Bide iki elti yazarmis biz bi ona akil ver bi buna akil veririz..Bu kacinci elti konusu kk da ?
Eltiler kafayi yedi sanirim.
Eşinde arkandan madem muhatap olma bence, kaynanan görmüyormu sanki sana karşı tutumunu bi zahmet oda sana müdahele etmesin[/QUOT
Bir görsen ya herşeyi biliyor görüyor ama baş üstünde tutuyor onu çocuk dogurduya ondan ağızlarına etse daha yokmuydu diyecek nerdeyse ben mecburiyetten 3 yıl kaynanayla kalmak zorundayım bunun bayramı var seyranı var o kadar komsu geliyor bişey geliyor odaya çekilince de nasıl olacak bilmiyorum ki insan değil diyecekler bana buseferde
Benim durum cidden vahim karının kafa gidikmidir nedir ben artık akıl erdıremıyorumBide iki elti yazarmis biz bi ona akil ver bi buna akil veririz..)
Ben yeniyim valla evde tekin şuan yine kafayı yicek gibi oldum buraya yazdımBu kacinci elti konusu kk da ?
Eltiler kafayi yedi sanirim.
Evet maalesef Allah kahretsin ki öylekaynananızla beraber mi oturuyosunuz?
Yok o yuzden soylemedim. Bir kac konu daha var eltiyle ilgili de o yuzden oyle yazdim yanlis anlamayin :)Ben yeniyim valla evde tekin şuan yine kafayı yicek gibi oldum buraya yazdım
Konusmak iyi gecinmek icin cabalamayin onun davrandigi gibi davranin....Benim durum cidden vahim karının kafa gidikmidir nedir ben artık akıl erdıremıyorum
Neden herkesin içinde sormuyorsunuz ? Birşey varsa da çözülebilinecek birşey ise çözersiniz çözülemeyecek birşey ise konuşmazsınız. Bütün sülale sadece eltinden ibaret değil ki ... Onunla da konuşmayıverirsin.
a ben ailede çok sevilen oldum kocası eşime demiş kıskanıyor senınkını diye ama ben abla kardeş olma tarafıyım diyorum hep anlamıyor iddia ediyor sen okumuş etmişsin demi benim senle iddia etmem lazım okumamış olarakBence de konusmamasinin bir sebebi vardir. Ama bence hic takma. Kendi hayatina odaklan. Kendi kendine kusmusse kendi kendine barisir
Hiç takma diyosun bende kafaya takan biriyim herşeyi zaten kaynana diyor ölür gidersin bu dert etmeye sen diye ama kimsem yok oyuzden kaybetmemeye uğraşıyordum bendeKonusmak iyi gecinmek icin cabalamayin onun davrandigi gibi davranin....
Evet maalesef Allah kahretsin ki öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?