Bana çok mantıksız geldi sonuçta kv ile yaşayan sensin çok kıskanıyorsa o otursunKıskanıyormuş benim kimsem yok oyuzden herkesle aramı iyi tutarım ailem oldu diye oda bunu yedirememıs kendine kendisinin bir sülale ailesi var ama işte
Canım sinir olursun Ama takma kıskandığı ile KalsınHamileydi tamam dedim bianda değişti hormon meselesidir neyse doğurdu doğdu ya bile istemedi ya onun korkusundan kaynana falan da gelmesin.dedi gitmedim doğurduktan sonrada aynı soruyomus kaynanası niye boyle yapıyon diye bişey demiyormus kocasına sadece kıskandıgını belli etmiş beni aileden
Ben burada içimi dökmek istedimde herşeyi yazdım sessiz sakin biriyimdir zaten daha kavgam bile yok bu yaşa kadar herşeyi bilip kıyısından köşesinden de öyle yorumlayan istedim çenesi düşük biri olsam keşke de lafını takır takır herkesin versemElti 36yaşında ilk gelin ve bebeği oldu size tavırlı neden acaba ? Bende çenesi hiç durmayan biri izlenimi bıraktınız ona altın yapıldı bana yapılmadı diye şikayetlenen veya durmadan laf sokmaya çalışan ee tabi ben kimsesizim ya ondan böyle vs tarzı bir tavır tutum içindeymişsiniz gibi geliyor, aç açıkçası ben de mesafeli olur konuşmazdım
Yoksa neden yani neyi kıskanabilir? Kocasını neden konuşturmuyor.? Siz kimsem yok diye aileye sarıldım dediniz ya biraz abarttınız mı acaba tavırlarınızı?
20 yaşıma yeni girdim birincisi, ben bi beklenti içinde değildim zaten ama o söyleye söyleye vaad ede ede fikrimi değiştirdi ikincisi , inşallah benim yaşadıklarımı yaşama durumunuz asla olmaz istemem buda üçüncüsü yorumunuza teşekkürler.siz neden zorunda olduğunu açıklar mısınız?
siz koca kadınsınız, yetişkinsiniz. altın istiyosanız kendiniz alın, başkası neden size altın almak zorunda? kaldı ki maddi olarak zordaysanız neden evlenip başkasının evine yerleşiyorsunuz?
Yok o istemedi ki hiç asla yasamam birlikte asla demiş yaşamadıdaBana çok mantıksız geldi sonuçta kv ile yaşayan sensin çok kıskanıyorsa o otursun
Bu durumda kıskanılacak neyiniz var kiYok o istemedi ki hiç asla yasamam birlikte asla demiş yaşamadıda
Elti degil de bende bi arkadasimla boyleydim. Sebebini bilmezdim bana tripler yapardi konusmazdi, noldu diyorum "yok bisey" diyordu. Her neyse sallamadim sonra, ama gercekten sallamadim yanimda otursa donup bakmiyodum bile. Gunler sonra hanimefendinin konuşası geliyordu "ben sana bu bu bu sebeplerden dolayi kirildim" diyordu. Sebepleri de duysaniz bi tarafinizla gülersiniz. Bir-iki derken ben baglari kopardim. "Koca kadin olmussun ama ben senin ergen tabvirlarinla ugrasamam dedim. Bir kestim,pir kestim. Ben uzerine dusmeyip de hanimefendinin bi taraflarini kaldirmayinca tekrar etrafimda döndü dolasti. Hiiiiiiçç isim olmaz. Ömür torpusudur bunlar. Hic uzerine dusmeyin, cikartin hayatinizdan. Ah acaba niye boyle oldu, niye boyle davraniyoki diye dusunmeyin. O zaten sizin oyle dusunup uzerine dusmenizi istiyor. Kimsenin egosunu sisirmeye gerek yok.Arkadaşlar benim bir derdim var yeniyim nasıl soru paylaşımı yapılır bilmiyorum oyuzden yanlış yerde paylaştıysam kusura bakmayın. Bende bir elti var kendisinden nefret ettirdi kendisi okumuş anaokulu öğretmeni olmuş bitane çocuk doğurdu yakınlarda. Bu kadınla ben ilk tanıştıgımda çok iyiydim aynı sofradan yemek yerdik konuşurduk bi hamile kaldı beni düşmanı bildi ben aileyle çok iyiydim herkes beni çok severdi o biraz soğuk tu. Hamile kaldı kocasını benle konuşturmuyor benim olduğum yere gelmiyor kaynana evindeyim maalesef oraya bile gelmiyor bir kere geldi cay götürüp hoşbeş ettim duymamazlıktan geldi herkes duydu sustu bana bakıyor bu hiç boşluğa bakıyor neyse gittim artık bıktım ama suçum yok bişeyim yok zaten kimsem yok sıkı sıkı sarılmaya çalışıyorum bu aileye ama beni düşman sanıyor artık bende ondan nefret ediyorum eşim geldiklerinde çıkma odadan yüzlerine bakma falan diyor ama nasıl yapıcan aynı evdesin kaynana atlar oradan öyle yapsan bi çare düşüneniniz varsa yazın ya ben okumadım dışardan devam ediyorum ama hayat çok yıprattı eminim ki ondan daha çok tecrubem vardır hayat yaşantı konusunda olgunluk konusunda yorum sızın bıktım artık...
Aynı benim eltimBende de bir elti var birine küser sonra küstüğü kişiyle konuşan herkese küser. Hani okumuş etmiş öğretmen de olmuş ama çocukluktan kurtulamamış neredeyse 50 olmasına rağmen.
Eşimin ailesiyle görüşüyorum diye bana da küs.
Ben de " çok da tınnnn" modundayım. Çok mu önemli sal gitsin
Kimseniz yok diye boş yere sıkı sıkı sarılmaya çalışıp kapris cekmeyin. Fazla değer bası öne eger. Bu yuzden odanızdan çıksanız bile muatap olmayın birazda o çabalasın konuşmak icin. Uzak durun soğuk olun o düşünsün birazda nie böyle davraniyo diye. Belki gelir size sorar o zaman sorunlarınız çözülmüş olur.Arkadaşlar benim bir derdim var yeniyim nasıl soru paylaşımı yapılır bilmiyorum oyuzden yanlış yerde paylaştıysam kusura bakmayın. Bende bir elti var kendisinden nefret ettirdi kendisi okumuş anaokulu öğretmeni olmuş bitane çocuk doğurdu yakınlarda. Bu kadınla ben ilk tanıştıgımda çok iyiydim aynı sofradan yemek yerdik konuşurduk bi hamile kaldı beni düşmanı bildi ben aileyle çok iyiydim herkes beni çok severdi o biraz soğuk tu. Hamile kaldı kocasını benle konuşturmuyor benim olduğum yere gelmiyor kaynana evindeyim maalesef oraya bile gelmiyor bir kere geldi cay götürüp hoşbeş ettim duymamazlıktan geldi herkes duydu sustu bana bakıyor bu hiç boşluğa bakıyor neyse gittim artık bıktım ama suçum yok bişeyim yok zaten kimsem yok sıkı sıkı sarılmaya çalışıyorum bu aileye ama beni düşman sanıyor artık bende ondan nefret ediyorum eşim geldiklerinde çıkma odadan yüzlerine bakma falan diyor ama nasıl yapıcan aynı evdesin kaynana atlar oradan öyle yapsan bi çare düşüneniniz varsa yazın ya ben okumadım dışardan devam ediyorum ama hayat çok yıprattı eminim ki ondan daha çok tecrubem vardır hayat yaşantı konusunda olgunluk konusunda yorum sızın bıktım artık...
En mantıklı cevaptı teşekkür ediyorumBenim eltim de kayınvalide ile yaşıyor. Orası onun evi olmuş artık. Gittiğimde hic rahat edemiyorum. Kayınvalide sürekli çağırıyor ama o evde elti de yaşıyor iki de bir çıkıp gidilmiyor. Ya da canım birşey istedi kalkıp yiyip içemiyorum. Her odayı kullanamıyorum. Oturma odası bile yok evde girişe iki kanepe koymuşlar orda oturmak zorundayiz gidince. Yorgun oluyor , eşi oluyor, çocuğun ödevi oluyo. Kayinvalide de bize kusuyor gelmiyoruz diye. Durumu anlatınca eltiye kızıyor. Aynı durumu yaşıyorum sizle ben de gitmiyorum o yüzden. Gelin olarak o eve ait hissedemedigi için kendini size tepki koymuş olabilir.
Herkesin birlikte oturduğu bir anda soracaksın eltine açık açık. Hayır elti suçumu söylede, bende bileyim diceksin. Bakalım ne diyecek.Arkadaşlar benim bir derdim var yeniyim nasıl soru paylaşımı yapılır bilmiyorum oyuzden yanlış yerde paylaştıysam kusura bakmayın. Bende bir elti var kendisinden nefret ettirdi kendisi okumuş anaokulu öğretmeni olmuş bitane çocuk doğurdu yakınlarda. Bu kadınla ben ilk tanıştıgımda çok iyiydim aynı sofradan yemek yerdik konuşurduk bi hamile kaldı beni düşmanı bildi ben aileyle çok iyiydim herkes beni çok severdi o biraz soğuk tu. Hamile kaldı kocasını benle konuşturmuyor benim olduğum yere gelmiyor kaynana evindeyim maalesef oraya bile gelmiyor bir kere geldi cay götürüp hoşbeş ettim duymamazlıktan geldi herkes duydu sustu bana bakıyor bu hiç boşluğa bakıyor neyse gittim artık bıktım ama suçum yok bişeyim yok zaten kimsem yok sıkı sıkı sarılmaya çalışıyorum bu aileye ama beni düşman sanıyor artık bende ondan nefret ediyorum eşim geldiklerinde çıkma odadan yüzlerine bakma falan diyor ama nasıl yapıcan aynı evdesin kaynana atlar oradan öyle yapsan bi çare düşüneniniz varsa yazın ya ben okumadım dışardan devam ediyorum ama hayat çok yıprattı eminim ki ondan daha çok tecrubem vardır hayat yaşantı konusunda olgunluk konusunda yorum sızın bıktım artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?