sizi sürekli aramıyor diye hakkında bu kadar şey düşünüyorsanız ,sürekli görüştüğünüzde nelerine kulp bulursunuz allah bilir...
belki o da sizin için neler düşünüyordur değil mi ama ?
şu anlattıklarınızın hiçbirinde eltinizin yaptığı birşey yok ama sizin epey bir ortalık karıştırma derdiniz var kayınvalideyle konuşma planları falan hayırdır bir sakin
Benden size tecrübe ile tavsiye. Sakın kaynananıza eltinizi şikayet etmeyin. Sakın. Gün olur devran döner söylediklerinize beş konmuş halde duyarsınız. Hiç belli olmaz. Belki aranızda kalır ama ne gerek var. Kimsenin dedikodusunu yapmayın. Valla artık bu devirde bir insanın bana zararı yoksa benim için iyi insandır. Hal hatır sormaymış vs beklemiyorum. Hem niye siz hamilesiniz diye sorsun ki?
Benim kayınvalidem nişanlıyken bile bana eltilerimi kötülüyordu. Her seferinden konuyu kapatmaya çalışıyordum. En ufak kötü bir şey demedim. Hatta bir gün artık onların dedikodusunu dinlemek istemediğimi söyledim. Sonra biz kavga ettik. Şimdi o bana neler neler diyerek kötülediği eltilerimle can ciğer kuzu sarması. Ben konuşmadığım halde arkamdan atıp tutuyor.
Demem o ki, Ne düşünüyorsanız kendi içinizde düşünün. Kaynananıza anlatınca ne değişecek? Ne istiyorsunuz? Arasın eltinizi azarlasın mı? Böyle bir beklentiniz varsa siz daha çok hatalı olursunuz bence. Sadece paylaşmak istiyorsanız da başka aile dışından birine anlatın. Kendi ailenizden bile olmasın.
hele şükür adam gibi cevap yazan olmuş teşekkür ederim