- 4 Nisan 2024
- 1.330
- 1.342
- 53
Sen bence dünyayı kendi etrafında dönüyo filan sanıyorsun hala diyor ki bu mevzuların hesabının sorulmamasıAnladım sizi sadece olmadığım birisi gibi yaftalamanız hoş değildi bilmenizi isterim. Evet kendimle alakalı mevzularda çok alıngan ve hassas oluyorum sanırım. Kv kp konusunda herkes aynı görüşte bu konuyu aşacağım o yüzden ama elti konusunda bu mevzuların hesabının sorulmaması mı doğru olan sizce gerçekten fikrinizi merak ediyorum nasıl ilerlemem gerekir bundan sonrasında çünkü görüşmesek de mutlaka düğünde cenazede karşılaşacağız ve bunları bilerek muhatap olmak içimden gelmez benim kaynımla da kendisiyle de. Kaynım bana hep iyi oldu bu arada kişisel onla bi sorun yaşamadım ama evlerine çağırmamasında onu da suçlu buluyorum eşim de ona çok bozulmuştu ve inanın ben doldurmak yerine yatıştırdım eşimi benim derdim sorun sıkıntı çıkarmak değil ama arkamdan konuşulmasını hazmedebilir miyim yüzleşmeden onu bilmiyorum ya da doğru olan ne yapmak
Yo herkes benim emir erim ve dünya benim etrafımda dönüyorSen bence dünyayı kendi etrafında dönüyo filan sanıyorsun hala diyor ki bu mevzuların hesabının sorulmamasıhangi hesap kim soracak vay efendim evlerine çağırmamışlar nasıl böyle bir yanlış yaparlar.
Elalemin planı vardır müsait değildir kendini iyi hissetmez vs. Gider yani kendini bu kadar önemseme kimse senin emir erin değil senin istediklerini yapacaklar.
Sende deli gibi bişeysin yani
Haklısınız ya fazlaca büyütmeye gerek yok bi an kendimi kurup yükseldim sanırım mantıklı oturup düşününce hiçbirisine gerek yokCok abartmışsınız. Bırakın, kimseyi bu kadar sahiplenmeyin.Buyutulwcek bişey yok. Bir dahakine eltinize laf vermezdiniz olur biter.
Bakın benim de dayımın geline, kayınvalideni çagırma, biz gençler oturalım demiştim. Gitmiş yengeme seni istemiyor diye söylemiş. Küsmedim bile. Bir daha hahaha hihihi bitti gitti. Bunlar hep gençlikten
Aslında sizin gibi düşünüyorum inanın kim ne yapmış diye bakmam bile hep kendime yatırım yapmanın derdindeyimdir etrafım gamsız olduğumu bile söylerCanım sana bir tavsiye vereyim eltiden arkadaş olmaz bu yüzden asla böyle şeylerini paylaşma havadan sudan muhabbet et aman ha ağzından birşey kaçırma inanki insanlar bir dediğini iki eder seni herkesle kötü eder denendi ve yaşandı.. şimdi bende de belirteyim aslan burcuyum ve napiyorum hiç umursamıyorum hayatımi yaşıyorum paylaşıyorum ki hepsini paylasmaya bile korkuyirum gözleri değiyor çünkü hayatıma bakıyorum kim ne demiş benim hakkımda ne düşünur umrumda bile değil hayatımda yok hükmündeler..storylerine bile merak edip bakmam umursamam ama onlar meraklılar boş insan kişiyle uğraşır benim öyle bir vaktim yok ve zamanım değerli ben degerliyim ki sen aynı şehirde bile değilsin ne takiyon ohhh mis yaşa hayatını uzak tut kendinden dedikoduculari
Canım sana bir tavsiye vereyim eltiden arkadaş olmaz bu yüzden asla böyle şeylerini paylaşma havadan sudan muhabbet et aman ha ağzından birşey kaçırma inanki insanlar bir dediğini iki eder seni herkesle kötü eder denendi ve yaşandı.. şimdi bende de belirteyim aslan burcuyum ve napiyorum hiç umursamıyorum hayatımi yaşıyorum paylaşıyorum ki heBende öyle haksızlığa gelemem ama inan sen anlatsanda bazı insanlar değişmez o yüzden ne kendini yor ne onları adam yerine koy takma bile..dedikodu yapmayı seven tek kalır bu kadar basit ben birine anlattığım şey orda kalmiyorsa o insanın benim hayatımda yeri yok diyorum ve çıkarıyorum artık..ilk zamanlar bende taktım üzüldüm insanları kendin gibi sanıp çok yanıldım ama hayat kafama vura vura öğretti herkes iyi değil herkes anlayışlı değil herkesin normali farklı hata yaptığının farkında bile değil o yüzden sen güzel evliliğinin tadını çıkar gerisi kapını kapattinmi dışarıda kalıyorAslında sizin gibi düşünüyorum inanın kim ne yapmış diye bakmam bile hep kendime yatırım yapmanın derdindeyimdir etrafım gamsız olduğumu bile söylerama bu konuda haksızlığa uğrayınca taktım sanırım bir de ben iyi olmak isterdim sonuçta yarın çocuklarımız olsa kuzen olacaklar ve ben kuzenlerimle büyümenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu kendim tatmış bir insanım fazla duygusal düşünmüşüm, gerek yok kendi hayatıma bakmaya devam edeceğim teşekkür ederim yorumunuz için.
Bende öyle haksızlığa gelemem ama inan sen anlatsanda bazı insanlar değişmez o yüzden ne kendini yor ne onları adam yerine koy takma bile..dedikodu yapmayı seven tek kalır bu kadar basit ben birine anlattığım şey orda kalmiyorsa o insanın benim hayatımda yeri yok diyorum ve çıkarıyorum artık..ilk zamanlar bende taktım üzüldüm insanları kendin gibi sanıp çok yanıldım ama hayat kafama vura vura öğretti herkes iyi değil herkes anlayışlı değil herkesin normali farklı hata yaptığının farkında bile değil o yüzden sen güzel evliliğinin tadını çıkar gerisi kapını kapattinmi dışarıda kalıyorAslında sizin gibi düşünüyorum inanın kim ne yapmış diye bakmam bile hep kendime yatırım yapmanın derdindeyimdir etrafım gamsız olduğumu bile söylerama bu konuda haksızlığa uğrayınca taktım sanırım bir de ben iyi olmak isterdim sonuçta yarın çocuklarımız olsa kuzen olacaklar ve ben kuzenlerimle büyümenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu kendim tatmış bir insanım fazla duygusal düşünmüşüm, gerek yok kendi hayatıma bakmaya devam edeceğim teşekkür ederim yorumunuz için.
Lafın gitmesi neden zoruma gitsin ya yüzüne de söylemişim zaten. Bir sene önce biz o mevzuyu konuşup hallettik Eltim ben yeni laflar söylemişim gibi davranmış ve kuzeniyle eşim de konuşunca olayın aslı ortaya çıktı yoksa kimseden çekincem yok aslan burcu olarakDemek aslan burcusunuz.
Kimse bana yanlış yapamaz istediğim duşında davranamaz, kayınvalide, kayınpeder benim için diğer gelinleriyle kötü olmuyorsa mesafe koyarım. Ha birde asla burcu kocanız da kardeşi ve eliyle harp ilan edecek tabi.
Biraz olgunlaşın. Aile ilişkileri böyle yürümez. Kuzene özür dinemezse görüşmem diyen sizsiniz, bunun kulağına gitmesi neden zorunuza gitti? Atıp tutmak kolay, lafının arkasında durmak zor değil mi?
Aslan burcu olmak bunu mu gerektiriyor?
Elti sizi evine çağırmak zorunda değil. Uzak durmak istiyor demek ki bence isabetli bir karar vermiş.
Eşiniz de gazla kardeşiyle kavga edecek de ne olacak? Komik komik işler.
Ayrıca kayınvalide, kayınpederin de çok umrunda olurdu uzun vadede sizin tavrınız. Ondan sonra eşimin anne, babası uzak duruyor diye dertleneceksiniz.
Bence en haklı yorumu siz yazdınızAy sorunsuz bir evlilik ve sorunsuz bir eş ailesi varmış, kendinize olay aramayın eltiyi kim ne diye taksın
Bir de şunu demek istiyorum böyle tipler hep oluyor. İş yerinde olsun aile de olsun, siz düzgün oldukça er ya da geç herkes anlıyor ve yine sizin haklılığınız kanıtlanmış oluyor. Böyle tiplere en güzel onları ceza böcek gibi görüp onları takmamak. Siz hayatınıza, keyfinize bakın. Ben de boğa burcuyum bu aradaBence en haklı yorumu siz yazdınız
Benim egomu sorgularken sen de epey iddialı konuşuyorsun. Biraz empati yapmadan sadece eleştirmek kolay olan zaten. Konuşmadığım lafı konuşmadığım bir zaman diliminde taşıyan eltime sinirlenmiş olmam bu kadar da manasız değil bence. Ayrıca yerine göre yeterince olgun düşünebilen birisiyim kimse dört dörtlük değil bu mevzuda yanlış düşüncelere de kapılmış olabilirim bu beni toksik yapmaz. En azından kimsenin aklını küçümseyecek kadar daha düşmedim ama sanırım sen küçümsemeyi tercih etmişsin+1
Bu kadar sivri ve keskin huylara sahip olduğunuz için içten içe övünmeyi de bi bırakın bence. Çok gergin (haksızlığa gelemem kisvesi altında), tetikte ve toy geldiniz bana. Yok haksızlığa gelemem (sanki herkes bayılıyor haksızlığa), yok pire için yorgan yakarım (leş bir özellik), yok asla susmam (bravo, çok kaliteli bir davranış); muhteşem huylarmış gibi kendinizi kandırmayın.
Aslan burçlarını severim, egoist ve ham değilse, olgunlaşmış ise çok kafa insanlar olurlar ama siz toksik olan aslanlardansınız bence ve dünya etrafınızda dönsün, herkes sizi el üstünde tutsun ve size göre, sizin doğrularınıza göre hareket etsin istiyorsunuz ama o iş öyle değil. Herkesin en az sizin kadar aklı, beyni, fikri, öncelik ve mecburiyetleri olduğunu farkedin bi zahmet.
Ya ahahhahhahahah doğru diyorsunuz ya hayatım güzel ilerliyor çok şükür kendime ne dert arıyorsam gaza geldim bir an sanırım arada böyle yükselip hemen unuturum hatta kaynanamı arayıp hal hatır sordum uzun uzun konuştum biraz önce yükselenim ikizler olduğu için benim tutarlılıkBir de şunu demek istiyorum böyle tipler hep oluyor. İş yerinde olsun aile de olsun, siz düzgün oldukça er ya da geç herkes anlıyor ve yine sizin haklılığınız kanıtlanmış oluyor. Böyle tiplere en güzel onları ceza böcek gibi görüp onları takmamak. Siz hayatınıza, keyfinize bakın. Ben de boğa burcuyum bu arada
Ve tüm dramaqueenler de bizi bulurBen de oğlak burcuyum gereksiz dramalara sinir olurum
Yoo gayet oluyor 2 mantıklı insan olursanız saçma sapan ben üstünüm olaylarına girmezseniz çiçek gibi olursunuzeltiden arkadaş olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?