- 6 Aralık 2017
- 6.455
- 6.576
- 198
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Eltim yok böyle konuları okudukça çok şükür ki ömür boyuda olmayacak diyorum tek gelinim ama böyle birşey başıma gelse orda bir dur derdim herhalde nişanlıma herşeyi ona anlatmasına ve bu kadar yakın davranmaması konusunda uyarırdım herhalde, benim aklımada kötü şeyler gelirdi benimde eniştlerim var ama aramda hep mesafe vardır, iki abimde ne olursa olsun yengelerimle bu kadar samimi olmaz aradaki mesafe korunmalı, kardeş gibi olmuş diyenler var ama kardeş değil sonuçta herşey olabilir bugün değilse yarın temkinli olmakta fayda var.Merhaba kk,
Şu an nişanlıyım, daha önce tanışmada bile eltim laf sokarak konuşmuştu benimle... Basından beri elektrik alamamıştım. İlk tanışmada laf soktuğunu vs o zaman sevgiliyken nişanlıma anlattım. Boş ver işine gelmiyorsa görüşmezsin demişti.
Konuya geçiyorum. 2 eltim var, biri yaş olarak büyük ve çok hanım bir kadın, problem yasadigin küçük eltim nişanlımdan bir yas küçük.. sevgiliyken hep küçük eltimden bahsederdi. Hala bahsediyor
Örneğin, × bugün balık yaptı çok güzel, × kavurma yapar, × bana istesem hemen borç para verir, × elmayı çok sever, ×'e oyun havalarını havalarını sorayım, ×'in hayat hikayesi, nişan fotoğrafı cekinirken × de gelsin, ne işi var dediğim de o da gelsin (eltim geleceğini bana söylemiyor) bunun gibi şeyler...
Geçen konuşurken fark ettim. Ne konuştuklarını anlamadım ama nişanlım onunla konusurken gözlerinin içi gülüyor. Konustktan sonra bir süre boş duvara baktı, dalgın dalgın kendi kendine gülüyor.
Geçen dedim ki hiç büyük yengenden bahsediyorsun, × ablayla daha yakınsınız sanırım dediğim de yoo büyük yengem de çok iyidir demişti.
Nişanlımla nişanlik konusu konuşuyoruz watsupta pat eltim bana nisanlik fotoları atıyor. Öyle mi olsun? Böyle mi olsun?
Nişanlımla bindanlı konusu açılıyor bana ×'in bindallisi varmış onu giy diyor. Hayatta giymem dedim. Nisanlim nerden bilsin ×'in bindallisinı... Eltim demistir kesin benimkini giysin diye nişanlıma ayrıca gücendim
Nişanlıma sürekli mobilyayi öyle alın, söyle yapın diyormuş
Eltim, kaynım, kv ve nişanlık altlı üstlü oturuyorlar ve yemeği birlikte yiyorlar. Acaba ondan mı böyle yakınlar diye düşünüyorum. Bir de aklıma o ihtimal geliyor. Sürekli dilinde çünkü acaba eltimden hoşlanıyor olabilir mu diye... Ne yapmam lazım, Yorumlariniz için teşekkür ederim
Nasil nerden baslamaliyim pekican sıkıcı bir durum.şimdiden böyleyse evlenince nasıl olur bilemedim.ama evlenmeden bu sorunu çözün bence açık açık konuş nişanlınla.rahatsızlıklarını dile getir tepkisi nasılsa sende ona göre davranırsın.
Evet faha nişanliyken her seyi baştan konusmak lazım sonradan daha çok can sıkabilir.Eltim yok böyle konuları okudukça çok şükür ki ömür boyuda olmayacak diyorum tek gelinim ama böyle birşey başıma gelse orda bir dur derdim herhalde nişanlıma herşeyi ona anlatmasına ve bu kadar yakın davranmaması konusunda uyarırdım herhalde, benim aklımada kötü şeyler gelirdi benimde eniştlerim var ama aramda hep mesafe vardır, iki abimde ne olursa olsun yengelerimle bu kadar samimi olmaz aradaki mesafe korunmalı, kardeş gibi olmuş diyenler var ama kardeş değil sonuçta herşey olabilir bugün değilse yarın temkinli olmakta fayda var.
Aynen öyle ama eltinizle kötü olmadan yapın bunu kötü olursanız nişanlınız onu savunmaya geçecektir aranız bozulur.Evet faha nişanliyken her seyi baştan konusmak lazım sonradan daha çok can sıkabilir.
herkesin aile ilişkisi farklıdır. her akşam aynı sofrada oturuyorlarsa demek ki muhabbet dönüyor belki yenge değil de kardeşi gibi görüyor olabilir ki bence öyle .yani bence bu kadar art niyetli olmayın yazdıklarınızdan çıkarım yapacak olursam siz çok farklı düşünüyorsunuz bence bu ön yargınızı biran önce yok edin evlenince eltiniz ve eşiniz yanlışlıkla bile göz göze gelse siz içten içe kendinizi yiyip kendi kendinizi maf edecek bunu böyle bir şeyi dile getiremeyeceğiniz için eşinize başka nedenlerle patlayacaksanız o evlilik huzursuz sorunlu olacak.unutmayın o eşinizin kardeşiniz eşi bu fikri kafanızdan silinOlabilir aklıma her iki ihtimal de geliyor zaten. Herjes aynı değil maalesef neler duyuyoryz, neler okuyoruz
2019 un iki yıl sürecek elti konusuna hoşgeldiniz,garip olan elti değil nişanlın daha nişanlım diyor tovbeler olsun yarabbimMerhaba kk,
Şu an nişanlıyım, daha önce tanışmada bile eltim laf sokarak konuşmuştu benimle... Basından beri elektrik alamamıştım. İlk tanışmada laf soktuğunu vs o zaman sevgiliyken nişanlıma anlattım. Boş ver işine gelmiyorsa görüşmezsin demişti.
Konuya geçiyorum. 2 eltim var, biri yaş olarak büyük ve çok hanım bir kadın, problem yasadigin küçük eltim nişanlımdan bir yas küçük.. sevgiliyken hep küçük eltimden bahsederdi. Hala bahsediyor
Örneğin, × bugün balık yaptı çok güzel, × kavurma yapar, × bana istesem hemen borç para verir, × elmayı çok sever, ×'e oyun havalarını havalarını sorayım, ×'in hayat hikayesi, nişan fotoğrafı cekinirken × de gelsin, ne işi var dediğim de o da gelsin (eltim geleceğini bana söylemiyor) bunun gibi şeyler...
Geçen konuşurken fark ettim. Ne konuştuklarını anlamadım ama nişanlım onunla konusurken gözlerinin içi gülüyor. Konustktan sonra bir süre boş duvara baktı, dalgın dalgın kendi kendine gülüyor.
Geçen dedim ki hiç büyük yengenden bahsediyorsun, × ablayla daha yakınsınız sanırım dediğim de yoo büyük yengem de çok iyidir demişti.
Nişanlımla nişanlik konusu konuşuyoruz watsupta pat eltim bana nisanlik fotoları atıyor. Öyle mi olsun? Böyle mi olsun?
Nişanlımla bindanlı konusu açılıyor bana ×'in bindallisi varmış onu giy diyor. Hayatta giymem dedim. Nisanlim nerden bilsin ×'in bindallisinı... Eltim demistir kesin benimkini giysin diye nişanlıma ayrıca gücendim
Nişanlıma sürekli mobilyayi öyle alın, söyle yapın diyormuş
Eltim, kaynım, kv ve nişanlık altlı üstlü oturuyorlar ve yemeği birlikte yiyorlar. Acaba ondan mı böyle yakınlar diye düşünüyorum. Bir de aklıma o ihtimal geliyor. Sürekli dilinde çünkü acaba eltimden hoşlanıyor olabilir mu diye... Ne yapmam lazım, Yorumlariniz için teşekkür ederim
Demiyor × duye adıyla hitap ediyorBir kere, nisanlindan bir yaş küçükse abla deme. Ne ablası. Adını söyle. Sen abla dedikçe ablalık yapıyor aklınca. Hiç gerek yok.
Nişanlın hep içli dişli oldukları için kaniksamis da olabilir ya da düşündüğün gibi bir şey de olabilir. Emin olmadan evlenme.
Mesafe koyması konusunda tatlı tatlı uyar derim. Ya da sor mesela senin için ne anlam ifade ediyor x diye. Nişanlın abla ya da yenge diyor mu mesela?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?