Elti konusunda fikirlerinizi almak istiyorum

Yoo gayet oluyor 2 mantıklı insan olursanız saçma sapan ben üstünüm olaylarına girmezseniz çiçek gibi olursunuz
Çok nadir oluyor o dediğiniz ben daha görmedim iki evlilik yaptım ilk evliligimde yaşım küçük su ve çok severdim eltimide arkadaş gibi sohbet ederdik ama sonuç olarak hep yara aldım demekki bana denk gelmedi ben arkadaşlık da akrabalikda ne olursa olsun insanların size anlattığı şeyleri bir baskasina anlatmasını yanlış buluyorum ve böyle insandan arkadaş olmaz..ve rahatça sohbet edip her derdimi paylaşmadigim bir kişi de arkadaşın olamayacağına göre bence olmaz eğer siz öyle bir eltiniz varsa çok şanslısınız demekdir...bu ikinci evliligimde de analiz ettiğim sürekli yeni aldiklari şeyleri anlatıp durur ve kendini üstün muş gibi gösterir oyna maddi şeyler ve eşyaların benim için bir önem teşkil etmediğini beni tanıyan bilir umursamam ben evime alacağım çok pahalı birşey yerine yeni bir yer görüp gezmeyi tercih ediyorum..ama işte bu seferki evliligimde de böyle insanlar tanıdım bana denk gelmedi..

Arkadaşlar akraba akrepdir ne zaman sizi sokar bilinmez kimseden beklentiye girmemek lazım önüne bakıp birşeyleri başarmaya çalışmak lazım benim önceliğim çocuğum ve eşim diğerleri kim oldukları umrumda bile olmaz

Konudaki ilk mesajınız üslup olarak biraz sert ve dışarıya grandiyöz/büyüklenmeci bir bakış açısıyla yazılmış gibi yansıyor o yüzden biraz tepki çekmişsiniz. Muhtemelen olayı anlatırken zihninizde tazelenmesi ve o anki gazla öyle ifade ettiniz çünkü gelen cevaplardaki farklı bakış açılarına karşı tavrınız bana eleştiriye açık, farkındalık sahibi, çözüm odaklı ve özeleştiri yapabilen birisi gibi geldi o yüzden ben bu meseleyi hem kendi içinizde hem dışarıya karşı çözebileceğinize inandım, yolunuz açık olsun ben de ikizlerim bu arada söylemiş olayım

Bence siz beni ezemezler şimdiden herkesin haddini bildireyim moduna girmişsiniz ama bu uzun vadede yorar , kulağınada gittiyse o kişinin gayet iyi karşılıklı muhatap olmazsınız eltiye kurulmanınızı fazla buldum açıkçası sonuçta söylediğiniz bir lafı iletmiş sizde onun tanında yorum yapmamanız gerektiğini anlamışsınzdır ,eşinizle iyi olun gerisi mühim değil eş ailesi ile(ana-babayı ayrı tutuyorum) mesafe en iyisi, ne hesablar sorulsun nede samimi olunsun

Konu sahibi dünya sizin etrafınızda dönmediğini önce bir kabul edin,kayinaileniz neden siz sorun yaşadınız diye eltinize karşı masefe koyacak, geçmişte yaşanmış etmiş olaylar bu sizi hiç ilgilendirmiyor, ozman sorun yaşamışlar ki her ailede olur zamnlada düzelmiş araları.sizde maşallah aileye daha gireli ne kadar olmuş ortalığı karıştırmaya başlamissiniz daha dur ayol dün bir bugün iki siz böyle Fevri olursanız daha çok sorun yaşarsınız biraz astigim astık kestiğim kestik olmayin...

Laf taşıma olayına sinirlenmenizi manasız bulmadım; insanlardan (elti, kayınvalide, kayınpeder) astronomik beklentiler içinde olmanızı ve insanları hizaya sokma çabanızı manasız buldum.
Aklınızı değil, meziyet gibi dile getirip övündüğünüz huyları eleştirdim ve dışarıdan nasıl göründüğünü söyledim, küçümsemek öyle bi şey değil, kavramları araştırın bence bi.
Düşmek derken de şu takıntı hâli, hırs, gerginlik, agresiflik yeterince düşük işler diye düşünüyorum. İnsanların sınırlarını hafife almak, yok saymak da keza öyle.

Sanırım elti sizi pek takmıyor diye zorunuza gitmiş , gorusmeyin olsun bitsin.
Dipnot ; oğlak burcuyum , doğruları hiç çekinmeden söylerim
Hsskskls beğendim, geri çektim, bi daha beğendim iyi güldürdünüz gece gece

Konu sahibi aksiyon arama, kocanı kardeşine ailesine karşı doldurma, belli ki canın sıkılıyor, için eltiler savaşı çekiyor ama aşırı derecede gereksiz. Sorun çıkaran sen olursun, huzurunun kaçtığıyla kalırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…