- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi Kafanfilm000
-
Bana eniştemle samimiyim diye eşim böyle bişey söylese kesinlikle o an ondan ayrılırdımNişanlıniza bunu açıkça sorsanız bı kavga çıkarıp küsseniz eşeğin aklına karpuz kabuğu mu gelmiş olur acaba
başımız taş yağacak:))))benim arkadasimin annesi kocasindan bosanip kayninla evlenmis
ve daha gecen yil nisanlimin teyze kizi kocasindan bosandi ve 2 ay sonra kayninla evlendi :)
Oluyor yani :)
Haklısın demez ama farkedildigini farkeder ya çeki düzen verir kendine biraz yada bitirir işte :/
Abi kardeş ilişkisi belli olur ama yani muhakkak belli olur eğer nişanlı kişisi sevdiği kadına eltiden daha az değer veriyorsa kıskanması çok normal değil mi hoşlanti değil de çok yakınsın diye konuşsa da bence olur yada bunu kabullenip görmezden gelecekBana eniştemle samimiyim diye eşim böyle bişey söylese kesinlikle o an ondan ayrılırdım
Eğer bizimki gibi abi kardes ilişkileri varsa ve böyle bişey dile getirirse alacagı tepki cok agır olur
Öyle yapan bı insanla da bence evlenmemeli yani baksana adamaKendine ceki duzen verecek insan boyle davranmaz canim. Olsa olsa atak yapip kizcagizi suclu ilan eder.
başımız taş yağacak:))))
Bazı kadınların hisleri kuvvetli olabilir ama bazı kadınlarda aşırı kıskanc olabiliyorAbi kardeş ilişkisi belli olur ama yani muhakkak belli olur eğer nişanlı kişisi sevdiği kadına eltiden daha az değer veriyorsa kıskanması çok normal değil mi hoşlanti değil de çok yakınsın diye konuşsa da bence olur yada bunu kabullenip görmezden gelecek
zor durumlar :)Nisanlimin teyze kizinin dügününde bende oynadim :) alan almis- ne denirki.
demek istedigim oluyor böyle seyler- benim eski sevgilimin kardesi bana ilgi duyuyormus mesela.
abisine anlatmis bide- abisinden 7 yas kücük ama benimle yasitdi.
ben abisinden ayrildiktan sonra baya bi cabalamisti saftirik
İnsandan insana değişir canım bu durum kaç zamandır yakınlar ne kadar süredir yengesi önemli benimde kaynım 25 yaşlarında mesela altlı ustluyz pek konuşmayız yemek yerken ortak bı konu olduğunda falan öyle abisini arar o zaman konuşuruz naslsn yenge iyimisin o kadar bunlar fazla arkadaş gibiler kaynim agirbaslidir mesela öyle arkadasyla mesajlasr gibi konuşmaz öylede olmalı bence ki senin hoşlanmadığını biliyor yengesyle arası iyiyse bile sana yansıtmasn bu kadar yaMerhaba kk,
Şu an nişanlıyım, daha önce tanışmada bile eltim laf sokarak konuşmuştu benimle... Basından beri elektrik alamamıştım. İlk tanışmada laf soktuğunu vs o zaman sevgiliyken nişanlıma anlattım. Boş ver işine gelmiyorsa görüşmezsin demişti.
Konuya geçiyorum. 2 eltim var, biri yaş olarak büyük ve çok hanım bir kadın, problem yasadigin küçük eltim nişanlımdan bir yas küçük.. sevgiliyken hep küçük eltimden bahsederdi. Hala bahsediyor
Örneğin, × bugün balık yaptı çok güzel, × kavurma yapar, × bana istesem hemen borç para verir, × elmayı çok sever, ×'e oyun havalarını havalarını sorayım, ×'in hayat hikayesi, nişan fotoğrafı cekinirken × de gelsin, ne işi var dediğim de o da gelsin (eltim geleceğini bana söylemiyor) bunun gibi şeyler...
Geçen konuşurken fark ettim. Ne konuştuklarını anlamadım ama nişanlım onunla konusurken gözlerinin içi gülüyor. Konustktan sonra bir süre boş duvara baktı, dalgın dalgın kendi kendine gülüyor.
Geçen dedim ki hiç büyük yengenden bahsediyorsun, × ablayla daha yakınsınız sanırım dediğim de yoo büyük yengem de çok iyidir demişti.
Nişanlımla nişanlik konusu konuşuyoruz watsupta pat eltim bana nisanlik fotoları atıyor. Öyle mi olsun? Böyle mi olsun?
Nişanlımla bindanlı konusu açılıyor bana ×'in bindallisi varmış onu giy diyor. Hayatta giymem dedim. Nisanlim nerden bilsin ×'in bindallisinı... Eltim demistir kesin benimkini giysin diye nişanlıma ayrıca gücendim
Nişanlıma sürekli mobilyayi öyle alın, söyle yapın diyormuş
Eltim, kaynım, kv ve nişanlık altlı üstlü oturuyorlar ve yemeği birlikte yiyorlar. Acaba ondan mı böyle yakınlar diye düşünüyorum. Bir de aklıma o ihtimal geliyor. Sürekli dilinde çünkü acaba eltimden hoşlanıyor olabilir mu diye... Ne yapmam lazım, Yorumlariniz için teşekkür ederim
Aynen çok doğru söylüyorsunuz eğer sizin anlattığıniz gibiyse konu sahibinin de elti kişisini abla yerine koyması gerekiyor bu yazılanları okuyup bı tartiya koyup tartacak olan konu sahibi inşallah yanlış bir hata yapmaz.Bazı kadınların hisleri kuvvetli olabilir ama bazı kadınlarda aşırı kıskanc olabiliyor
Arkadas eltiyle ilgili nişanlısının cümlelerini paylasmıs ama bunların hepsini acaba aynı gün mü konustular yoksa atıyorum bi aksam yemekte eltisi istedigi yemeği yaptı diye eltim istedigim yemegi sagolsun yapar gibi bi tepki mi aldı , baska bigün sıkısıktı eltimden borc aldım sagolsun istedikce verir mi dedi gibi gibi bilemiyoruz bu muhabbetleri hangi sıklıkta yaptıklarını
Ayrıca 7 yıldır aynı evde yasıyorlarmıs bildigin artık yasıtlarıda yakın kvdede seviyormuş kızı belki tamamen abla kardese döndüler o yüzden söz söyleme hakkı buluyor kendisinde
Adı elti değil abla olsaydı bambaska değerlendirilecekti ama sırf ismi elti diye bastan zaten üstü ciziliyor
İnşallahAynen çok doğru söylüyorsunuz eğer sizin anlattığıniz gibiyse konu sahibinin de elti kişisini abla yerine koyması gerekiyor bu yazılanları okuyup bı tartiya koyup tartacak olan konu sahibi inşallah yanlış bir hata yapmaz.
Merhaba kk,
Şu an nişanlıyım, daha önce tanışmada bile eltim laf sokarak konuşmuştu benimle... Basından beri elektrik alamamıştım. İlk tanışmada laf soktuğunu vs o zaman sevgiliyken nişanlıma anlattım. Boş ver işine gelmiyorsa görüşmezsin demişti.
Konuya geçiyorum. 2 eltim var, biri yaş olarak büyük ve çok hanım bir kadın, problem yasadigin küçük eltim nişanlımdan bir yas küçük.. sevgiliyken hep küçük eltimden bahsederdi. Hala bahsediyor
Örneğin, × bugün balık yaptı çok güzel, × kavurma yapar, × bana istesem hemen borç para verir, × elmayı çok sever, ×'e oyun havalarını havalarını sorayım, ×'in hayat hikayesi, nişan fotoğrafı cekinirken × de gelsin, ne işi var dediğim de o da gelsin (eltim geleceğini bana söylemiyor) bunun gibi şeyler...
Geçen konuşurken fark ettim. Ne konuştuklarını anlamadım ama nişanlım onunla konusurken gözlerinin içi gülüyor. Konustktan sonra bir süre boş duvara baktı, dalgın dalgın kendi kendine gülüyor.
Geçen dedim ki hiç büyük yengenden bahsediyorsun, × ablayla daha yakınsınız sanırım dediğim de yoo büyük yengem de çok iyidir demişti.
Nişanlımla nişanlik konusu konuşuyoruz watsupta pat eltim bana nisanlik fotoları atıyor. Öyle mi olsun? Böyle mi olsun?
Nişanlımla bindanlı konusu açılıyor bana ×'in bindallisi varmış onu giy diyor. Hayatta giymem dedim. Nisanlim nerden bilsin ×'in bindallisinı... Eltim demistir kesin benimkini giysin diye nişanlıma ayrıca gücendim
Nişanlıma sürekli mobilyayi öyle alın, söyle yapın diyormuş
Eltim, kaynım, kv ve nişanlık altlı üstlü oturuyorlar ve yemeği birlikte yiyorlar. Acaba ondan mı böyle yakınlar diye düşünüyorum. Bir de aklıma o ihtimal geliyor. Sürekli dilinde çünkü acaba eltimden hoşlanıyor olabilir mu diye... Ne yapmam lazım, Yorumlariniz için teşekkür ederim
Nasıl baslasam konuşmaya bilememdim yanlış anlamasından korkuyorumSürekli bir arada oldukları için belli bir samimiyet olmuş olabilir aralarında ama acaba hoşlanıyor mu yengesinden diye düşünmek ciddi bir şüphe ve itham olur.
Nisanlınızın sizinle konuştuğu şeyleri eltinize söylemesi hoş değil elbette bunu konuşup rahatsız olduğunuzu söyleyebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?