Elti konusunda fikirlerinizi almak istiyorum

siz söylediğiniz şey başkalarına söylendiği için mi sinirlendiniz bu kadar anlamadım ki.
kv kp ne yapsın eltiye tavır alıp oğullarından mı olsunlar garip garip beklentileriniz var.
eltinizle anlaşamıyorsanız görüşmezsiniz olur biter iki kardeşi birbirine düşürmek nedir yani.
yok biz gittik çağırmadılar yok bilmem ne eltiden bu kadar beklenti fazla. kadında sizden hoşlanmamış mesafeli davranıyor çağırmamış sizde aynısını yapın.

Sen de az değilsin takıntılı ve nasıl davranmayı bilmiyorsun idare etmeyi bilmiyorsun iki kişinin arasına girilmez yok kuzenle böyle yok kayınvalideyle böyle. Gün sonunda herkes iyi olur sen kötü olursun

Aşırı kompleksli geldiniz bana. Bu nedir böyle “Aslan burcuyum, eşim de aslan burcu, altta kalmam vs” Kendini ezdirmemek, hakkını savunmak ayrı, herkesin hakkı tabi ama bunun da bir usulü var.
Kadın sizinle görüşmek istememiş çağırmamış evine neyin hesabını soracaksınız? İyi de yapmış görünen o ki…

yazdıklarını baştan bir kendin oku bence sende kendini haklı bulmayacaksın. Olayda haklısın ama anlatış tarzın bu kadar büyütmen sürekli kendinin nasıl bir insan olduğundan bahsetmen falan bunlar seni haksız duruma düşürdü. Tek bu olayda değil hayatında genel olarak evlilik hayatında bu tarzda olmamalısın. Biraz ılımlı davranabilirsin. Kayınvaliden kayınpederin için pasif diyorsun ama kendileri olaya fazla dahil olmak istememişler sadece. Sen gelinleriysen o da gelinleri.
Eşinde bir savunur seni iki savunur üçüncüde savunmaz emin ol

Anladım sizi sadece olmadığım birisi gibi yaftalamanız hoş değildi bilmenizi isterim. Evet kendimle alakalı mevzularda çok alıngan ve hassas oluyorum sanırım. Kv kp konusunda herkes aynı görüşte bu konuyu aşacağım o yüzden ama elti konusunda bu mevzuların hesabının sorulmaması mı doğru olan sizce gerçekten fikrinizi merak ediyorum nasıl ilerlemem gerekir bundan sonrasında çünkü görüşmesek de mutlaka düğünde cenazede karşılaşacağız ve bunları bilerek muhatap olmak içimden gelmez benim kaynımla da kendisiyle de. Kaynım bana hep iyi oldu bu arada kişisel onla bi sorun yaşamadım ama evlerine çağırmamasında onu da suçlu buluyorum eşim de ona çok bozulmuştu ve inanın ben doldurmak yerine yatıştırdım eşimi benim derdim sorun sıkıntı çıkarmak değil ama arkamdan konuşulmasını hazmedebilir miyim yüzleşmeden onu bilmiyorum ya da doğru olan ne yapmak

senin söylediğin bir şey aktarılmış ben olsam kendim yüzleşirdim heralde. Ama siz ona kimseye söylemeyin vs gibi şeyler söylememişsinizdir bence rahat bir kişilik olduğunuz için, aslan burcusunuzda,.
yani ya yüzleşeceksiniz ya da bişey olmamış gibi mesafe koyarak devam edeceksiniz

eltiniz bu olabilir mi

Eklentiler

• IMG_9747.webp
    11,9 KB · Görüntüleme: 3
Bu elti olayları cok abartiliyor ya ari kovanina çöp sokmayin iste karsi taraf mesafeli olmak istiyor ki evine de davet etmemiş büyük eltimle samimi oldum agzim yandi şimdi gelecek olanla daha tanismadim hiç görmedim bile fotolar vidiolar haric yeni nisanlari oldu görüşmeyi de düşünmüyorum kendi hayatınıza hedeflerinize mi odaklansaniz çok mu bos zamaniniz var?

Haklısınız ya. İnanın boş zamanımda yok aslında olan boş zamanımı da ing çalışarak geçiriyorum biraz daha buna ağırlık verip kendime ve ilişkime yatırım yapmak en doğrusu amannn kim napıyosa yapsın hesap da sormayacam vazgeçtim herkes kendine yakışanı yapar

Hmm aslan burcu olarak düşünüp harekete geçeceğim

Gercekten bende sizin gibi takardim hatta suan es ailesi ile konuşmuyorum herkes gözünde beni abartmis birde yaranmak icin cabalardim amagn iki günlük dünya onu de kendimize zehir etmeyelim demi mutluluguna bak her seyde bir anlam arama mesafeli ol

Az daha abartsaydiniz. Adamlar depremde eve almayan geline ses etmemiş sizin bu olaya niye ses etsinler. Ha bu arada bı siz haksızlığa gelemiyorsunuz. Geri kalan herkes haksızlık yaşayınca memnun oluyor. Zaten başka ildesiniz görüşmeyin olsun bitsin yani. Ne kastınız. Sizin gibi insanlar ciddi derdi varken ne yapıyor merak ediyorum. Bu olay bu hale gelmis

Doğru

Ben mi anlamadım burayı? Siz düğünde olay çıkarmaya çalışan kişiye bizzat söylediniz mi, özür dileyeceksin vs dediniz mi yoksa eltiyle mi laf gönderdiniz? Yani arkadan mı konuştunuz yoksa yüzleştiniz mi? Düğün sadece sizin değildi, eşiniz niye o an gerekeni yapmadı da siz muhatap oluyorsunuz? Herkes kendi delisinden mesul olsun. Kayınvalide kayınpederi niye karıştırıyorsunuz? Siz de gelinsiniz elti de gelin. Ona hesap sorulsun şu bu beni savunsun vs niye kendinizi olayın merkezine koyuyorsunuz? Siz düğünde rahatsız oldunuz, eltiyle takıştınız diye iki oğul anne baba birbirine mi girsin? Daha bir sene olmamış evleneli, böyle devam ederseniz sizi görünce yolunu değiştirir, eltiye de sizin için aman kızım uzak dur derler. Konu başlığı fikirlerinizi almak istiyorum ama aksi fikir beyan edeni de azarlıyorsunuz.

Balayı dönüşü eltinin evine gitmeyi ilk kez görüyorum. Yaygın adet mi bu, tek ben mi bilmiyorum?

Özür dilemezse muhatap olmam demişsiniz ya. Lafı taşısın diye söylemediniz mi zaten o da taşımış. Eşin ne hesabını soracak. Aslında takan eltin değil ki sensin. Konu açtığına göre

Ben balığım ama konu ile ilgisi yok ağlak değilim ama.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…