Elti konusunda fikirlerinizi almak istiyorum

Siz kızı çarmıha germelerini filan beklediniz heralde söylediyse söyledi neymiş neden o kızla görüşüyorlar hazmedemiyorum diyorsunuz oda onların öteki evladının karısı ya kesip atacak halleri yok.
Eline bıçak alıp kapısına mı dayanacaklar anlamadım memnun olman için.
Tamam kayınvaliden kocasına demiş uyarmışlar konu kapanmış ilk vukuatı değil dediğin de evine çağırmamış seni çağırmaya mecbur mu.
İnşallah kocan senin gibi değildir de yangına körükle gitmez.
Ben aslan burcuyum bana yanlış yapanların kellesini isterim gibi bi kafa yapın var çok yazık
Bende aslan burcuyum ne yanlışlar yapıldı ne dedikodular dondü de işimize baktık.

Cok abartmışsınız. Bırakın, kimseyi bu kadar sahiplenmeyin.Buyutulwcek bişey yok. Bir dahakine eltinize laf vermezdiniz olur biter.

Bakın benim de dayımın geline, kayınvalideni çagırma, biz gençler oturalım demiştim. Gitmiş yengeme seni istemiyor diye söylemiş. Küsmedim bile. Bir daha hahaha hihihi bitti gitti. Bunlar hep gençlikten

Sen bence dünyayı kendi etrafında dönüyo filan sanıyorsun hala diyor ki bu mevzuların hesabının sorulmaması hangi hesap kim soracak vay efendim evlerine çağırmamışlar nasıl böyle bir yanlış yaparlar.
Elalemin planı vardır müsait değildir kendini iyi hissetmez vs. Gider yani kendini bu kadar önemseme kimse senin emir erin değil senin istediklerini yapacaklar.
Sende deli gibi bişeysin yani

Yo herkes benim emir erim ve dünya benim etrafımda dönüyor

Haklısınız ya fazlaca büyütmeye gerek yok bi an kendimi kurup yükseldim sanırım mantıklı oturup düşününce hiçbirisine gerek yok

Canım sana bir tavsiye vereyim eltiden arkadaş olmaz bu yüzden asla böyle şeylerini paylaşma havadan sudan muhabbet et aman ha ağzından birşey kaçırma inanki insanlar bir dediğini iki eder seni herkesle kötü eder denendi ve yaşandı.. şimdi bende de belirteyim aslan burcuyum ve napiyorum hiç umursamıyorum hayatımi yaşıyorum paylaşıyorum ki hepsini paylasmaya bile korkuyirum gözleri değiyor çünkü hayatıma bakıyorum kim ne demiş benim hakkımda ne düşünur umrumda bile değil hayatımda yok hükmündeler..storylerine bile merak edip bakmam umursamam ama onlar meraklılar boş insan kişiyle uğraşır benim öyle bir vaktim yok ve zamanım değerli ben degerliyim ki sen aynı şehirde bile değilsin ne takiyon ohhh mis yaşa hayatını uzak tut kendinden dedikoduculari

Burçlara gelene kadar ciddiyetle okudum, ondan sonrası zaten belli oldu.
O onu dedi bu bunu dedi, o ona onu demedi buna bunu demedi…. Ne boş işler. Ortalığı ayağa kaldırmaya kalkıştığınız konulara bakın. Aman zırt yani.

Aslında sizin gibi düşünüyorum inanın kim ne yapmış diye bakmam bile hep kendime yatırım yapmanın derdindeyimdir etrafım gamsız olduğumu bile söyler ama bu konuda haksızlığa uğrayınca taktım sanırım bir de ben iyi olmak isterdim sonuçta yarın çocuklarımız olsa kuzen olacaklar ve ben kuzenlerimle büyümenin ne kadar güzel bir duygu olduğunu kendim tatmış bir insanım fazla duygusal düşünmüşüm, gerek yok kendi hayatıma bakmaya devam edeceğim teşekkür ederim yorumunuz için.

Bende öyle haksızlığa gelemem ama inan sen anlatsanda bazı insanlar değişmez o yüzden ne kendini yor ne onları adam yerine koy takma bile..dedikodu yapmayı seven tek kalır bu kadar basit ben birine anlattığım şey orda kalmiyorsa o insanın benim hayatımda yeri yok diyorum ve çıkarıyorum artık..ilk zamanlar bende taktım üzüldüm insanları kendin gibi sanıp çok yanıldım ama hayat kafama vura vura öğretti herkes iyi değil herkes anlayışlı değil herkesin normali farklı hata yaptığının farkında bile değil o yüzden sen güzel evliliğinin tadını çıkar gerisi kapını kapattinmi dışarıda kalıyor

Lafın gitmesi neden zoruma gitsin ya yüzüne de söylemişim zaten. Bir sene önce biz o mevzuyu konuşup hallettik Eltim ben yeni laflar söylemişim gibi davranmış ve kuzeniyle eşim de konuşunca olayın aslı ortaya çıktı yoksa kimseden çekincem yok aslan burcu olarak hikaye yazmışsınız kimse kimseyle kavga etmeyecek hesap sorulacaktı sadece olmadı savaş çıksın iki aile arasında ahhahahahahha gemileri yakmayı abartı yazmışım gaza gelip ordan çıkardınız bu anlamı sanırım neyse açıklamış oldum düşüncelerim de değişti zaten hadi

Bence en haklı yorumu siz yazdınız
Bir de şunu demek istiyorum böyle tipler hep oluyor. İş yerinde olsun aile de olsun, siz düzgün oldukça er ya da geç herkes anlıyor ve yine sizin haklılığınız kanıtlanmış oluyor. Böyle tiplere en güzel onları ceza böcek gibi görüp onları takmamak. Siz hayatınıza, keyfinize bakın. Ben de boğa burcuyum bu arada

Benim egomu sorgularken sen de epey iddialı konuşuyorsun. Biraz empati yapmadan sadece eleştirmek kolay olan zaten. Konuşmadığım lafı konuşmadığım bir zaman diliminde taşıyan eltime sinirlenmiş olmam bu kadar da manasız değil bence. Ayrıca yerine göre yeterince olgun düşünebilen birisiyim kimse dört dörtlük değil bu mevzuda yanlış düşüncelere de kapılmış olabilirim bu beni toksik yapmaz. En azından kimsenin aklını küçümseyecek kadar daha düşmedim ama sanırım sen küçümsemeyi tercih etmişsin

Ya ahahhahhahahah doğru diyorsunuz ya hayatım güzel ilerliyor çok şükür kendime ne dert arıyorsam gaza geldim bir an sanırım arada böyle yükselip hemen unuturum hatta kaynanamı arayıp hal hatır sordum uzun uzun konuştum biraz önce yükselenim ikizler olduğu için benim tutarlılık şaka bi yana mantıklı yorum yazanlardan ortak görüş Kv kp karıştırmamın saçma olduğuydu düşününce hak verdim aradım konuştum güzelce. yarın bu konu bile aklıma gelmez benim inanın, aslan burcu olduğum için gurur yaptım herhalde teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…