ELTİ MESELESİ kızlar fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet ilaç kullanıyorum düşük dozda bebek düşündüğüm için dozunu en aza indirdim daha kötüyüm ama başka çaresi yok dedi doktor ne yazık ki idare etmeliymişim
Tedavi olmadan da çocuk yapmayın. Yazık günah çocuğu eve mi hapsedeceksiniz. Hastane işleriniz olacak, parka çıkıp sosyalleşmesi lazım.

Biz yemek yemeye gitmedik oraya hanımefendi yardım etmeye gittik ettiğim yardım da allah için onun için değil hamile bir kadına nasıl davranılır biliyorum çok şükür ama bunu kullanıyorsa burda üzülecek olan benim siz değilsiniz ben asla evine gidip yemek istemedim kendi yapmış yemedim yemek yemeye gelmedik dedim kalbim nasıl kararmış hamile kadının yaptığı yemeği yemedim diye bence olayı anlayın öyle yorum yapın

Kimseye fazladan özveride bulunmayın ne kadar alırsanız o kadar verin.Alma verme dengesini bozarsanız en çok üzülen siz olursunuz

Gördüğüm en haklı yorum. Burada savunulan şeylere şaşırıyorum çoğu zaman. Burda haklı olma şartı konu sahibi olmamak galiba. Kayınpeder kadına yemek yaptırmasaymış evet daha iyiymiş ama yapılmış yemeği de ısıtın da yiyin demek gibi bir kabalığa bile ses etmeyip kalbin fesat filan denmesine şaşırdım hakkaten. Ben de hamileyim, hamileyim diye bana hiç zorunda olmamasına rağmen yardıma gelenlere de gücüm yetmiyorsa yemekleri ısıtın da yiyin demem hadi ısıtalım da yiyelim filan derim en kötü. Kaldı ki ben desem bile kabalıktır bu.
Konu sahibi kimseye gereğinden fazla verici olmayacaksın bu dünyanın kuralı bu. Hele hele karşıdan buna bir muhatap bulamadığında üzülüp kızacaksan hiç verici olmayacaksın. Gerek yok.

Tavırlarından dolayı aslında öyle hissettim

Hamile de olsa, eve gelen insana yemeği ısıtın da yiyin denmez. Yemekler vardı beraber hazırlayalım denir. Çok kötü olur yatar haldedir falan neyse. Diğer türlüsünü normal bulmadım. Evinize geldiğinde canım şunu istedi dedi diyelim, yine size yardımcı olmaya çalışır. Ben bu rahatlığı bir tek annemin evinde yaşayabilirim ki ondan bile yine yerimde duramam tamamen. Elti sizi kullanıyor diyemem ama ben bu kadar rahatlıktan hoşlanmazdım.

Ayrıca tedavi olmadan çocuk da düşünmeyin derim. Dışarıya tek başınıza çıkamazsın doğru düzgün bir çocuğu nasıl büyüteceksiniz?

Hamile kadina tasinma asamasinda yardima gitmemissiniz, aksam saati gidip k.pederde yemek yap deyince bozulmustur. Siz yemege gitmeseniz bile bir yardim etmedi keyif yapmaya geldi diye dusunmus olabilir. Isitip yiyebilirdiniz. Birde dogumuna az kalmis ayaginiza sofra kursun diye mi beklediniz.

Yorumunuz tamamen beni anlatmış teşekkür ederim bende öyle düşündüğüm için fikir istedim aslında ona karşı kin öfke beslediğim için değil ne yapacağımı bilemedim
Tedavıye gittim evet doktor düşük dozda içebilirsin dedi çok ciddi de değil dışarı çıkmam konusu uzun süre kalamam hastane vs gidebiliyorum biraz sıkılıyorum ama ona da alıştım şükür

Hamile haliyle ev taşımış bir gidip ne var dememişsiniz bizim bu sene ektim eşimin iki yeğeni vs taşındı hepimiz toplandık 1 günde hallettik
Ben taşınırken de sağolsun onlar geldiler
Hastayım bende ama hiç iş yapamasamda arkada çocuklara bakıyorum Park vs ye götürüyorum
Canı çekmiş yemiş hem misafiriz bana yemeği ısıt dedi diye güceniyorsunuz hemde size gelince mantı yi bana yaptırdı diyorsunuz
Bence görüşmeyin mesafe iyidir

Hep insanlar tarafından kullanıldığım için önyargılı yaklaşıyorumdur belki bilemezsiniz kimin ne yaşadığını teşekkürler yorumunuz için
Kendinizi kullandirtmayin,
İnsan kullanmayi seven insanlar sizde o potansiyeli gördüğü icin kullaniyorlardir.

Aslında gücenmek değil bana sürekli bunu yaptığı için danışmak istedim ben yaparım destek olurum ama karşımdaki beni kullanmaya çalışıyorsa napabilirim diye sordum
Örnek veriyim aylar önce gittim evine ben türk kahvesi severim dedim canım çekti var mı yapalım mi araya kaynattı ve içirmedi geldim evimde içtim sonbet edelim kahve içelim böyle şeyleri severim

Valla gurbetteyim elti var bir tek yazmışsınız arayı soğutmak size kötü hissettirir takarsiniz kafaya ben onu diyorum bunu derkende sizin dediğiniz beni kullanır anlamam kısmına katılmıyorum çünkü en küçük örnek ile açtınız bu konuyu .İlerde diyorum elti su doğumu lohusaligi bı atlatsin duruma bakın içinize atmayip direk ona sorun oda sizi sevip güvenmese çocuğunu niye yollasın evinize.Bakin bir yerde evet mesafe iyidir fakat böyle yapa yapa konuşacak insan bulamaz halede geldi insanlar buda çok mu doğru sanki.Ha çok büyük birşey yapar o zaman tamam .

Evet konu sahibini kötü kalpli ilan etmişler ama ben kötü kalp görmedim.Bana yalandan bile olsa iş yapmaya gelene yemeyi ısıtın yiyin demem ertesi gün evine gidip hadi bana mantı yap demem çok ayıp... Hamile olmak hadsizlik yapmayı haklı çıkarmaz....

Mesafe koyabilirsiniz

Evet bende sadece sormak istedim danışamak istedim nasıl yol izleyebilirim diye silip geçemem yanımda olmasını isterim elbet yalnız kalmak çok zor

Ben bir sıkıntı görmedim.

Normal şartlarda hamile birinin elinden bir bardak su içerseniz helallik isteyin der bizim büyüklerimiz, iş güç beklemeyiz yaptırmayız. Fakat evine gelen insana yemek ısıt ye diyede söylenmez, zaten yemek varmış usulen ısıtalımda yiyelim denir, yada yemeğe oturalım mı vs gibi giriş yapılır karşında banyolarına kadar yıkayan insanda sen otur ben yardım ederim der heralde komple yayılıp önüne yemek beklemez.
Bence eltiniz yol yordam bilmez biri, çok samimi olmayın. Oturmaya hizmet beklemeye gitmemişsiniz iş görmeye gitmişsiniz ben olsam evimi temizlediler diye borçlu hissederim izzeti ikram yapamasamda (ilk aylar bulantı son aylar hareket zorlupundan) hazır yemeği önüne koyar bi yorgunluk kahvesi yaparım.

Ayy sağol canım benim desteğin için valla ben fikir sordum ama kötü ilan ettiler ayrıntılı anlatmadım galiba o yüzden

Evet benim amacımda oydu asla yaptırmazdım ona zaten evine gidince herşeyi yapmaya çalışıyorum ama sanki bu ona iyi gelmiyor daha fazlasını istiyor son zamanlarda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…