• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elti görümce falan filan ...

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.
%100 sen haksızsın.
Hadi o saygı duymak zorunda,bir cahillik etmiş paylaşmış ama sen kim olarak ve hangi vasıfla kadına "benimle aynı seviyede değilsin" minvalinde bir yazı yazabiliyorsun ki? Görümcelerine de eltine de hak verdim ben.

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri
Şalter* :rolleyes:

Evet durum biraz varoşça ama siz de hatalı olduğunuzun farkındasınız. Bence barışmak adına küçük bir adım atın, onlar da sizin gibi düşünüyorsa gerisi gelir zaten.

Farkindamisiniz bilmem ama son zamanlarda, sosyal hesaplardaki paylasimlar yüzünden birbirine küsenmi ararsin düsman olanmi ararsin.
Icler acisi cok üzücü bir durum kardes kardese küsüp konusmuyor neden bir hic yüzünden, yapmayin güzel dertsiz hayati kendinize ve sevdiklerinize zehir etmeyin.
Sizde bu iste hatalisiniz özellikle eltim egitim seviyesi düsük biri sözünüzle...bu mübarek günlerde hep biraraya gelin ve konusarak anlasin benim nacizane tavsiyem.

Şu instagramdan fılan isim vermeden laf sokanlara ben de uyuzum agzına geleni yazıyor soran olursa "ben baskasına yazdım" oluyor. Benzer bir durumu yasadım ben de ama bizim ki buyumedi çünkü başkalatına şikayetlenmedik kendi aramızda çözdük gitti bitti.
Sizin bu duruma gelmenizin sebebi eltinizin görümceleri, sizin de eşinizi ortaya atıp birbirlerine düşürmeniz olmuş. Başta suçlu elti ama siz de hatasız değilsiniz. Şu durumda ben olsam eşime görümcelerle görüşmesini soyleyenilirdim en fazla.

Hasetsin göndermesine cevap vererek üstüne alındığını ve öyle olduğunu kabul etmişsin bir nevi. Ha öylesin demiyorum yanlis anlama, bak gordun mu oyle ki alinip cevap vermis demislerdir cok hatalisin burda.

Esinin tutumunu da ben takdir ettim cogu adam kardeslerimle annemle babamla vs arami bozdun diye genelde hep karisinin ustune gider, valla bravo adama ama gorumcelerin hak etmis bosver iki kisi tartisirken ucuncuye ne duser ?

Hic ustune gitme bu durumun akisina birak bence olagan ilerlesin. Konusmasinlar cok bisey kaybetmezsin iki resmini begenmedin diye seni haset ilan eden elti evinde kumlariyla oynamaya devam etsin.

Eltim beni çekemiyor egosunuda hiç bir zaman anlamicam
O da aynısını sizin için diyordur kesin. Eltim beni çekemiyor:KK70::KK70::KK70:
Bizim aramızdaki öyle biseyki oda kendini kandırır benim yaşım küçük kendisi büyüktür onun düğününde ben çocuklarla koşturup balon oynuyoduk.. ben onlara hep yenge dedim onlari asla kıskanmam ev desen bizimde vardı diğer eltimde kocası satti bizde sattık ama büyük eltimin halen duruyor. Eşya desen bir ignemiz bile değişik model olarak tbyy hemen hemen yine aynı gelelim fizik konusuna kendisi 34 te vardır ama biturlu kabullenemiyor 5 yıldır evliyim daha 27 yaşı hiç geçmemiş güya ..... Okadar zayıflamak ister göbek gitmiyor oda ,4 tane sezeryanla doğurdu bende 2 tane doğurdum benim göbek denen bişey yok ben onu gördüğümde bak ben zayıfladim dedim duymamazlıktan geldi gidip diğer eltime demiş bu ne yaptida böyle oldu bilmek isterim sen git öğren demiş bu daha ilk örnek.. biz bir mağazaya girsek bişey giysem danışırim sonuçta büyüum baktı üstümde güzel yok beenmedim diyor biz çıktık sabahı olmuş gitmiş aynisini almış w ben buna çekememezlik derim daha neler neler var demek istediğim ben onu niye kiskanim ama o kendini belli ediyor..

Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

İşte bu nokta benim durmam gereken noktaydı bana göre ama ben durur muyum . Mesaj attım seninle arkadaş olmak istemiştim ama yanılmışım sen zaten benim arkadaş olabileceğim seviyede biri değilsin beni sevmeyebilirsin ama bana saygı duymak zorundasın diye.

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok
Keşke hiç tepki vermeseydin.Bebim gibi haklıyken haksız duruma düşmüşsün.Bende senin gibiyim.

Ohoo bize ne laf sokmalar ne gönderme yapmalar valla bazen oturdum sinirden ağladım bile ama asla ve asla öyle insanların seviyesine inmem dedim. Eşim sinirlendiği ve birşeyler paylaşmak istediği zaman bile boşver günah onların de geç dedim.
Olan olmuş sizde bu saatten sonra bence hiçbir adım atmayın barışmanızada gerek yok öyle insanlarla eşiniz sizin arkanızdaysa emin olun görüşünce eşinizle de arabızda sorun çıkartır bunlar.

Cahil ile cahil olma konusunda üstünüze yok :halay:siz neden kadına cahil diyip yazım hataları duzeltıyosunuz? asıl cahil siz olmuşsunuz :) böyle boş muhabbet yapan eltim olsa konuşmam

Dürtü kontrolü terapisini deneyebilirsiniz. Küçük yaşlarda da size epey problem yaşatmıştır bu huyunuz ama çok başarılı terapiler yapıyor psikologlar.

Eşinizin hatırına telefonla arayıp bir yerde buluşup başbaşa tek tek görüşün. Küs olmayı istemediğinizi eşinizin ablalarını özlediğini vs. Anlatın. Geçmiş gitmiş çok saçma bir sebepten küstüğünüzü belirtin. Kimseye saygısızlık etmek istemediğinizi ama öyle bir mesaj karşısında fevri davrandığınızı fakat o hakaretleri haketmediğinizi vs. Sonrasında barışırsanız da siz çok samimi olmayın derim. Eşiniz görüşsün önemli olan o.

Bir tane de benim eltim var benden kucuk (nisanli)
Ben de begenirim ederim bayramini kutlarim vs ama kiz kendi aleminde takiliyor ne hal hatir sorar ne baska bir sey ustune bir de kvye yaranmaya calisip bizi umursamaz o da gonderimi begenmez etmez ama hikayelerimde hep o bakar simdi ben de mi laf sokayim 😂

Kızlar düğünümden yaklaşık 1 yıl önce hem eltim hem görümcelerimle baya büyük bir kavga ettim. Kavgada büyük hata benim gibi geliyor çok çocukça ve fevri davrandım ama onlar da sütten çıkmış ak kaşık değiller. Bizim bu durumumuz yüzünden eşim kardeşleriyle konuşmuyor. Ve ben kendimi çok kötü hissediyorum. Kardeşlerin arasına giren kötü kadın gibi. Ama hiç bir şey düzelmez gibi geliyor . Yaşadığım dünyanın en varoş en basit kavgasını anlatacağım şimdi yapılabilecek bir şey var mı ya da kim gerçekten suçlu ben sağlıklı bakamıyorum çünkü

Aslında her şey şu lanet İnstagram yüzünden başladı . Eltim eğitim seviyesi düşük kendi kendi halinde bir kadın. İnstagramda sürekli eşiyle mesajlarını evdeki abidik gubidik hallerini videolarını paylaşıyordu. Bu da benim hiç hoşuma gitmediği için onun paylaştığı şeyleri beğenmeme kararı aldım. Ben bunun fotoğraflarını beğenmiyordum yaklaşık 1 aydır. Ve şöyle bir hikaye paylaştı. Bütün hikayelerimi izleyen ama fotoğraflarımı beğenmeyen kişi senin farkındayım bu kadar kıskanç fesat haset olmasan keşke .

Bunu benim için yazdığına adım gibi emindim listesinde 50-60 kişi var zaten .

Neyse benim şarteller attı . Eltim çok yazım hatası yapan biri paylaştığı gönderide yazım hatası yaptı bir sürü ben de doğrusunu yazdım kendi hikayemde paylaştım . Bunun üzerine beni instagramdan silmiş engellemiş .

Yarım saat sonra iki görümcemde beni aradı . Eltim onların yanındaymış her şeyi anlatmış . Sen kendini ne sanıyorsun salak aptal sen kimsin bir halt sanma kendini o sana yazmamıştı o lafları falan ama nasıl eltimi savunuyorlar sen daha aileye girmedin bile onunla bizim bi yaşanmışlığımız var tabi onu savunucaz falan . Hakaret ettiler bir sürü.
Dedim şikayet edicem sizi. Kapattık öyle onlar da beni silmiş engellemiş instagramdan .

Nişanlımı aradım anlattım her şeyi . O da görümcemi aramış siz niye karışıyorsunuz sorunları varsa kendi halletsinler falan demiş. Görümcem de sen o kızı savunuyorsan benim gibi kardeşin yok ölsen de gebersen de umrumda değil demiş

Bu olay olduğunda biz nişanlıydık. Düğünümüze geldiler sahneden tarafa bile bakmadan. Bir kere de hastaneye eşimi ziyarete geldiler ameliyat olduğu için . Hiç konuşmadan gittiler

Ben bu durumu çok kafama takıyorum
Kendimden çok eşimin kardeşleriyle küs olması canımı sıkıyor
Sonra kinleniyorum el kızı için öz kardeşlerini sildiler diyorum ne kıymetliymiş bu eltim ya ben anlamadım

Gördüğünüz gibi ben de çok hatalar yaptım ama onlar başlattı ben yapım gereği asla altta kalamıyorum : çok çirkin şeyler yaşandı geri dönüşü olur mu bilmem ama ben kendimi suçlu göremiyorum ki bir adım atayım / birleşip beni ezmeleri hakaret etmeleri çok zoruma gitti .

Kayınvalideme gidince bekar görümcemle karşılaşılıyoruz göz göze bile gelmiyoruz . Bilmiyorum ki nasıl bu hale geldik ne kadar böyle gider . Kayınvalidem de çok üzülüyor ama bana karşı bir tavır değişikliği yok
Her iki tarafında hatası var bence ama onların bu duruma eşinizi karıştırıp küsmeleri çok saçma.

Kaynananiz ortak bı payda da bulusabileceklerini düşünse barıştırirdi çoktan diye düşünüyorum.Boyle bı sebepten kardeşlerin kus olması çok ilginç.Siz de hatalisiniz ama hatanın büyüğü sizde degil.

bence ta en baştan kimse kimseyi sevmemiş kimse birbirini istememiş kıskanmış havası var, bu olayda tuz biber olmuş kardeşleri barıştırın ama siz barışır mısınız bilmem çünkü hiç birşey eskisi gibi olmuyor gönül kırıklıgı ile başkasıyla konusmak zorakı olur gibime geliyor çünkü kan bagınızı yok affetme lüksünüz içten gelmiyor ama abileri kardeşleri barıstır zorla görüştür gerisi gelir eşinlede konus barıs de , istemıyorum küs olmanı ailenle de

Onlar baslatmamis
Siz baslatmissiniz
Eltinizin videolari falan neden takip ediyorsunuz madem kotu?
Hadi takip ettiniz,o size yazdigini soylediginiz seyi hic uzerinize alinmamaliydiniz
O zaman onlar baslatti diyebilirdik
Yetmemis uzerine mesaj atip konuyu uzatmissiniz
Hatanin tamami sizde
İnsan daha nisanliyken nasil becerebilir bunca seyi pes

Ne demek sen benim arkadaş olabileceğim seviyede bi insan değilsin ya -.-

En büyük hata sizin.

Öncelikle kadının o mesajı size yazıp yazmadığı belli değil.

Yazım hatalarını düzeltmekteki amacınız pek masum değil.

Sonrasında mesaj atarak olayı büyüten yine sizsiniz.

Görümceleriniz hakaret etmek hakkına sahip değiller ama diğer tarafı savunmalarında bu olay bazında sorun göremedim. Çünkü hiç yoktan tartışma çıkarmışsınız.

Cocukluk yapmıssın alttan alan bı mesaj atan eger bu kadar üzülüyosan barısın

Back
X