ELTİ MESELESİ kızlar fikirlerinizi bekliyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok dilli birisi kimse laf söyleyemez ona öyle konuşur hep
Anladım belli ki sizinle konuşacak birşeyleri yok bu sizin yada eltinizin kötü olması ile ilgili değil her iki insan da iyi olabilir ama ortak noktaları vs olmayabilir enerjileri tutmayabilir mesafeli olmak daha iyi bu tür durumlarda
Eltinizin sizinle ilgili bir tavri veya sorunu olduğunu düşünmüyorum onun da sizinde eviniz keseniz ayrı kendinize göre sorunlar ve sorumluluklar taşıyorsunuz

Size tavsiyem önce iyi hissetmeye çalışın gebelik stresli. Benim yıllar önce kafamda hallettiğim ankisiyetemi hoplattı. Nefes alamıyorum sandım arabanın içine yığılacaktım.

Her an herkese bu şekilde empatiyle yaklaşamayız ki. Öyle yorulmuştur, böyle streslidir.
Kendi evinde yemeği ısıtın yiyin deyip, ertesi gün kahvaltı ve sonrasına kalıp canım mantı istedi demiş. Samimiyet desek, varsa mantı kalkıp yapalım, yapayım der, kendine yapılıp getirilmesini beklemez. Hamileliği de her şeye bahane olarak sunmaya gerek yok diye düşünüyorum.
Sadece bu konudan tavır almaya gerek yok ama ben eltinin iki ev arasında tavrını doğru bulmadım.

O samimiyeti hissetmese demezdi bence bilmiyorum tabi de

Çok dilli birisi kimse laf söyleyemez ona öyle konuşur hep
Hep konusandan değil içine atandan kork derler sessiz atın ciftesi pek olur bende bundan çok korkarım mesela bu güne kadar konuşan değil susandan gördüm en büyük zararları .Tabi laf gezdirme açık arama şeklinde konuşmayana geçerli yorumum.Konusan insan içinde zehir tutmaz derdi eskiler .Diğeri sizin için söylemiyorum yanlış anlamayın ama biriktirir patlar darmaduman eder her ilişkiyi

Doğru diyorsunuz ben sadece şunu diyorum kişisel algılamayın sonuçta bir mecburiyetiniz yok araya mesafe koyun olup bitsin diyorum (öncesi ve sonrasıni bilmiyoruz sadece belki böyle olmuş olabilir diyorum yani konu sahibi tek olduğunu vs dediği için ateşe körükle gitmek yerine tek kalmaması için birde bu taraftan bak baktın içine sinmiyor araya mesafe köy demek istedim)

Bende

Canım yaa gel ben sana yaparım.Ben nedense konu sahibini kötü görmedim sadece sınırları olan biri az geçilince kullanılıyor muyum diye düşünmüş.Ben anneme bile gitsem hadi bana şunu yap diyemem ,malzeme var mı yoksa alayım geleyim şunu yapalım derim.3 hamilelik geçirdim kimsenin evinde bana şunu yap demedim diyen vardır ama bana tuhaf geliyor.Evime gelen hiç kimseye yemeği ısıt ye demedim.

Mide bulantısı hiç yok aslında öyle söylüyor herşeyi yiyor maşallah iyi mantı yapmak değildi aslında konu ama yanlış anlaşıldı

Konu ne peki? Konu isitin demesi degil diyorsunuz, konu manti da degil nerden cikti o zaman kullanilmak? Ne soylense konu o degil.
Banyosunu bile yikadiginiz insan yemek yapmis isitin diyebilir o samimiyette degilseniz ne isiniz var milletin banyosunda? O da eksik kalsaydi yemek yapip yorulmamis olurdu hem. Manti istemesinden rahatsiz olcaksaniz o samimiyeti vermeyeceksiniz.

11 yillik evliyim uzun yillar elti ve gorumcelerle yakin oturdum ne bana boyle hizmet edildi ne de ben onlara ettim arada hep mesafe koydum.
Ev aldik tasindik tek basimiza esimle yaptik. Ikimizde farkli yillarda ameliyat gecirdik, kaza gecirdik yine esimle birbirimize baktik max annem geldi(ailemden farkli sehre evlendim yerlestim ben de) yani yine kaynanadan eltiden gorumceden bisey istemedim.
Baska ulkeye tasindik yine elalemden bi gram fayda gormedik her sey biz yaptik. Ihtiyacimiz da yok ne mutlu.

En istemedigim seydir birine muhtac olmak. Cunku sonu boyle oluyo sen az yaptin ben cok yaptim bilmem ne. Çok gördüm sizin kafada yapilanlari hesaplayan bi cumleye alinip kendini kuran insan o yuzden bi bardak su olsa kendim surunerek alirim daha iyi.

Teşekkür ederim canım bana yaptı iş arkadaslarim bu gün bile dua ederim hepsine bazen iyilik yap at denize konu sahibine şifa sağlık olarak dönsün emekleri ne diyeyim bende çok kullandı diyemiyorum ilerde bakar işte ne oluyor o zaman oturur konuşur tek derdi bu olsun gün gelir oda koşar belki bir derdine iyi diyeyim iyi olsun .

Benim demek istediğim de tam bu ya sınır çizecek yada böyle devam edecek
Tek derdim beni kullanmasın çok zarar gördüm insanlardan o yüzden danıştım yaptığım ettiğim helali hoş olsun örnek verdim sadece sizde de tuhaf mı diye asla da saygısızlık etmem arkasından konuşmam yanımda olsun isterim hatta ben onunla konuşup arkadaş olmak için çok uğraştım kolay da silmem tek derdim zarar görmemek yorumlarınız için çok teşekkür ederim

Ama bazı hamile kadınlar da cidden hiç çekilmiyor. Bi yakınımız hamile diye bir suratlar bi tavırlar bi tuhaf istekler (yeme içme değil), artık saygısızlık boyutuna vardirinca heeeyyytt dedim, ben mi seni hamile bıraktım git nazını niyazini kocana yap! Tamam hassas davranalım da bazıları bunu ikincil fayda olarak kullanıyor. Valla ben hiiiiç gelemem

Ay inşallah canım iyi oluruz inşallah

Evet bende ondan çekindim valla

Bende bu evliliğime kadar kimseden yardım almamıştım taşınırken vs
Bu eşimle evlenip ev taşıyacağımiz gün eşimi arayıp geldiler yeğeni poğaça kek yapmış diğeri kahvaltılık birşeyler getirmiş eltim çay simit hemen geldiler 2 3 saate evi topladık kimseden kendi ailemden bile görmemiştim bu desteği çok duygulandım bilmiyorum mesele benle değil eşimle ilgili idi yani sevilmeyen gelin değil sevilmeyen evlat vardır sözü gibi
Ben de onlara gittim tabi bu sene
Bu muhtaclik değil bence insan insana bazen ihtiyaç duyuyor bazen yoruluyoruz düşüyoruz
Ben çok yoruldum çok düştüm kimseleri bulamadım herkesin herşeyine koştuğum hâlde

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…