Elti kıskançlığı

merhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.

Benim bi eltim var. Kendisiyle bir sıkıntım olmadı şuana kadar. Hatta seviyorum da. Ama gelgelelim benim bu eltim çok güzel arkadaşlar. Aşırı güzel bi kız. Bende kendimi çirkin bulmuyorum ama onun yanında aşırı özgüvensiz hissediyorum. Ne kadar şık ve bakımlı olursam olayım onunla bi ortama girdiğimde kendimi çirkin hissediyorum. E bu kız benim eltim. Doğal olarak çok sık da aynı ortamlarda bulunuyoruz. Bu özgüvensizliğimi nasıl azaltabilirim? Kendimi daha iyi hissetmemin bi yolu var mıdır hanımlar?
Vallahi ne çirkinler tanıyorum, tatlı dilleriyle sevdiriyolar kendilerini.

merhaba arkadaşlar. Şimdi size bi sıkıntımdan bahsetmek istiyorum. Biz Napalım fln gibi cevaplar vermezseniz çok mutlu olurum. Çünkü zaten yapılacak birşey olmadığının bilincindeyim ama kendimi nasıl daha iyi hissedebilirim bunun yolunu arıyorum sadece.

Benim bi eltim var. Kendisiyle bir sıkıntım olmadı şuana kadar. Hatta seviyorum da. Ama gelgelelim benim bu eltim çok güzel arkadaşlar. Aşırı güzel bi kız. Bende kendimi çirkin bulmuyorum ama onun yanında aşırı özgüvensiz hissediyorum. Ne kadar şık ve bakımlı olursam olayım onunla bi ortama girdiğimde kendimi çirkin hissediyorum. E bu kız benim eltim. Doğal olarak çok sık da aynı ortamlarda bulunuyoruz. Bu özgüvensizliğimi nasıl azaltabilirim? Kendimi daha iyi hissetmemin bi yolu var mıdır hanımlar?
Oncelikle bu kadar aciksozlu olup kendinizi elestirebilme kabiliyetine sahip oldugunuz icin sizi tebrik ederm.her insanin farkli guzellikleri vardr belki goruntu olarak eltiniz sizden hos gelebilir sizde guvendgnz diger meziyetlerinizi ortaya dökün.guleryuzlu olmak mesela yetenekli olmak yada becerikli olmak ne bileyim siz ozelliklernzi daha iyi bilirsiniz.bazen disi guzel ama ici bos yada sicak ekmege yuzu gulmeyen tipler var tum o guzellikleri bozuluyo inanin 5 kurus etmio yani

Guzellik dedigin iki kirisiga bakar.ama ic guzelligi olene kadar insanla beraberdir.elti dediginde yani adi ustunde elti.ben ne guzelligini nede cirkinligini elestiririm.benim gelin oldugum ailede sadece karakterli ve duzgun insanlar soz sahibidirler.kimseyi guzel diye bastaci yapmazlar yani :)) bendede var bitane elti yasida kucuk benden.hic kiyas yapmadim.ama dusundumde simdi ben ondan guzelim :)))
Şaka bir yana boş işler. ha bu arada sizin esiniz kayninizdan yakisikliysa kafanizda bu sekilde kiyaslayip rahatlayabilirsiniz:)))

Bu dusunceyle sen intihar bile edersin sen kendi kafana boyle kodlamissin maalesef eltininbu kadar begeniyorsan bence gorusmeni azalt veya kes ve makyaj yap guzel bi giysi al ne biliyim kendini iyi hissedecek seyler yap

Elinden geldigince sen de bakimli ol
Saclarin hep fönlu/düzenli olsun ,hafif makyajin hep olsun..
Tarz giyinmeye calis.

Bunun haricinde herkesin dis gorunusunun ayni olmayacagini, birilerinin birilerinden illa ki daha guzel olabilecegini kabul ederek kendini sevmeye calis

Güzellik gençlik emanet çok önemli
Degil, değiştiremeyeceğin durumlar için canını sıkma Emin’im sende güzelsindir bu tip durumları kafana takma her güzelin güzeli vardır kendinle barışık pozitif nezaketli ol bu zaten en güzel güzelliktir

2 eltim var. Birisiyle aynı şehirde yaşıyoruz.Ben en küçük eltiyim.En küçük çocukla evli olduğum için hep ilgi bende.
Ama şimdi düşündüm de hakkaten diğerlerinden güzelim :KK70:
Şaka bir yana bunlara fazla takılmamak lâzim ama ben özeleştiri durumunuza bayıldım.
Konu başlığını görünce atladım hemen.Bende eltilerimi sevmiyorum.Samimi bulmuyorum.Onlarda bence beni sevmiyorlar .Ne güzel :KK70:Bizde böyle anlaşıyoruz. Ama yanyanayken sıkıntı yok tabii:KK70:Gülüp duruyoruz.Zaten aynı şehirde kayınvalidemde bile denk gelmeyiz:KK70:Bence uzak durun.böylece komplekse girmezsiniz .Belki oda doğum yapar kilo alır falan çirkinleşir:KK70:
Ay vallahi yazarken bile istem dışı güldüm. Allah başka dert keder vermesin konu sahibi :KK70:Kadın güzel yapacak bişey yok diyin:KK66:

Eltinizin guzel olmasi ona ne gibi avantajlar sagliyor yani. Sizin ona bakarak kendinizi uzmenizdeki sebep nedir mesela? Siz de onun gibi guzel olsaniz ne yapacaktiniz? Simdi yapamayipta o zaman yapardim dediginiz seyler nelerdir? Bir insanin guzel hatta sizin tabirinizle diyelim ultra guzel olmasi size ne kaybettirir? Bu soruları kendi icinizde bir cevaplayin bakalim. Siz insanlar ona farkli size farkli mi davraniyor diyorsunuz? Ben cok guzel olmasa bile asiri karizmatik ve cool kadinlar taniyorum cevremde. Bana guzellik mi karizma mi derseniz ben karizma derdim. Guzellik demek hersey demek degil ki. Disi hos ici bos cook.

Eltinin güzel olması onun değil senin şansın çünkü onu dışardan gören sensin o kendini görmüyor ki :P

aslında cok ozguvenlısınız ve ego sorununuz yok
baskası olsa boyle bırseyı hayatda kabul edemez sız eltınızın guzel olusunu sızden de guzel oldugunu bu kadar yureklı soyleyebılıyorsunuz takdır ettım sızı

kendınızın farkına varın bence... sız tam anlamıyla guzel bır ınsansınız
kıskanclıgı hasetlıge cevırmemıs kendınıze kendı ıcınıze dönmussunuz bu guzellıkten baska bırsey degıl

Hanımlar geyik yapmayın, üsluplara dikkat edin ve özelden bile olsa başkasına ait fotoğrafları istemeyin, özel hayatın gizliliğini ihlal sayıldığından yasalara aykırıdır.

Konu sahibesi,
Güzellik, görenin gözündendir diye bir laf vardır, kendinizi özgüvensiz hissetmenizi gerektirecek hiçbirşey yok, eltiniz güzel bir kadın, siz de onun güzelliğini dile getirecek kadar dürüst ve güzel yürekli bir kadınsınız.

Ne mutlu size ki eltinizle hiçbir sorun yaşamıyorsunuz, birbirini kıran, meziyetleriyle birbirini ezmeye yermeye çalışan insanlar değilsiniz, aile olduğunuz için elbette sürekli aynı ortamda bulunacaksınız ama her mücevher farklı parlar, hiçbiri diğerinin parıltısına engel olmaz, eltiniz fiziki siz yürek güzelliğiyle hep takdir toplarsınız, o yüzden lütfen eltinizle kendinizi kıyaslamayın, kendi güzelliğinizin farkına varın.

Back
X