Elti konusunda fikirlerinizi almak istiyorum

Kuzum deli misiniz ?

ya kadın depremde evsiz kalmış kabul görmemiş de küsmemiş muhattap olmuş senin vıttırıvızık konun için mi küsecek ?

İki gelinin saçmalıklarına kayın aile niye dahil olup taraf tutsun ki? Ben de eltimle problemler yaşadım ama kayın ailem ikimize de karışmadı. Çünkü bu ikimizin arasında olan bir şey. Küçük çocuklar gibi sen beni kayırmadın tavrınız çok komik. Kocanızın dahil olması da komik. Eltiyle muhabbeti minimum seviyede tutun zaten çok yakın değilsiniz anladığım kadarıyla. Dışardan gelip ortalığı karıştıran tiplere çevirmişsiniz kendinizi. O onu demiş bu bunu demiş taraf tutmamış ağzının payını vermemiş. Hiç işiniz gücünüz yok mu Allah aşkına.?

+1
Bu kadar sivri ve keskin huylara sahip olduğunuz için içten içe övünmeyi de bi bırakın bence. Çok gergin (haksızlığa gelemem kisvesi altında), tetikte ve toy geldiniz bana. Yok haksızlığa gelemem (sanki herkes bayılıyor haksızlığa), yok pire için yorgan yakarım (leş bir özellik), yok asla susmam (bravo, çok kaliteli bir davranış); muhteşem huylarmış gibi kendinizi kandırmayın.
Aslan burçlarını severim, egoist ve ham değilse, olgunlaşmış ise çok kafa insanlar olurlar ama siz toksik olan aslanlardansınız bence ve dünya etrafınızda dönsün, herkes sizi el üstünde tutsun ve size göre, sizin doğrularınıza göre hareket etsin istiyorsunuz ama o iş öyle değil. Herkesin en az sizin kadar aklı, beyni, fikri, öncelik ve mecburiyetleri olduğunu farkedin bi zahmet.

Son düzenleme:
Eltiniz sizi eve davet etmek zorunda değil yalnız buna bozulmanız çok anlamsız, etse güzel olurdu ama etmemesi de sinirlerinizi bozuyorsa kendisini çok fazla taktığınız içindir. Biraz salsanız mı acaba çok takıyorsunuz ortada büyütülecek bir mesele yok.

Ya size çok teşekkür ederim. İnanın derdim kavga gürültü değildi ama gerçekten kaynımı da seviyordum çok muhabbetli o da doğum günümde vs arar sorar ben aileye girince hep birlikte aile oluruz sanmıştım ama bir çay içmeye bile beni ve eşimi çağırmayınca biraz orda bozulduk ardına da bu olunca duygularımı yönetemedim sanırım. Eşim çok şükür yanımda ne olursa olsun ben seni biliyorum tanıyorum dert etme bir şeyi diyor bana, ya çok haklısınız aile meselesi yapmama gerek yok bu konu olmamış gibi davranıp muhabbetimi keseceğim ki zaten muhabbetimiz yok da olursa merhaba merhaba dediğiniz gibi denk geldikçe. Çok teşekkür ederim size anlayışla yorumladığınız için

Hiç öyle bir durum yok da açıklayamayacağım siz öyle bilin hayatımda bir şey değişmez

Kayınvalideniz ve kayınbabanız acaba

ne günah işlemişler ki sizler gibi iki geline

denk gelmişler?

Bakış açınızı takdir ettim. Çok doğru söylüyorsunuz. Kimse benim doğrumda olmak zorunda değil belki de bana doğru gelen bir başkası için yanlıştır. Herkesi kendi karakterinde değerlendirirsem eltimin de karakteri bu demekki, üstüne gittikçe zarar görebilirim çünkü ben zarar vermekten ve kötülükten beslenemiyorum evin içinde azıcık huzursuzluk olsa çözmeden konuşmadan bile durabilen birisi değilim kafamda da küçük bir sorun kırıntısı kalınca böyle içimde büyütüp dağ ettim sanırım. Kendimi çekip gereken mesafeyi koymam yeterli olacaktır önümüzde daha uzun yıllar var kavgaya gürültüye gerek yok ben sade bir dille bile bunu neden yaptığını sorsam belki beklemediğim bir tepkiyle karşılaşacağım ve iş uzadıkça uzayacak. Derdim de konuşup çözülsün iyi olalım da değil açıkçası öyle bir karakter benim hayatımda bulunsun istemiyorum. En güzeli yokmuş gibi hayatıma devam etmek.
Kv kp konusunda da çok haklısınız kendileri için hesap sormamışlar benim küçücük sorunum için neden kötü olmayı seçsinler, zaten beni gerçekten sevdiklerini biliyorum Eltim hakkında düşüncelerini de biliyorum ama tabiki oğulları için onunla da iyi olmaları gerekiyor kendi düşüncelerine göre, ben nasıl bir insan olduğumu kanıtlamışım zaten üsteleyip olay çıkarmak beni düşürür bu saatten sonra, size çok teşekkür ederim tüm kalbimle çok sağolun

Ortamı bozmamak için sakin kalan, edepli insanlara 'pasif' denilen bir konunun devamını okumam normalde. Birazcık daha zorladım kendimi ama yok bitiremedim. 'kuzeninden için' diye hilkat garibesi bir tabir de görünce anladım ki baya cahil biri yazmış konuyu. Orada bıraktım. Devam edenlere selam olsun

Son düzenleme:
DEMESİ İYİYDİ TABİKİ AMA BENCE ÇOK FAZLA ABARTMIŞSINIZ KALDI Kİ O BÖYLE BİŞEY YAPTI DİYE KAYINVALİDENİZ NEDEN GELİNİYLE KÖTÜ OLSUN MESAFE KOYSUN Kİ SİZ NEYSENİZ ODA O ONUN İÇİN

SEN NESİN BÖYLE YAAAAAAAAAAA

Demek aslan burcusunuz.
Kimse bana yanlış yapamaz istediğim duşında davranamaz, kayınvalide, kayınpeder benim için diğer gelinleriyle kötü olmuyorsa mesafe koyarım. Ha birde asla burcu kocanız da kardeşi ve eliyle harp ilan edecek tabi.
Biraz olgunlaşın. Aile ilişkileri böyle yürümez. Kuzene özür dinemezse görüşmem diyen sizsiniz, bunun kulağına gitmesi neden zorunuza gitti? Atıp tutmak kolay, lafının arkasında durmak zor değil mi?
Aslan burcu olmak bunu mu gerektiriyor?
Elti sizi evine çağırmak zorunda değil. Uzak durmak istiyor demek ki bence isabetli bir karar vermiş.
Eşiniz de gazla kardeşiyle kavga edecek de ne olacak? Komik komik işler.
Ayrıca kayınvalide, kayınpederin de çok umrunda olurdu uzun vadede sizin tavrınız. Ondan sonra eşimin anne, babası uzak duruyor diye dertleneceksiniz.

Son düzenleme:
Yok onlarla alakalı değil konu kardeşi ve eşiyle ilgili ben yükselince o da sinirlendi
Çok abartmissin , asıl elti soylemis işte senin için iyi yapmış. Özür dilemesini sağlamak istemiş bu yönden bak. Eltiyi görünce niye söyledin ben duymalarını istemiyordum dersin olur biter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…