göre yavaş yavaş arayı yumuşatırsınız.

O başlatmış olabilir ama sen devam ettirmişsin. Kaale almayıp gülüp geçsen sorun olmayacaktı. Ilk adımı sen atmalısın. Eşin ve kayinvaliden için.

Bir aile bu kadar kolay dağılabilir mı ?
Dağılıyor ise bu gerçek bir aile midir?

Aynı şekilde söylem olmadığı o kadar açık ki, ayrıca buraya yazarak elitiniz iş görüşmesine de gelmedigine gore...

Bizim aramızdaki öyle biseyki oda kendini kandırır benim yaşım küçük kendisi büyüktür onun düğününde ben çocuklarla koşturup balon oynuyoduk.. ben onlara hep yenge dedim onlari asla kıskanmam ev desen bizimde vardı diğer eltimde kocası satti bizde sattık ama büyük eltimin halen duruyor. Eşya desen bir ignemiz bile değişik model olarak tbyy hemen hemen yine aynı gelelim fizik konusuna kendisi 34 te vardır ama biturlu kabullenemiyor 5 yıldır evliyim daha 27 yaşı hiç geçmemiş güya ..... Okadar zayıflamak ister göbek gitmiyor oda ,4 tane sezeryanla doğurdu bende 2 tane doğurdum benim göbek denen bişey yok ben onu gördüğümde bak ben zayıfladim dedim duymamazlıktan geldi gidip diğer eltime demiş bu ne yaptida böyle oldu bilmek isterim sen git öğren demiş bu daha ilk örnek.. biz bir mağazaya girsek bişey giysem danışırim sonuçta büyüum baktı üstümde güzel yok beenmedim diyor biz çıktık sabahı olmuş gitmiş aynisini almış w ben buna çekememezlik derim daha neler neler var demek istediğim ben onu niye kiskanim ama o kendini belli ediyor..

Bu yazdıklarınızın hiç biri sizi kiskanılcak durumua getirmez.
Tam aksine eltinizin yaşıyla dalga geçmeler, sanki 50 yaşındada benden çok büyük muhabbetleri falan filan. Kendi seviyenizi çok net ortaya koymussunuz.
Kıyafet alırken o büyüğüm diye sordum demeniz bile :KK70: :KK70: Ne tuhaf ilişkiler. Bende olsam sizinle görüşmem, muhatap bile almam. Şimdi bunuda benim kiskançliğima bağlarsınız ya neyse:lülülü::KK14:

Bu yazdıklarınızın hiç biri sizi kiskanılcak durumua getirmez.
Tam aksine eltinizin yaşıyla dalga geçmeler, sanki 50 yaşındada benden çok büyük muhabbetleri falan filan. Kendi seviyenizi çok net ortaya koymussunuz.
Kıyafet alırken o büyüğüm diye sordum demeniz bile :KK70: :KK70: Ne tuhaf ilişkiler. Bende olsam sizinle görüşmem, muhatap bile almam. Şimdi bunuda benim kiskançliğima bağlarsınız ya neyse:lülülü::KK14:
Tam bir saçmalıksınız... İyi günler

Ahh ahh böyle daha evlenmeden bı aileye daha girmeden olay çıkarmak bana göre cahillik başka bir şey değil.. ama söylediğim söyle anlaşılmasın aileye girince esip gurleyebilirsiniz gibi demek istemiyorum.. ama eskiler ne güzel demiş sarımsagi gelin etmişler 1 yıl kokmamis. Herkes yaşadığını bilir ama inanın anlattığın gibi olmuşsa çok yanlış bir hamle yapmışsin ha hatanı kendinde kabul ediyosun zaten.. önce bı aileye girseydin herkesi gozlemleseydin belki de iyi insanlardır sana iyi davranacaklarını yani sen baştan bağları koparmissin. Bu yüzden telafisi sana düşer. Nasıl kırdıysan öyle toparla. Mesela önümüz bayram arkadaşların dediği gibi bı adım atabilirsiniz. Lütfen yanlış anlamayın buradaki çoğu kadının eltisiyle falan sorunu var benimde öyle. Ki bana kaynimla yakistirmada bile bulundu eltim çok adilesti. Ama ben yinede ağzımı açıp birşey demedim Allah'a havale ettim. Hatta bir kandilde adım bile attım . Ama baktım olmuyor kendimi çektim selam bile vermiyorum. Ama 8 yıllık evliyim.. şimdi o benim peşimde dolanıyor.. ama boş.. senin olayın daha fazla büyümeden bence bı adım at. Seyret eğer halen bozuk yaparlarsa bu mesele senden çıkmıştır artık

Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok
Bekle zamana bırak bak ilerde ailenin en kiymetlisi olacaksin.sacini süpürge etsende yaranamiyacagin için cizgini bozma bekle

Yani şimdi görümceniz haset demiş üstünüze alınmışsınız bir şey yapmamışsınız. Eltinizin yazım hatalarıyla dalga geçmişsiniz. Kadın bir şey demeden silmiş kavga etmişsiniz. Keşke görümcenizle kavga etseydiniz. Herkes yazıma dikkat etmek zorunda değil. Siz daha fenasınız gibime geldi.

Back
X