Elti sorunsalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
3 uncu dogdu diye bebegin sucu ne?Ayrica kimse kimseye kiskancligina hamile kalmaz, cocuk bu ya cocuk,o yapti bende yapayim denir mi nasipmis Allah vermis olmus,ayrica kayinvalideniz ayirmam diyorda daha ne istiyorsunuz,sizinde olacak belki 2 inci 3 uncu,dogmamis yavruyla yarisacak kadar kötü kalplisiniz kusura bakmayin,insallah boyle devam etmeyip Allah in verdigi EVLAT lütfunun tadini cikartirsiniz,yoksa mutsuz bi es ve kiskanclik asilanmis bi yavruyla basbasa kalirsiniz

Konu sahibi inançlı bir insan isen çocuğun isteyince değil Allah nasip ederse olacağını bilmeniz gerekir ayrıca bazı şeyler elimizde olmuş olsaydı düşük yapmazdınız değil mi?

Sizin mantığınıza göre 3. Çocuğa birşey yapılmamalı o zaman sizin çocuğunuzada birşey yapılmasın çünkü ilk torunu eltiniz vermiş hem kız hemde oğlan torun vermiş değil mi?

Eltinizin çikolata kisti varmış belki de doktor hamile kalmasını tavsiye etti, rahminin temizlenmesi için.

Şimdi benim de 3 numara olacak o zaman ben çocuğumu sevmeyeyim, hiçbir şey almayıp masraf etmeyeyim çünkü evladimin suçu 3 numara doğmuş olması ayrıca babam en çok 7 numarayi seviyor torunlardan çünkü en içten ve samimi sevgisini gösteren 7 numara.

İlk çocuğum doğduktan 40 gün sonra eltilerim de doğum yaptı 5 ay sonra yeğenim doğdu. Şimdi görümcem doğum yaptı 3 ay sonra eltim şimdide ben doğuracağim. Ne kadar güzel oldu peşpeşe olmaları çocuklarımız kuzenleri ile arkadaş/ kardeş gibi büyüyecek.

Lütfen bu çirkin düşünceleri bir kenara bırakıp bebeğinize odaklanin. Bu kadar kibirli olmayın.

Konu sahibi inançlı bir insan isen çocuğun isteyince değil Allah nasip ederse olacağını bilmeniz gerekir ayrıca bazı şeyler elimizde olmuş olsaydı düşük yapmazdınız değil mi?

Sizin mantığınıza göre 3. Çocuğa birşey yapılmamalı o zaman sizin çocuğunuzada birşey yapılmasın çünkü ilk torunu eltiniz vermiş hem kız hemde oğlan torun vermiş değil mi?

Eltinizin çikolata kisti varmış belki de doktor hamile kalmasını tavsiye etti, rahminin temizlenmesi için.

Şimdi benim de 3 numara olacak o zaman ben çocuğumu sevmeyeyim, hiçbir şey almayıp masraf etmeyeyim çünkü evladimin suçu 3 numara doğmuş olması ayrıca babam en çok 7 numarayi seviyor torunlardan çünkü en içten ve samimi sevgisini gösteren 7 numara.

İlk çocuğum doğduktan 40 gün sonra eltilerim de doğum yaptı 5 ay sonra yeğenim doğdu. Şimdi görümcem doğum yaptı 3 ay sonra eltim şimdide ben doğuracağim. Ne kadar güzel oldu peşpeşe olmaları çocuklarımız kuzenleri ile arkadaş/ kardeş gibi büyüyecek.

Lütfen bu çirkin düşünceleri bir kenara bırakıp bebeğinize odaklanin. Bu kadar kibirli olmayın.
Katılıyorum madem ilk çocukla 3. çocuk bir değil eltisi ilk torunu vermiş :KK48:

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
Hı hı evet. Bu işler öyle oluyor zaten kim kime dumduma.
yahu saçmalamayın hamilelik nasip işidir. Allah kısmet etmiş hamile kalmış. Kendinizi kaf dağında sanıyorsunuz heralde

Canım çok sinsi ben evlendiğimden beri günüm geçiyor diyip diyip kayinvalidemlere yag yapıyor iki çocuğuna isim koymamis diyor ki kayınvalidemin ismini koyucam kız olursa erkek olursa kayınbabamın Allah aşkına yanı tuhaf bir kızı bir oğlu var kayinvalidemlerde diyor seni kıskandı yaptı diye

elti kıskanç mı sinsi mi bilmem de sen de az değilsin

Demek istediğim bu evde her işi ben yaparım ama o sevilen gelin anlamıyorum gerçekten yazdiklarinla beni anlatmışsın
Sevilen değildir illaki sivrilendir o...çemkiren alttan almayan eşini kendine bağlamış kaynana k.pederi umursamayan ...bişey dediklerinde hoop cevabı yapıştıran...her ailede var bunlardan dedim ya deveye diken insana s..n yaranır...öyle olmak lazım tabi...ama bunun için eş desteği şart

çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından
hmmm çikolata kisti(endometriozis) 'i vardı gebe kalamıyordu eltiniz,ancak sizi kıskanınca kisti geriledi ve hamile kalabildi öyle mi?? yani endometriozisin tedavisi kıskançlık mıymış? woooow , nobel alırsınız siz bu keşifle! :işsiz:
ayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor
ne var bunda? elbette torun ayrımı yapmamalı,en doğrusunu demiş. ayrıcalık veya özel muamele mi bekliyordunuz??

nasıl düşüncelerle yaşıyorsunuz yahu zor olmuyor mu böyle yaşamak?:olamaz:

Kızlar sinir olduğum konular var fikrinizi almak istiyorum ben hamileydim düşük yaptım ve sonra tekrar hamile kaldım elitimde istiyordu çikolata kisti olduğu icin oda bu ay hamile kalmış kıskançlığından ve kayınvalidem onun üçüncü çocuğu sana naparsam onada aynısını yaparım diyor ..
Alemsiniz valla. Kadın daha ne desin. Ayrıca beklentiye girmeyin tırnağın varsa kaşı. Başkalarından bişey bekleme. Daha mutlu olursun.

İşte sebebi bulduk: eltisizlik. Elti yoksunluğu. Kıskançlık ve kamçılanma güdüleri elti olmadığı için gelişmemiş.

Olsaydı da umurumda olmazdı emin ol :)
İnsanları genel anlamda kıskanmıyorum sadece elti, görümce durumlarını değil yani :halay:

İnsanları genel anlamda kıskanmıyorum sadece elti, görümce durumlarını değil yani :halay:

Ben aslında dalga geçmiştim ve ciddi bir cevap beklemiyordum hiç :110:
Şakaya şaka gelecekti, oradan alıp yürüyecektik halbuki :110:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X