- 8 Şubat 2024
- 6.597
- 9.538
- 118
- Konu Sahibi PanikEdoss
-
Ama son zamanları demiş yemin ederim tavayı çöpe attım ben kokuyor diye benim gibi olduysa bilemem gerçi ben yemek bile yiyemiyordum hele son hafta su ve bir parça ekmek mantı nerde yemem mümkün değildi .Serum yedim hep beslenemiyorum diye.Genede hamileliğin son haftalari kafa bı gidiyor bence her kadın aynı geçirmiyor.İlk başı ve sonu felâket hatırlıyorum .Himmm demek gelio mantı yapmazdın banaEvet konu sahibini kötü kalpli ilan etmişler ama ben kötü kalp görmedim.Bana yalandan bile olsa iş yapmaya gelene yemeyi ısıtın yiyin demem ertesi gün evine gidip hadi bana mantı yap demem çok ayıp... Hamile olmak hadsizlik yapmayı haklı çıkarmaz....
Umarım öyle olur güzel geçiniriz teşekkür ederim yorumunuz içinBen bir sıkıntı görmedim.
Mide bulantısı hiç yok aslında öyle söylüyor herşeyi yiyor maşallah iyi mantı yapmak değildi aslında konu ama yanlış anlaşıldıAma son zamanları demiş yemin ederim tavayı çöpe attım ben kokuyor diye benim gibi olduysa bilemem gerçi ben yemek bile yiyemiyordum hele son hafta su ve bir parça ekmek mantı nerde yemem mümkün değildi .Serum yedim hep beslenemiyorum diye.Genede hamileliğin son haftalari kafa bı gidiyor bence her kadın aynı geçirmiyor.İlk başı ve sonu felâket hatırlıyorum .Himmm demek gelio mantı yapmazdın banaArkadaşlık ölmüş
Bence kadın çok yorulmuş ve hamilelikten ötürü sinirleri bozulmuş olabilir tüm işler bitip olduktan sonra yardıma geldim denmesini samimi bulmamış (yardıma gitmek zorunda değil kimse tabi ki ama insan insana bazı yerlerde ihtiyaç duyuyor) ve stres ve yorgunluktan yemek hazır isitiverin demiş olabilir birde kayın babanın yanına taşınmanın stresi ve yükü vardır maddi olarak yetmedi ise eşi baskı yaptı iseHamile de olsa, eve gelen insana yemeği ısıtın da yiyin denmez. Yemekler vardı beraber hazırlayalım denir. Çok kötü olur yatar haldedir falan neyse. Diğer türlüsünü normal bulmadım. Evinize geldiğinde canım şunu istedi dedi diyelim, yine size yardımcı olmaya çalışır. Ben bu rahatlığı bir tek annemin evinde yaşayabilirim ki ondan bile yine yerimde duramam tamamen. Elti sizi kullanıyor diyemem ama ben bu kadar rahatlıktan hoşlanmazdım.
Ayrıca tedavi olmadan çocuk da düşünmeyin derim. Dışarıya tek başınıza çıkamazsın doğru düzgün bir çocuğu nasıl büyüteceksiniz?
Hazır mantı değil mi suya koyup süzüp tereyağı bu kadarMide bulantısı hiç yok aslında öyle söylüyor herşeyi yiyor maşallah iyi mantı yapmak değildi aslında konu ama yanlış anlaşıldı
Şaka yaptım zaten sizde çok üstünde durmayın diye sizin için aslında yorumum kötü hissetmeyin diye baktınız içinize sinmiyor bunlari onada dile getirir bir vakti zamaninda anlasirsiniz belki insanlar konuşa konuşa birbirlerinde kuruldukları ve kırıldıkları şeyleri konuşarak ilişkilerini geliştirirler o anlasin o yapmasın olmaz .Gerisi sizin bileceğiniz işMide bulantısı hiç yok aslında öyle söylüyor herşeyi yiyor maşallah iyi mantı yapmak değildi aslında konu ama yanlış anlaşıldı
Ben söyleme şekline takıldım aslında yemek ısıtta yiyin halim yok ısıt ta yiyelim dense samimiyet bunu gerektirir bizde ben ona asla iş yaptırmam o karakterde bi insan değilim zatenBence kadın çok yorulmuş ve hamilelikten ötürü sinirleri bozulmuş olabilir tüm işler bitip olduktan sonra yardıma geldim denmesini samimi bulmamış (yardıma gitmek zorunda değil kimse tabi ki ama insan insana bazı yerlerde ihtiyaç duyuyor) ve stres ve yorgunluktan yemek hazır isitiverin demiş olabilir birde kayın babanın yanına taşınmanın stresi ve yükü vardır maddi olarak yetmedi ise eşi baskı yaptı ise
Empati yapmak lazım kullanıldığıni hissediyor ve görgüsüz kaba buluyor ise görüşmez olur biter
Ben eltinin bu tavrının bir nedeni ve öncesi olduğunu düşünüyorum bilmiyorum benimde 4 eltim var sadece biriyle arama mesafe koydum durup dururken değil elbetteEvet konu sahibini kötü kalpli ilan etmişler ama ben kötü kalp görmedim.Bana yalandan bile olsa iş yapmaya gelene yemeyi ısıtın yiyin demem ertesi gün evine gidip hadi bana mantı yap demem çok ayıp... Hamile olmak hadsizlik yapmayı haklı çıkarmaz....
Evet hazır mantı hatta dedim annem gelsin memlektten el açması mantı yapar yediririm dedim konu aslında iş buyurması ve uygun söylememesi yedirdiğim şeyler değil aslaHazır mantı değil mi suya koyup süzüp tereyağı bu kadar
Yorulmuş veya öncesinde birşeye sinirlenmiş olabilir mi sizden alakasız birşey de olabilir modu düşmüş olabilirBen söyleme şekline takıldım aslında yemek ısıtta yiyin halim yok ısıt ta yiyelim dense samimiyet bunu gerektirir bizde ben ona asla iş yaptırmam o karakterde bi insan değilim zaten
Oladabilir çok birşey anlatmaz bana hep ben anlatırım amaYorulmuş veya öncesinde birşeye sinirlenmiş olabilir mi sizden alakasız birşey de olabilir modu düşmüş olabilir
Evet haklısınız konuşmak en iyisiŞaka yaptım zaten sizde çok üstünde durmayın diye sizin için aslında yorumum kötü hissetmeyin diye baktınız içinize sinmiyor bunlari onada dile getirir bir vakti zamaninda anlasirsiniz belki insanlar konuşa konuşa birbirlerinde kuruldukları ve kırıldıkları şeyleri konuşarak ilişkilerini geliştirirler o anlasin o yapmasın olmaz .Gerisi sizin bileceğiniz iş
Bende öyleyim geçen eltimle köydeydik turşu kuruyordu bizde acikmistik bana dolapta yemek al da ısıtın yeyin Çelebimle (kaynı) dedi gittim mutfağa isittim yemeği yedik birde çay yaptım gorumceler Çelebilerim vs içtik yediğimizin bulasigini da yıkadım bana geldiklerinde de öyleYardim etmek istemişsin etmişsin, samimiyetinize güvenerek ısıt ye demiş olabilir, bende görümceme diyorum aç mısın yemek var al diye, hiçte alınır diye düşünmedim alınmaz da varsa alıp yer hizmet beklemez, yalnııız hamile kadın canı çekmiş söylemiş, istemiyorsan yok dersin, yedirdigini laf edip kullandı diyeceksen yapma birşey daha iyi yani
Yıllar içinde ketum biri olmuş olabilir birde yaş farkı olunca konuşacak pek bir şey bulamıyor insanOladabilir çok birşey anlatmaz bana hep ben anlatırım ama
Normal o zaman benim başımda değil yalnız demek kiBende öyleyim geçen eltimle köydeydik turşu kuruyordu bizde acikmistik bana dolapta yemek al da ısıtın yeyin Çelebimle (kaynı) dedi gittim mutfağa isittim yemeği yedik birde çay yaptım gorumceler Çelebilerim vs içtik yediğimizin bulasigini da yıkadım bana geldiklerinde de öyle
Yani bu davranışın götüreceği kişiler vardır sanırım konu sahibi öyle değilmişBende öyleyim geçen eltimle köydeydik turşu kuruyordu bizde acikmistik bana dolapta yemek al da ısıtın yeyin Çelebimle (kaynı) dedi gittim mutfağa isittim yemeği yedik birde çay yaptım gorumceler Çelebilerim vs içtik yediğimizin bulasigini da yıkadım bana geldiklerinde de öyle
Çok dilli birisi kimse laf söyleyemez ona öyle konuşur hepYıllar içinde ketum biri olmuş olabilir birde yaş farkı olunca konuşacak pek bir şey bulamıyor insan
Bizim normalimiz bu bilmiyorum en küçük eltim ile aramizda 14 yaş var biz öyle hep bir arada değiliz zaten ama gidip gelince de boyle şeylere takılmayızNormal o zaman benim başımda değil yalnız demek ki
Ben alışık olamayınca tuhafıma gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?