- 28 Haziran 2025
- 1.769
- 468
- 38
- 31
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Evet çok haklısınız teşekkür ederimKadının özel durumunu bir kenara koyarak genel olarak söylüyorum, eltiden dost olmaz. İlişkiyi bu kadar vıcık vıcık hale getirip sonra memnuniyetsizlik etmeniz yanlış. İlla ki bi rekabet olacak ama bunu daha yüzeysel iliskiker kurarak minimalize edebilirsiniz.
Tamam işte benim elti de öyle ne istiyorsam gidip yapıyor yada ne aldıysam gidip kendisine daha pahalısını alıyor yani yarışa girmiş durumda ki keza sizin ki de öyle bu tarz insanlar huzur bozar uzak dur emin ol yanlız kalmak daha iyi bende gurbetteyim benimde kimsem yok ama gidip elit görünümlü yaratıkla samimi olmuyorum çünkü biliyorum yanlızlık onun vereceği kötülükten daha iyiSanki biraz öyle gibi baba benimle yaşayın dedi ben kabul etmedim aynı evde olmaz diye 1 ay sonra kayınbabanın evine taşındılar siz gelemeyecseniz biz taşıncaz dediler tuhaf geldi banada
Galiba evet yemeyi ısıtalım yardım et bana kötüyüm gibi bişi söylese başım gözüm üstüne git yemeği ısıtta yiyin dediAslinda aranızda evini temizleyecek kadar samimiyetiniz varsa yiyeceğiniz yemeği isitsaniz da bir şey olmazdı. Siz sanırım eltinizin söyleme tarzına bozuldunuz, bilemedim. Uzun uzun kafaya takip kendinizi bunaltmayin bence.
Arkadaşlar yemeği ısıttığını söylemiyor hanımefendi diyorki kullanıldığımı hissediyorum bu durumu kullanıyor diyorAslinda aranızda evini temizleyecek kadar samimiyetiniz varsa yiyeceğiniz yemeği isitsaniz da bir şey olmazdı. Siz sanırım eltinizin söyleme tarzına bozuldunuz, bilemedim. Uzun uzun kafaya takip kendinizi bunaltmayin bence.
Çok güzel özetledin valla haklısın canım bende korktum son olaylardan yalnız kalırım daha iyiTamam işte benim elti de öyle ne istiyorsam gidip yapıyor yada ne aldıysam gidip kendisine daha pahalısını alıyor yani yarışa girmiş durumda ki keza sizin ki de öyle bu tarz insanlar huzur bozar uzak dur emin ol yanlız kalmak daha iyi bende gurbetteyim benimde kimsem yok ama gidip elit görünümlü yaratıkla samimi olmuyorum çünkü biliyorum yanlızlık onun vereceği kötülükten daha iyi
Ne alaka ?Kalbinizin fesatlığını anksiyeteye bağlamayın lütfen
Ben anladım sizi ama bosverin dediğim gibi yaptığınız iyilik size kalsın. Siz içinizden geldiği gibi devam edin. Onun da hormonları değişiyor, kafasında neler vardır sizden bağımsız.Galiba evet yemeyi ısıtalım yardım et bana kötüyüm gibi bişi söylese başım gözüm üstüne git yemeği ısıtta yiyin dedi
Çok geçmiş olsun en iyi siz bilirsiniz ama hiç bilmediğiniz yabancı yerde bu hastalık daha zor geçer,en kısa zamanda tedaviye devam edip istediğiniz yerde yaşamanızı diliyorum.Elti konusuna gelince çok önemsemeyin eltiyle dost olunmaz illa bir sorun çıkar mesafe iyidir......Evet ne yazık ki nişanlanmıştım eşimle o dönem başladı bizim niyetimiz memlekete dönmekti ama yeniyiz daha borçlar bittikten sonra dönmeyi düşünüyoruz o yüzden dişimi sıkıyorum
Ne diyorsa diyor uzatılacak bir konu değil diyorum ben de?Arkadaşlar yemeği ısıttığını söylemiyor hanımefendi diyorki kullanıldığımı hissediyorum bu durumu kullanıyor diyor
Evet ilaç kullanıyorum düşük dozda bebek düşündüğüm için dozunu en aza indirdim daha kötüyüm ama başka çaresi yok dedi doktor ne yazık ki idare etmeliymişimBen anladım sizi ama bosverin dediğim gibi yaptığınız iyilik size kalsın. Siz içinizden geldiği gibi devam edin. Onun da hormonları değişiyor, kafasında neler vardır sizden bağımsız.
Sizin panik atak durumu için tedavi oluyor musunuz peki? Menekşe arkadaşımiz da söylemiş, bu daha önemli bir konu bence.
Çok teşekkür ederim evet uzakta zor eşim çok destek oluyor yoksa altından kalkamazdım elti meselesi de evet biraz kötü hissettirdi bende danışmak istedim belki benim gibi olanlar vardır diyeÇok geçmiş olsun en iyi siz bilirsiniz ama hiç bilmediğiniz yabancı yerde bu hastalık daha zor geçer,en kısa zamanda tedaviye devam edip istediğiniz yerde yaşamanızı diliyorum.Elti konusuna gelince çok önemsemeyin eltiyle dost olunmaz illa bir sorun çıkar mesafe iyidir......
Allah şifa versin. Siz kendinize odaklanin. Dediğim gibi elti bunu yaptı, bunu söyledi gibi şeylerle de kafanızda büyütmeyin olaylari. Yaptığınız iyilik size kalsın.Evet ilaç kullanıyorum düşük dozda bebek düşündüğüm için dozunu en aza indirdim daha kötüyüm ama başka çaresi yok dedi doktor ne yazık ki idare etmeliymişim
Ben çok samimi olduğum birine bile evine gidince bana mantı yap demem Yani bizde hamile olduk ama kimseye emri vaki yapmadık.Ya eltiniz sınır bilmez adam kullanmayı seviyor ya da siz onun rahat davranacağı kadar rahat alan verdiniz.....Çok teşekkür ederim evet uzakta zor eşim çok destek oluyor yoksa altından kalkamazdım elti meselesi de evet biraz kötü hissettirdi bende danışmak istedim belki benim gibi olanlar vardır diye
Aynen öyle düşünmüyorum aslında ama kullarsa beni diye korkuyorum çünkü ilaçtan kaynaklı asla tepki veremiyorum çoğu şeye allah korusun bizleri kötü insanlardanAllah şifa versin. Siz kendinize odaklanin. Dediğim gibi elti bunu yaptı, bunu söyledi gibi şeylerle de kafanızda büyütmeyin olaylari. Yaptığınız iyilik size kalsın.
Aslında yeni samimi olmaya başladık o geldi hep ben anneden hürmet etmeyi öğrendim misafir sevilir birde hamile ne isterse yapmaya çalıştım maddi olarak da zor dönemden geçerken bile yaptım bunlar söylenmez ama konu anlaşılsın diye belki o yüzden emrivaki yapmaya başladıBen çok samimi olduğum birine bile evine gidince bana mantı yap demem Yani bizde hamile olduk ama kimseye emri vaki yapmadık.Ya eltiniz sınır bilmez adam kullanmayı seviyor ya da siz onun rahat davranacağı kadar rahat alan verdiniz.....
Kimseye fazladan özveride bulunmayın ne kadar alırsanız o kadar verin.Alma verme dengesini bozarsanız en çok üzülen siz olursunuzAslında yeni samimi olmaya başladık o geldi hep ben anneden hürmet etmeyi öğrendim misafir sevilir birde hamile ne isterse yapmaya çalıştım maddi olarak da zor dönemden geçerken bile yaptım bunlar söylenmez ama konu anlaşılsın diye belki o yüzden emrivaki yapmaya başladı
Evet haklısınız bende ondan korkuyorumKimseye fazladan özveride bulunmayın ne kadar alırsanız o kadar verin.Alma verme dengesini bozarsanız en çok üzülen siz olursunuz
Durup dururken biri sizi neden kullansin? Eltiniz olsun bir başkası olsun öyle şartlamayin kendinizi. Allah hepimizi kötü insanlardan korusun ama dediğim gibi şartlandırma yine kendinizi. Elti olsun bir başkası olsun gerekli mesafe olduktan sonra kimse kimseyi kullanmazAynen öyle düşünmüyorum aslında ama kullarsa beni diye korkuyorum çünkü ilaçtan kaynaklı asla tepki veremiyorum çoğu şeye allah korusun bizleri kötü insanlardan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?