Ortada sadece balik var. Oturmayacagini biliyolar nezaleten sorulurdu bence
Naz yaomiyorum zaten kendinizi yerime koyun bi kere kadin özellikle beni cagiriyo yardimim cok dokunuyo çünkü salatasini ben yaparım bulasigini ben yikarim balik yaomiyom ama biseylerin ucundan tutmak istiyom ve kadinada hiç ek bir yemek yaotirmisligim olmuyo bazen soruluyo yedim derim bazen eşim yemek soyler bu defa çok duyarsizca sorulmadan yediler nezaketen sorulmasi gerekiyokadin onca insani doyurmus, hizmet etmis. balik yapmak da en sevilmeyen işlerdendir.
millet açken kimsenin gozu sizi gormemistir. gayet normal. sizi dusunmesi gereken tek kisi dusunmus. digerlerinin ogle bir sorumlulugu yok. bir daha naz yapmayin, bulup bisiler doyurun karninizi.
Hayır zaten bir yıllık evliyiz toplamda 4 5 defa gitmisligim vardir yardimim çok dokunur kadina yapmam belki ama salatasi bulasigi yaparım yani normaldede lafın gelisi dahi olsa sorulurdu zahmete koymazdom ama eşim yemek soylerdi yada yer gelirdim budafa çok duyarsizca sorulmadiIyi de ilk defa olmuyor ki bu durum 1 2 3 4. Kez artık ne soracaklar
Balık olunca belli ki sen evden yeyip geliyorsun toksun vs vs diye çıkarım yapiyorlar
Balık yiyemiyorum ama nasıl yapacaktimkeşke oturup yeseydiniz
Nacizane düşüncem balık olduğu günler gitmeyin siz eltinize. Madem sizi kendi rahatlığı için çağırıyor gitmeyin.Naz yaomiyorum zaten kendinizi yerime koyun bi kere kadin özellikle beni cagiriyo yardimim cok dokunuyo çünkü salatasini ben yaparım bulasigini ben yikarim balik yaomiyom ama biseylerin ucundan tutmak istiyom ve kadinada hiç ek bir yemek yaotirmisligim olmuyo bazen soruluyo yedim derim bazen eşim yemek soyler bu defa çok duyarsizca sorulmadan yediler nezaketen sorulmasi gerekiyo
onu atlamısım ğardon,yani corba ,salata yokmuydu,peynir,zeytin alıp yeseydin,ne diyim bilemedimBalık yiyemiyorum ama nasıl yapacaktim
Ortada sadece balik var. Oturmayacagini biliyolar nezaleten sorulurdu bence
Salata vardi sadece de yemek onemli deil sormalari yeterli olur duAblacım bu insanlar sadece balık mı yedi ? Salata, çorba yok muydu ? Varsa nasıl aç kaldın ? Çorba, salata var diye düşünmüş olabilir elti ?
Şimdi ben de nezaket açısından birşeye değinmek istiyorum. Elti bu zamana kadar balığı yanında eltisinin yiyebileceği birşeyler yapıyormuş. Bu sefer yapmamış. Belki yetiştirememiştir bilmiyorum.. Tamam nezaketsiz oldu hadi kabul. Peki konu sahibi niye hiç giderken birşeyler yapmıyor ? Ya eltim o kadar insanı ağırılyor bir de balık yapıyor ben de bir tatlı yapayım da yemekten sonra hepberaber yeriz demiyor her defasında eli boş gidip nezaketsizlik yapıyor.. ki bunlar bir aile.. Biz eltimle böyle değiliz belki o yüzden garipsedim bilmiyorumMesele extra yemek değil ablalarim bacilarim .mesele nezaket.ne kadar maddiyatci düşünüyorsunuz . Hani Odun adamlar olur ya onun gibi.
bu balık her hafta yenmiyodur sanmıyorum ayda 1 falandır. EviniZe gelen yakınınız da olsa misafir dir.onu görmezden gelemezsiniz.eger kıskanma hased falan yoksa canım sana da bişey hazİrlayamadim zamanım yoktu demek çok mu zor.konu sahibi yine alttan almış bulasiga yardım etmiş.ben olsam çay da ucmezdim biseye de karismazdim beni gormeyeni ben de görmem .bidaha da gitmezdim balık falan da yemesin esim ya da gitsin bensiz yesin
Beni anlayan çıktı sonunda bende onu soyluyom kadın zaten bana ek bisi yapmaz ki hiç bende beklemem balık yapiyo sonuçta artik salatasini bulasigina el atarim tek sorunum beni dusunmeden yediler sorulmadı bile bu kim olursa olsun yakın veya uzak sorulmali benceMesele extra yemek değil ablalarim bacilarim .mesele nezaket.ne kadar maddiyatci düşünüyorsunuz . Hani Odun adamlar olur ya onun gibi.
bu balık her hafta yenmiyodur sanmıyorum ayda 1 falandır. EviniZe gelen yakınınız da olsa misafir dir.onu görmezden gelemezsiniz.eger kıskanma hased falan yoksa canım sana da bişey hazİrlayamadim zamanım yoktu demek çok mu zor.konu sahibi yine alttan almış bulasiga yardım etmiş.ben olsam çay da ucmezdim biseye de karismazdim beni gormeyeni ben de görmem .bidaha da gitmezdim balık falan da yemesin esim ya da gitsin bensiz yesin
E bu zaman kadar yapıp bu sefer yapmadıysalar bence birasıcık kendinizi de sorgulayın demek ki birşeyden rahatsız olundu.Salata vardi sadece de yemek onemli deil sormalari yeterli olur du
Götürmeli tabiki .her seferinde eli boş gidilmez.ama ben ev sahibi olarak da bişey getirmiyor eli boş geliyor o zaman sallamam onu diyemem.ona sormadan da sofraya oturamam.Şimdi ben de nezaket açısından birşeye değinmek istiyorum. Elti bu zamana kadar balığı yanında eltisinin yiyebileceği birşeyler yapıyormuş. Bu sefer yapmamış. Belki yetiştirememiştir bilmiyorum.. Tamam nezaketsiz oldu hadi kabul. Peki konu sahibi niye hiç giderken birşeyler yapmıyor ? Ya eltim o kadar insanı ağırılyor bir de balık yapıyor ben de bir tatlı yapayım da yemekten sonra hepberaber yeriz demiyor her defasında eli boş gidip nezaketsizlik yapıyor.. ki bunlar bir aile.. Biz eltimle böyle değiliz belki o yüzden garipsedim bilmiyorum
Şöyle bakın elti bu zamana kadar bana hiçbir sey yapmadı baligin yanina ek bisi yapmadı bende yaotirmadim sonucta balık yapıyo bende salatasini yapip bulasigini yikarim o cayini demler bu sekil normalde sorulur açsam bisi yemediysem disardan bisi soylenir takildigim konu sormamalari ha bende onlari çok cagiririm yemege özel şeyler hazirlarim tatlimi felan ne o ne ben pek olmamıştır evdem bisi götürmekŞimdi ben de nezaket açısından birşeye değinmek istiyorum. Elti bu zamana kadar balığı yanında eltisinin yiyebileceği birşeyler yapıyormuş. Bu sefer yapmamış. Belki yetiştirememiştir bilmiyorum.. Tamam nezaketsiz oldu hadi kabul. Peki konu sahibi niye hiç giderken birşeyler yapmıyor ? Ya eltim o kadar insanı ağırılyor bir de balık yapıyor ben de bir tatlı yapayım da yemekten sonra hepberaber yeriz demiyor her defasında eli boş gidip nezaketsizlik yapıyor.. ki bunlar bir aile.. Biz eltimle böyle değiliz belki o yüzden garipsedim bilmiyorum
Belki de yeyip geldiğini zannettiler ? Ben demiyorum ki elti haksız ama bu zamana kadan yapılıp bugün yapılmadıysa ortada bir neden vardr diyorum..Götürmeli tabiki .her seferinde eli boş gidilmez.ama ben ev sahibi olarak da bişey getirmiyor eli boş geliyor o zaman sallamam onu diyemem.ona sormadan da sofraya oturamam.
Ben genel olarak da oyleyim çok kibar naif derler kimseyo kirmisligim yoktur tartismam bile yoktur bu benden çok kaynakli insanlari alttan almayi bilirim kisiligimde yok hir gür belkide o yuzden çok kırıldım herkes benim gibi dusunceli olmasini istediğim icinBir daha ki sefere siz kendi yiyebileceğiniz bir seyi yapıp götürün bence. Gecen sefer ac kaldim vallahi deyin.
Konu sahibi arkadaşım once kizdim size ama oyle kibar ve tatli yorumlariniz var ki sizin tarafınıza geçtim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?