Elti mağduru

Ana okulu öğretmeni olması ile ne alaka konuşmamasının bir sebebi olmalı insan durduk yere selam sabah keser mi

Birden bire mi böyle davranmaya başladı ? Vardır bi sebebi ... Belki de hormonları tavan yapmıştır .

Bence en iyisi hiç bu tavırları anlamıyormuş gibi Yap .
Hamileydi tamam dedim bianda değişti hormon meselesidir neyse doğurdu doğdu ya bile istemedi ya onun korkusundan kaynana falan da gelmesin.dedi gitmedim doğurduktan sonrada aynı soruyomus kaynanası niye boyle yapıyon diye bişey demiyormus kocasına sadece kıskandıgını belli etmiş beni aileden

Hiç takma diyosun bende kafaya takan biriyim herşeyi zaten kaynana diyor ölür gidersin bu dert etmeye sen diye ama kimsem yok oyuzden kaybetmemeye uğraşıyordum bende
Seni kaybetmemek uğraşsınlar ...tek tarafin ozverisiyle olmaz ki baktin olmuyor fazlasi seni yipratir... biraz kendini düşün baskasinin davranislari seni yipratiyorsa koy mesafe...

Sanirim ben kendimiiii coook seviyorum... onlar beni kaybetmemek icin uğraşsınlar derdim....

Ana okulu öğretmeni olması ile ne alaka konuşmamasının bir sebebi olmalı insan durduk yere selam sabah keser mi
Kıskanıyormuş benim kimsem yok oyuzden herkesle aramı iyi tutarım ailem oldu diye oda bunu yedirememıs kendine kendisinin bir sülale ailesi var ama işte

Kaynana konuşturmazki beni gözüme bakar bişey diyecekken ben giderim içeri gelir birlik olacaksınız alttan alacan o senin yengen boşver sus falan hep böyle ya artık bıktım

Yengeyse yengeliğini, büyüklüğünü bilsin. Sizin bir saygısızlığınız yok ki kaynananızın gözünüzün içine bakması için.

İsterse saatlerce baksın ben olsam gider sorardım. Birlik olmanızı istiyorsa önce bu sorunu çözmeli ...

Teşekkür ediyorum ❤❤

Diyorum sacımı basımı artık yolucam neredeyse diyorum ki bakın suçunu desin senin suçun şu desin ben özür de dilerim telafi de ederim herşeyi de yaparım birlik oluruz ama deniyor yani kimse caba göstermiyor kaynamaya diyoz oda kafadan sıkıntısı var idare et alttan alaçam diyor anca

Par
konu ile alakasız gibi duruyor ama ayrı eve çıkın yani. eltiyi çekmek zorunda da kalmazsınız.
para sıkıntımız var işinin başına geçmedi henüz oyuzden el mahkum yani benim kimsem yok o aldı evine getirdi tamam iyi ama durumlar boyle şuan hep ikinci beşinci onuncu plandayım diğer geline altın takar bana bir gram bile takmadı kendı alyansımı bile kendım aldım ona bişeyler alır en kalitesinden bana da sadece soyler sende istermisin der bende haliyle yok anne saol derim olay kapanır

Kafasında sıkıntı varsa doktora gitsin. Kimse onu çekmek zorunda değil. Herkese karşı böyleyse doktora görünmeli ...

Sizin ailede çok sevilmeniz onun sevilmemesi kendisinden kaynaklı birşey sizinle ilgili değil.

Sizde konuşmayın canım kv birşey söylerse anne ben çekemem onu hastaysa doktora gitsin bende hastayım diyin.

Ben öyle bir insan olsam bu durumda olmazdımki , ben aileye girdim seviliyorum diye kıskanmış ama suçum ne diyince kimseden cıt cıkmıyor

Biri elti konusu açmasın , peşinden on tane geliyor ..

Niye bu kadar gözünde büyütüyorsun ki eltini, o konuşmuyorsa sen de konuşma oldu bitti . Ayrıca eltin ayrı evde yaşıyor da sen niye kayinvalidenle yaşıyorsun ,çok ilginç ! Önce kapını ayır sonrasına bakarsın ..

Artık öyle olacak yoksa ayrılmaya kadar düşünüyorum valla

Parayokki yoksa bende inan kaynanayla yaşamaktan asla ama asla memnun değilim sığıntı gibiyim

Bugun "Bir Derdim Var" köşesi "Bir Eltim Var" gibi oldu. Belli ki siz onunla aranızı iyileştirmeye çalıştıkça kendini çekiyor. Uzak durun bir selam verin geçin ona vereceğiniz değeri kendinize verin. Uzak olsun öylesi.

iyi de kimse size bişey almak zorunda değil ki. hem evinde yaşıyosunuz hem de ekstra altın bilmemne mi bekliyosunuz? maddi durum iyi değilse siz de çalışın. şahsen kaynanayla yaşıyo olsam evde oturup elti ile yarışacağıma işe girer ayrı eve çıkarım.

Simdi bazi insanlar vardir hersey iyi giderken yok yere iliskiyi kesip atar. Birde surat asar. Seni psikolojik olarak darmaduman eder. Normal insan biriyle anlasamayinca konusur iletisim kurar bu bu sepebten der ofkeliyse ofkesini kusar vs.Oyle havadan dusme dusman kesilmez. Kesiliyorsa vardir bi catlatlik. Senide dusunmeye iter..nerde hata yaptim ne oldu vs diye.
Hiccc aldirma o yuzden. Hicbirsey yok sonucta ortada. Yani sana soylenen birsey yokmus varsayimlarla ilerleme dusunme. Iyi olmaya da calisma birak ne hali varsa gorsun.
Psikolojik baskiya giriyor bu yapilanlar. Sonunda pesinde dolanip ne yaptim niye kotuyuz diye pesinde dolaniyor bulma kendini. Oyuna gelme. Gitmisse bir tekme de sen bas. Yokmus gibi davran.

O selamı bile küfür olarak algılıyor ben anlamıyorum ki onda mı var bendemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…