Nekadar da premses moduOrtada sadece balik var. Oturmayacagini biliyolar nezaleten sorulurdu bence
Yoo sen bas bayada san özel bişey yapılmamasına bozulmuşsun. Zaten yemege çağrılmışsın açmısın tokmusun sorusu beklemek bi garip ondan sonra sofra kuruldu herkes tek tek ismine hitaben sofraya buyur edildide bi tek seni mi etmediler sen de yemeğe çağrıldıgın bi evde insanların sofrasına oturmamışsın bu ayıp değil mi bi de üstüne teklif ısrar nezaket beklemişsin. Asıl sen nezaketen oturup ekmek salata bişeyler yemeliydin. Diğer aile üyelerinde bi bıkkınlık var demek ki sana karşı her defasında böyle nazz tuz.Şöyle düşünün benim zaten gidisim eltimin işine geliyo çünkü salatasi olsun bulasigi olsun yardimim oluyo normalde tok giderim zahmete koymam sorarlardi sadece bende yedim derdim alinmazdim hic yada aç oldugum zaman yine sorduklarinda eşim bana bisi soylerdi tatlı tatlı gecerdi eltime zatan simdiye kadar bana ozel bisi yaotirmadim yanlış dusunmeyin kadin zoruna gitmiş olsaydi bana gel diye yazmazdi ozellikle sadece duyarsizca bana sormadan acmisin tokmusun yediklerime bozuldum o kadar
ailenin büyük gelini..Ay çok merak ettim neymiş bu yapılamayan balık
Yani yapamayacağınız ne olabilir ki
Hani dese hamilesin kokusu rahatsız eder vs amenna da balık nasıl yapılamaz
ailenin büyük gelini..
hep yemekleri o yapmış.
bana da elletmez eş ailesine gidince sağ olsun.
ee bende yeni gelinim.
Topluma dayatılan yeni gelinler beceriksizliği algısı işte..
bende cevap olarak ''yaptım tabi. cok da güzel yaptım afiyetle yedik ama suan çalışıyorum yoğunum malum görüşürüz'' diyerek kapadım
bunları takacak olursak hayat mı geçer.. sonucta elimin tadını bilen bilir. maksat iyi niyet altında laf sokmak olsun. herkesin saçma sapan huyları var.
ay yemek yapsak suç , yapmasak suç.anladım, sen beceremezsin algısı
dün yazdım başka konuya, birkaç yıl önce mükellef yılbaşı sofrası hazırlayıp kv ye gittik görümceler vs
yemeği ben yapmıştım kv nin yüzü düştü
hatta akşamın sonunda madem siz pişirecektiniz, evinizde yeseydiniz ya dedi
görümceye de demiş anne öyle söylenir mi demiş ama yine susmayıp bana da söyledi
15 yıllık evliyim o hala bizim evde yemek pişmediğini, zavallı 90 kg oğlunun aç yaşadığını, duvarları kemirdiğini sanıyor
ay yemek yapsak suç , yapmasak suç.
hep derimm. mesafe şart.
hoş mesafe koyunca soğuk gelin oluyor o ayrı (ben)
bunların canı sıkılıyor acaba ne desemde canlarını sıksam diye düşünüyor.
sana komik bir şey diyeyim. eltim bana o balığı 1 ay önce gönderdi ve dün evde oturmaktan sıkıldığı için aklına gelip benimle uğraşmak istedi.
memnun etmek zor.
biz kendimizi bilelim yeter..
ben corona var deyip bir araya gelmezdim sorun da olmazdıMerhaba Arkadaşlar adana da yaşıyorum dün akşam yaşadığımı anlatmak istedim ben balık yiyemiyorum yapamıyorum da malesef bunuda eşimin ailesi biliyo ve balığı hep eltime yaptiriyolar tabi bizi de cagiriyolar normalde bana Özel bişi de yaptirirlar gittigimizde ama dün akşam gittik hepsi sofraya oturup yediler kimse bana sormadı açmışın sana bişi soyleyelim mi felan çok sinirlerim bozuldu çok gücüme gitti kimsenin beni dusunmemesi eşim kimse yokken sordu birtek canım istemiyor dedim ama ev halkı kimse sormadı siz olsaydınız ne yapardiniz
Ablacım ttüm sülale,anası danası kadının basına cöküyormussunuz?Deiller ben balık sevmiyorum ama gidiyom kokusuna ragmen yardimim oluyo kadina salatasini yapıyorum bulasiklarini yıkıyorum çok yardimim oluyo sorulmasini beklerdim yani yemek deil derdim düşünce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?