yazdıklarını baştan bir kendin oku bence sende kendini haklı bulmayacaksın. Olayda haklısın ama anlatış tarzın bu kadar büyütmen sürekli kendinin nasıl bir insan olduğundan bahsetmen falan bunlar seni haksız duruma düşürdü. Tek bu olayda değil hayatında genel olarak evlilik hayatında bu tarzda olmamalısın. Biraz ılımlı davranabilirsin. Kayınvaliden kayınpederin için pasif diyorsun ama kendileri olaya fazla dahil olmak istememişler sadece. Sen gelinleriysen o da gelinleri.Hiçbir olayı bir insana farklı anlatmak asla huyum değildir. Beni suçlamak için bu tarzda konuşmayın rica ediyorum. Eşim kendi olayların içinde zaten ben neyi aktarıcam. Kendi kuzeni gelip senin arkandan bana konuşuyo bunları demişsiniz diye aktarıyor diye kendisine söyledi eşim sinirlendi ben kendisini sakinleştirdim bırak sinirle hareket edip onlarla bir olma diye. Burda iki satır yazdım diye tüm meseleyi siz mi çözdünüz? Ama böyle bi durum varsa sakin kafayla karşımıza alıp tabiki hesap sormak hakkımız olmuyor mu? Gemileri yakmak derken şunu kastettim karşımızdaki insanlar hatasını kabul edip geri adam atacam tipler değiller belli ki biz de geri adım atmayacağımıza göre haksız olan haksızlığını kabul edene kadar görüşülmez olur biter.
Anladım sizi sadece olmadığım birisi gibi yaftalamanız hoş değildi bilmenizi isterim. Evet kendimle alakalı mevzularda çok alıngan ve hassas oluyorum sanırım. Kv kp konusunda herkes aynı görüşte bu konuyu aşacağım o yüzden ama elti konusunda bu mevzuların hesabının sorulmaması mı doğru olan sizce gerçekten fikrinizi merak ediyorum nasıl ilerlemem gerekir bundan sonrasında çünkü görüşmesek de mutlaka düğünde cenazede karşılaşacağız ve bunları bilerek muhatap olmak içimden gelmez benim kaynımla da kendisiyle de. Kaynım bana hep iyi oldu bu arada kişisel onla bi sorun yaşamadım ama evlerine çağırmamasında onu da suçlu buluyorum eşim de ona çok bozulmuştu ve inanın ben doldurmak yerine yatıştırdım eşimi benim derdim sorun sıkıntı çıkarmak değil ama arkamdan konuşulmasını hazmedebilir miyim yüzleşmeden onu bilmiyorum ya da doğru olan ne yapmakyazdıklarını baştan bir kendin oku bence sende kendini haklı bulmayacaksın. Olayda haklısın ama anlatış tarzın bu kadar büyütmen sürekli kendinin nasıl bir insan olduğundan bahsetmen falan bunlar seni haksız duruma düşürdü. Tek bu olayda değil hayatında genel olarak evlilik hayatında bu tarzda olmamalısın. Biraz ılımlı davranabilirsin. Kayınvaliden kayınpederin için pasif diyorsun ama kendileri olaya fazla dahil olmak istememişler sadece. Sen gelinleriysen o da gelinleri.
Eşinde bir savunur seni iki savunur üçüncüde savunmaz emin ol
senin söylediğin bir şey aktarılmış ben olsam kendim yüzleşirdim heralde. Ama siz ona kimseye söylemeyin vs gibi şeyler söylememişsinizdir bence rahat bir kişilik olduğunuz için, aslan burcusunuzda,.Anladım sizi sadece olmadığım birisi gibi yaftalamanız hoş değildi bilmenizi isterim. Evet kendimle alakalı mevzularda çok alıngan ve hassas oluyorum sanırım. Kv kp konusunda herkes aynı görüşte bu konuyu aşacağım o yüzden ama elti konusunda bu mevzuların hesabının sorulmaması mı doğru olan sizce gerçekten fikrinizi merak ediyorum nasıl ilerlemem gerekir bundan sonrasında çünkü görüşmesek de mutlaka düğünde cenazede karşılaşacağız ve bunları bilerek muhatap olmak içimden gelmez benim kaynımla da kendisiyle de. Kaynım bana hep iyi oldu bu arada kişisel onla bi sorun yaşamadım ama evlerine çağırmamasında onu da suçlu buluyorum eşim de ona çok bozulmuştu ve inanın ben doldurmak yerine yatıştırdım eşimi benim derdim sorun sıkıntı çıkarmak değil ama arkamdan konuşulmasını hazmedebilir miyim yüzleşmeden onu bilmiyorum ya da doğru olan ne yapmak
eltiniz bu olabilir miKızlar merhaba, ben henüz 1 senelik evliyim. Eşimin ailesiyle aram iyidir kendi halinde insanlar bir kötülüklerini görmedim severim. Aynı şekilde çok şükür eşimle de bir sorunum yok şu 1 senede büyük kavgamız hiç olmadı diyebilirim. Ama bir elti meselem var ve beni içten içe yeyip bitiriyor bu konu.
Eltimle kayınvalidemler aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim. Geçen sene balayı dönüşü kayınvalidemlere uğradık sonra eltimlere de gittik. Tek evine gittiğim gün ve muhabbet ettiğimiz gün o gündü kızlar aramızda ne bir husumet geçti ne kötü bir an geçti. Eltim de 4 senelik evli ilk evlendiğinde eşimin ailesiyle sorun yaşamışlar deprem zamanı eşimin ailesinin evi yıkılınca, çok şükür can kaybı olmamış, bir süreliğine eltime gelmişler eltim de kabul etmemiş falan daha bir kaç olay daha var uzatmayayım böyle sorunlar yaşamışlar geçmişte, eşimin annesi de babası da biraz pasif insanlar hepsini sineye çekmişler. Ama işin şu tarafı var ki ben asla pasif birisi değilim ve ben en ufak bir saygısızlığa haksızlığa gelemeyen bir insanım. Tam bir aslan burcuyumdur kızlar gerçekten. Ben öğreniyorum ki sadece bir defa vakit geçirdiğim eltim arkamdan konuşmuş eşimin akrabalarından birisine, konuştuğu laf da şu ki düğünümüzde kavga çıkarmaya çalışan kuzeninden için özür dilemezse bir daha muhatap olmam demiştim keza öyle de yaptım hiç muhatap olmadım ve haklıydım düğünümü batırmaya çalışamazdı kimse bu lafı gitmiş o kişiye söylemiş o kişide babasına söylemiş o kişinin babası da kaynanamlara küsmüş oğluma böyle denmiş diye. Bu da kayınvalidemin de kulağına gitmiş bana haber verdi ve ben çok sinirlendim aileden görüp konuşmuştum dedim bu ne demek oluyor dedim. İstedim ki kayınvalidem kayınbabam da benim hakkımı savunsun çünkü haksızlığa uğrayan benim ama bunda da pasif kaldılar oğullarını uyarmışlar sadece dikkat etsin artık kendine diye ama neden gelininizi karşınıza alıp hesap sormuyorsunuz yani bu beni deli ediyor. Eşim de bana dedi ki sen canını sıkma ben onun hesabını karı koca ikisine de soracağım yüz yüze gelmeyi bekliyorum dedi eşim fazlasıyla pişman eder kendisi de bir aslan burcudur bu arada burçları niye belirtiyorum bilmiyorum ama ben biraz ilgiliyimdir :) ben kayınvalidemlerin bir şey olmamış gibi o kızla muhatap olabileceklerini de hazmedemiyorum yani bu kadar da pasif olunmaz kendimi onlardan da çektim normalde daha sık arar daha uzun konuşurdum aramalarımı azalttım konuşmayı da kısa tutuyorum elimde olmadan yapıyorum bunu.
Bu arada eltimin ilk vukuatı da değil bu, kaynanamları bu sene ziyarete gittiğimizde aynı şehirde olmamıza ve bizim geldiğimizi bilmesine rağmen arayıp evlerine çağırmadılar bile, buna da bozulmuştum ama tek bu olsa çok da olay yapmazdım. Bu arada inanın ki ben hiçbir şey yapmadım sebebi yok yani bunu hazmedemiyorum zaten nasıl durduk yere bunları hakedebilirim ben.
Size sorum şu kızlar eşim gemileri yakacak, doğru olan bu mudur tecrübeli hanımlardan fikir almak istiyorum ben karakter olarak pire için yorgan yakan bir insanım çünkü bu kadar sessiz kalmam bile bi mucize, eşimi kendi hırslarım için kullanmak istemiyorum ama bana doğrusu da bu gibi geliyor bu durumun hesabını kim olsa sorardı diye düşünüyorum. Sizce ne yapılmalı ben ne yapmalıyım?
Bu elti olayları cok abartiliyor ya ari kovanina çöp sokmayin iste karsi taraf mesafeli olmak istiyor ki evine de davet etmemiş büyük eltimle samimi oldum agzim yandi şimdi gelecek olanla daha tanismadim hiç görmedim bile fotolar vidiolar haric yeni nisanlari oldu görüşmeyi de düşünmüyorum kendi hayatınıza hedeflerinize mi odaklansaniz çok mu bos zamaniniz var?Kızlar merhaba, ben henüz 1 senelik evliyim. Eşimin ailesiyle aram iyidir kendi halinde insanlar bir kötülüklerini görmedim severim. Aynı şekilde çok şükür eşimle de bir sorunum yok şu 1 senede büyük kavgamız hiç olmadı diyebilirim. Ama bir elti meselem var ve beni içten içe yeyip bitiriyor bu konu.
Eltimle kayınvalidemler aynı şehirdeler ben başka şehirdeyim. Geçen sene balayı dönüşü kayınvalidemlere uğradık sonra eltimlere de gittik. Tek evine gittiğim gün ve muhabbet ettiğimiz gün o gündü kızlar aramızda ne bir husumet geçti ne kötü bir an geçti. Eltim de 4 senelik evli ilk evlendiğinde eşimin ailesiyle sorun yaşamışlar deprem zamanı eşimin ailesinin evi yıkılınca, çok şükür can kaybı olmamış, bir süreliğine eltime gelmişler eltim de kabul etmemiş falan daha bir kaç olay daha var uzatmayayım böyle sorunlar yaşamışlar geçmişte, eşimin annesi de babası da biraz pasif insanlar hepsini sineye çekmişler. Ama işin şu tarafı var ki ben asla pasif birisi değilim ve ben en ufak bir saygısızlığa haksızlığa gelemeyen bir insanım. Tam bir aslan burcuyumdur kızlar gerçekten. Ben öğreniyorum ki sadece bir defa vakit geçirdiğim eltim arkamdan konuşmuş eşimin akrabalarından birisine, konuştuğu laf da şu ki düğünümüzde kavga çıkarmaya çalışan kuzeninden için özür dilemezse bir daha muhatap olmam demiştim keza öyle de yaptım hiç muhatap olmadım ve haklıydım düğünümü batırmaya çalışamazdı kimse bu lafı gitmiş o kişiye söylemiş o kişide babasına söylemiş o kişinin babası da kaynanamlara küsmüş oğluma böyle denmiş diye. Bu da kayınvalidemin de kulağına gitmiş bana haber verdi ve ben çok sinirlendim aileden görüp konuşmuştum dedim bu ne demek oluyor dedim. İstedim ki kayınvalidem kayınbabam da benim hakkımı savunsun çünkü haksızlığa uğrayan benim ama bunda da pasif kaldılar oğullarını uyarmışlar sadece dikkat etsin artık kendine diye ama neden gelininizi karşınıza alıp hesap sormuyorsunuz yani bu beni deli ediyor. Eşim de bana dedi ki sen canını sıkma ben onun hesabını karı koca ikisine de soracağım yüz yüze gelmeyi bekliyorum dedi eşim fazlasıyla pişman eder kendisi de bir aslan burcudur bu arada burçları niye belirtiyorum bilmiyorum ama ben biraz ilgiliyimdir :) ben kayınvalidemlerin bir şey olmamış gibi o kızla muhatap olabileceklerini de hazmedemiyorum yani bu kadar da pasif olunmaz kendimi onlardan da çektim normalde daha sık arar daha uzun konuşurdum aramalarımı azalttım konuşmayı da kısa tutuyorum elimde olmadan yapıyorum bunu.
Bu arada eltimin ilk vukuatı da değil bu, kaynanamları bu sene ziyarete gittiğimizde aynı şehirde olmamıza ve bizim geldiğimizi bilmesine rağmen arayıp evlerine çağırmadılar bile, buna da bozulmuştum ama tek bu olsa çok da olay yapmazdım. Bu arada inanın ki ben hiçbir şey yapmadım sebebi yok yani bunu hazmedemiyorum zaten nasıl durduk yere bunları hakedebilirim ben.
Size sorum şu kızlar eşim gemileri yakacak, doğru olan bu mudur tecrübeli hanımlardan fikir almak istiyorum ben karakter olarak pire için yorgan yakan bir insanım çünkü bu kadar sessiz kalmam bile bi mucize, eşimi kendi hırslarım için kullanmak istemiyorum ama bana doğrusu da bu gibi geliyor bu durumun hesabını kim olsa sorardı diye düşünüyorum. Sizce ne yapılmalı ben ne yapmalıyım?
Ya daha geçen Lohusa filmini izlemiştim Gupsenin bugün de bunu izleyeyim barieltiniz bu olabilir mi
Haklısınız ya. İnanın boş zamanımda yok aslında olan boş zamanımı da ing çalışarak geçiriyorum biraz daha buna ağırlık verip kendime ve ilişkime yatırım yapmak en doğrusu amannn kim napıyosa yapsın hesap da sormayacam vazgeçtim herkes kendine yakışanı yaparBu elti olayları cok abartiliyor ya ari kovanina çöp sokmayin iste karsi taraf mesafeli olmak istiyor ki evine de davet etmemiş büyük eltimle samimi oldum agzim yandi şimdi gelecek olanla daha tanismadim hiç görmedim bile fotolar vidiolar haric yeni nisanlari oldu görüşmeyi de düşünmüyorum kendi hayatınıza hedeflerinize mi odaklansaniz çok mu bos zamaniniz var?
Hmm aslan burcu olarak düşünüp harekete geçeceğimsenin söylediğin bir şey aktarılmış ben olsam kendim yüzleşirdim heralde. Ama siz ona kimseye söylemeyin vs gibi şeyler söylememişsinizdir bence rahat bir kişilik olduğunuz için, aslan burcusunuzda,.
yani ya yüzleşeceksiniz ya da bişey olmamış gibi mesafe koyarak devam edeceksiniz
Gercekten bende sizin gibi takardim hatta suan es ailesi ile konuşmuyorum herkes gözünde beni abartmis birde yaranmak icin cabalardim amagn iki günlük dünya onu de kendimize zehir etmeyelim demi mutluluguna bak her seyde bir anlam arama mesafeli olHaklısınız ya. İnanın boş zamanımda yok aslında olan boş zamanımı da ing çalışarak geçiriyorum biraz daha buna ağırlık verip kendime ve ilişkime yatırım yapmak en doğrusu amannn kim napıyosa yapsın hesap da sormayacam vazgeçtim herkes kendine yakışanı yapar
Az daha abartsaydiniz. Adamlar depremde eve almayan geline ses etmemiş sizin bu olaya niye ses etsinler. Ha bu arada bı siz haksızlığa gelemiyorsunuz. Geri kalan herkes haksızlık yaşayınca memnun oluyor. Zaten başka ildesiniz görüşmeyin olsun bitsin yani. Ne kastınız. Sizin gibi insanlar ciddi derdi varken ne yapıyor merak ediyorum. Bu olay bu hale gelmisKızlar merhaba, ben henüz 1 senelik evliyim. Eşimin ailesiyle aram iyidir kendi halinde insanlar bir kötülüklerini görmedim severim. Aynı şekilde çok şükür eşimle de bir sorunum yok şu 1 senede büyük kavgamız hiç olmadı diyebilirim. Ama bir elti meselem var ve beni içten içe yeyip bitiriyor bu konu.
DoğruAz daha abartsaydiniz. Adamlar depremde eve almayan geline ses etmemiş sizin bu olaya niye ses etsinler. Ha bu arada bı siz haksızlığa gelemiyorsunuz. Geri kalan herkes haksızlık yaşayınca memnun oluyor. Zaten başka ildesiniz görüşmeyin olsun bitsin yani. Ne kastınız. Sizin gibi insanlar ciddi derdi varken ne yapıyor merak ediyorum. Bu olay bu hale gelmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?