- 4 Temmuz 2019
- 179
- 35
- 98
- Konu Sahibi Tarantlarr
Merhaba kızlar, hanımlar, eşimle iş dolayısıyla farklı bir şehire taşındık, eşimin abisinin hanımı, aramızda bir iki yaş vardır, 1 ay kadar oldu taşınalı sadece kaynanam burada iken n’aptınız halledebildiniz mi yazdı, ondan sonra hiç bir şekilde ne hayırlı olsun ne bişey ben gebeyim bu arada benide bebeğimide sormadı zaten çok soğuk mesafeli bir tip herkese karşı mı bana sade karşı mı bilmiyorum iki tane çocuğu var onun da ben yine saygısızlık olmasın diye Özel günlerde hep mesaj atardım geçen gün kandil di atmadım bunun gibi vs ve kendisininde eşinden iş dolayısıyla taşınmıştı o da farklı bir memlekete hemde hamileydi iyi kötü yazıp soruyordum aynı şeyi karşı taraftan görmeyince açıkçası zoruma gitti bu durumu kaynanamla paylaşsam mı kaynanam çok sevecen çok tatlı bir hanım ayrıca eltim kendi memleketlileri ben farklı memleketliyim hep sorayım edeyim diyordum ve iyi kötü yapıyordum şimdi karşılıksız olunca yapmak istemiyorum baştan beri bi negatiflik gidiyor eltimle ben çok açık sözlü bir insanım nettir bende tüm olay ama eltim öyle değil biraz sanki sinsilik var daha sessiz daha pasif açık değil sinir oluyorum bu konuda eltime tamam mesafe olacak ama bu kadar da olmamalı iki eltiyiz sonuçta elticilik mi yapmaya çalışıyor anlamadım yani benim hamile olduğumu biliyor bi nasılsın demek bu kadar zor mu ? Kaynanamla dertleşmem çok mu abes kaçar kızlar , bence kaynanamda her şeyin farkında ama çok mu ayıp olur konuşmam ve eltim yazmadan ben asla ve asla daha yazmayı düşünmüyorum kızlar bir buçuk seneden beri böyle tamam aynı şehirdeyken beni davet edecekse yazıyordu sadece onun harici muhabbet Yok öyle bi de ben bi şey oluyor onun haberini yazık kaynanamdan alıyorum mesela bizimle ilgili taşınma olayı var mesela bizim kaynanam haber veriyor çocuklarının bi şeyi olacak veya hasta kaynanam söylüyor sizce normal mi ? Bu iletişimsizlik ? Benim tavrım ne olmalı sizce ?