Canm bence birsey olmustur mutlaka ben de eltime mesafe koydum tatsizlik cikmasin diye birsey de demiyorum ama eminim ki o ne yaptigini biliyor da sormuyor kocasiyla bir olup resmen kandrmaya calistilar simdi mesafeleyim ikisine de ohh kafam rahat kv dem biliyor durumu hak veriyor ama eltim sormuyor ki neden diye cesareti yok sanirim simdi ben de gidip birsey diyemiyorum o ara hesap sorma firsatin olmadi simdi de ustunden zaman gecince soylemek olmuyor
Canm bence birsey olmustur mutlaka ben de eltime mesafe koydum tatsizlik cikmasin diye birsey de demiyorum ama eminim ki o ne yaptigini biliyor da sormuyor kocasiyla bir olup resmen kandrmaya calistilar simdi mesafeleyim ikisine de ohh kafam rahat kv dem biliyor durumu hak veriyor ama eltim sormuyor ki neden diye cesareti yok sanirim simdi ben de gidip birsey diyemiyorum o ara hesap sorma firsatin olmadi simdi de ustunden zaman gecince soylemek olmuyor
Aynı şeyi bende yaşıyorum, kocasıyla birlik olup trip atıyolardı her girdiğim ortamda hedef noktaları bendim,en sonunda katlanamadım ve mesafe koydum,kararımdan çok memnunum
20 yaşıma yeni girdim birincisi, ben bi beklenti içinde değildim zaten ama o söyleye söyleye vaad ede ede fikrimi değiştirdi ikincisi , inşallah benim yaşadıklarımı yaşama durumunuz asla olmaz istemem buda üçüncüsü yorumunuza teşekkürler.
Eşiniz size destek ne güzel onla paylaşabiliyorsunuz o da size destek oluyor kafaya takılacak bişey olduğunu düşünmüyorum eviniz ayrı barkınız ayrı. İnanın her ailede var bu sorun. Kafaya takmayın derim
Aileyle aram cok iyi kiskaniyor falan demissiniz ama kv hep ona alir bana hicbirsey yapilmadi diyorsunuz madem aileyle araniz iyi size de almalari lazim bence sizin dediginiz kadar iyi degil araniz ve eltinizin sizi kiskanmasi icin hic bir neden yok bence siz biraz kiskanclik edip bunalttinz o da mesafe koydu
Kimse kimseyle durduk yere konuşmamaya başlamaz, böyle bi şey yok.
Kendisine sormadığınız sürece nedenini bilemezsiniz. Üst üste "okumuş, ben okumadım.." falan yazmışsınız, belli ki kendinize kompleks yapmışsınız ama yapmayın siz de açıktan okuyormuşsunuz çünkü.
Ayrıca bırakın, üstüne de düşmeyin. O nasıl davranıyorsa size, siz de ona öyle davranın. Mesafe koyun, sonra üzülmeyin.
Aileyle aram cok iyi kiskaniyor falan demissiniz ama kv hep ona alir bana hicbirsey yapilmadi diyorsunuz madem aileyle araniz iyi size de almalari lazim bence sizin dediginiz kadar iyi degil araniz ve eltinizin sizi kiskanmasi icin hic bir neden yok bence siz biraz kiskanclik edip bunalttinz o da mesafe koydu
O zaman konu bence elti değil ,kayınvalide,eşit davranmayışıyla ilgili bi durum,ama eltide bu durumla hava atıyosa kaynanam beni daha çok seviyo tarzında,o zaman eltidede hata var.
aynı odaya gır sende onu gorme keyfıne bak sen çatlama o çatlasın.gelmemiş gıbı davran mısafr gıbı davran hatta yabncı gıbı davran.gormemek bu akdarmı zor.benı takmayanı bır laf atarım belkı yanlış anlıyorum dıye.ıkıncıye laf atarım moralı bozuktur,üçüncuye atarım yorgundur, olurya denk gelırız bazen 4.cuye artık kendımı gerı çekerım.duvara toslarlar.kaçan kovalınır boşver.
Belki de senin tahmin etmedigin bi durum oldu.Mesela esinin sana karsi bi seyini yakaladi suan hayati tepetaklak oldu vs.Yoksa birden boyle olmasi tuhaf bence bi olay olmustur.