Elti problemi

Nişanlıniza bunu açıkça sorsanız bı kavga çıkarıp küsseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu mu gelmiş olur acaba
Bana eniştemle samimiyim diye eşim böyle bişey söylese kesinlikle o an ondan ayrılırdım
Eğer bizimki gibi abi kardes ilişkileri varsa ve böyle bişey dile getirirse alacagı tepki cok agır olur

Hoşlanma mı ? bir kadın olarak bunu sezinlemişsen bence evlilik için acele etme derim .. Durduk yere düşünmediysen. Yada gerçekten çok iyi anlaşıyor olabilirler hele bir de yaşları yakınsa ayırt etmen gerek .. Sonra olay sana patlamasın. . Eltinin eline koz verme..
Bence al nişanlını karşına açık açık güzellikle konus .. Bizim hayatımız de elbette fikir alışverişi olur ama son karar bizim de. Ne alacağımza kadar karışmasından rahatsız oldugunu söyle. sonuçta sen kullanacaksın kime ne ? Öncelik senin fikirlerin olmalı..
Nişanlının tarafından birinden ters bişy geldiğinde ya o an o kişiye açıkça sor yada daha sonra telefnla boşver nişanlını araya katma sen çöz..
Benimde başıma geldi evime tanısmaya gelen erkek arkadasımın ailesi yani ileri de görümcem olacak kişi beni terslemişti hemde bariz bende biraz tavır yaptım uzaklaştım sonra guzellkle benmkine söyledim böle böle oldu eger ben bişiy yaptıysam kbakmasın dedim ama biliyorum yapmadıgımı ( ortada bi ciddiyet yok o zman tlfn no falanda yoktu) oda konsmus şimdi çok ii davranıyor numaramı istemiş arıyo fln bişiy oldugunda. hee bundan snra bi ima ters bişiy sezdim direk kızı ararım bi sorun mu vr anlam veremedim hiç erkek arkadasmı karıstrmam.. Bilsinler bu kız çekinmiyor , özguveni tam..

Bana eniştemle samimiyim diye eşim böyle bişey söylese kesinlikle o an ondan ayrılırdım
Eğer bizimki gibi abi kardes ilişkileri varsa ve böyle bişey dile getirirse alacagı tepki cok agır olur
Abi kardeş ilişkisi belli olur ama yani muhakkak belli olur eğer nişanlı kişisi sevdiği kadına eltiden daha az değer veriyorsa kıskanması çok normal değil mi hoşlanti değil de çok yakınsın diye konuşsa da bence olur yada bunu kabullenip görmezden gelecek

başımız taş yağacak:))))

Nisanlimin teyze kizinin dügününde bende oynadim :) alan almis- ne denirki.
demek istedigim oluyor böyle seyler- benim eski sevgilimin kardesi bana ilgi duyuyormus mesela.
abisine anlatmis bide- abisinden 7 yas kücük ama benimle yasitdi.
ben abisinden ayrildiktan sonra baya bi cabalamisti saftirik

Bazı kadınların hisleri kuvvetli olabilir ama bazı kadınlarda aşırı kıskanc olabiliyor
Arkadas eltiyle ilgili nişanlısının cümlelerini paylasmıs ama bunların hepsini acaba aynı gün mü konustular yoksa atıyorum bi aksam yemekte eltisi istedigi yemeği yaptı diye eltim istedigim yemegi sagolsun yapar gibi bi tepki mi aldı , baska bigün sıkısıktı eltimden borc aldım sagolsun istedikce verir mi dedi gibi gibi bilemiyoruz bu muhabbetleri hangi sıklıkta yaptıklarını
Ayrıca 7 yıldır aynı evde yasıyorlarmıs bildigin artık yasıtlarıda yakın kvdede seviyormuş kızı belki tamamen abla kardese döndüler o yüzden söz söyleme hakkı buluyor kendisinde
Adı elti değil abla olsaydı bambaska değerlendirilecekti ama sırf ismi elti diye bastan zaten üstü ciziliyor

benim de eltim var genç benimle yaşıt o da kv kp falan çok yakınlar ben değilim ama eşim kırk yılda bir görür meraba meraba yani arayıp sormak bindallısını giy demek ne demek

zor durumlar :)

İnsandan insana değişir canım bu durum kaç zamandır yakınlar ne kadar süredir yengesi önemli benimde kaynım 25 yaşlarında mesela altlı ustluyz pek konuşmayız yemek yerken ortak bı konu olduğunda falan öyle abisini arar o zaman konuşuruz naslsn yenge iyimisin o kadar bunlar fazla arkadaş gibiler kaynim agirbaslidir mesela öyle arkadasyla mesajlasr gibi konuşmaz öylede olmalı bence ki senin hoşlanmadığını biliyor yengesyle arası iyiyse bile sana yansıtmasn bu kadar ya

Aynen çok doğru söylüyorsunuz eğer sizin anlattığıniz gibiyse konu sahibinin de elti kişisini abla yerine koyması gerekiyor bu yazılanları okuyup bı tartiya koyup tartacak olan konu sahibi inşallah yanlış bir hata yapmaz.

İnşallah
Zaten her dk adam durup durup eltiyi anlatıyor ve kıskandıracak kadar konusuyorsa veya konu sahibi sadece kıskanclıgından böyle düşünüyorsa bu işin olmaması her iki taraf icinde hayırlı olur

Eğer kavga, tartışma olmadan bir düğün ve evlilik istiyorsanız şu nişanlınız siz ne konuşursanız eltinize yetiştimeyi bıraksın ve alışveriş, düğün gibi konularda milletten akıl almayı bırakın. Nişanlınızla konuşun ve bu konuları anlatmasın onlara.

Siz daha evlenmeden eltilerle probleme başlamışsınız. Bu arada evlenince sakın siz de gidip aynı apartmana oturmayın. Benden söylemesi...

Kardeş gibi diyelim de yengesiyle konuşurken gözlerinin parlaması, dalması vs sıkıntı.

Konu sahibi nişanlınıza rest çekin, aramızdaki hiçbir şeyi yengene anlatma deyin. Tepkisine göre karar verirsiniz.

Nişanlında iş yok, işin çok zor. Ben elti ve kocasiyla yanyana olmamıza rağmen ilişkiyi tamamen kestim, yolda görsem, yolumu değiştiriyorum. O kadar mutluyum ki. Elti kayın negatif enerjileriyle boguyorlardi beni yillardir. Başkalarına güleryüz bana asık surat, keşke önceden kesseymisim görüşmeyi.

elbise falan disinda ben bi problem gormedim.benimde yakin yaslarda iki kaynim var ve onlari cok seviyorum ayni yastayiz.surekli konusuruz kardes gibiyiz.bence simdilik abartilacak bisey goremedim sadece bu son anlattiklariniz biraz sacma olmus eltinizin yaptiklari.onun disinda abarti bi samimiyetleri yok

Nasıl baslasam konuşmaya bilememdim yanlış anlamasından korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…