Ben olsam bir ortamda elticim eşime ne kadarda düşkün dışardan biri görse karısı sanki sen yengesi de ben sanacak. Elticim seni kocam konusunda hep endişeli görüyorum sık sık arayıp durumunu merak ediyorsun. Kaçta gitti, kaçta geldi, ne yedi ne içti, yoksa aç mı kaldı? ama sen merak etme elticim ben ona iyi bakarım aklın kalmasın. Sen değerli zamanını hapiste olan abime, evladına harcı. Yoksa benim kocama iyi bakamayacağımdan mı endişelisin kvdem annesi olduğu halde bu kadar endişelenmiyor. Gerçekte ablası olmadığın halde kardeşine düşkün öz ablası gibisin. Ne kadar şanslı eşim. Ama elticim sen yine merak edersen eşimi bana sor ben cevaplarım sorularını. Benimde ablam sayılırsın di mi kıskanıyorum artık hep eşimi arıyor msj atıyorsun. Benim papucum damda mı? dersin ve eşinle güzel güzel ilgilenmeye devam edersin. Her kadın msjı doğru şekilde alacaktır. Ki sonrasında birkaç telefonu açıp müsait değiliz dedin mi ya da bana söyle telefonu evde unutmuş ya da aç telefonu kazayla açılmış gibi cilveleşme efekti ver. Hatta abart ya yine yenge arıyor tam özel annalarımızda arıyor içine mi doğuyor ne romantizmin içine etti de duysun. Bunlar umarım çözüm olur. Olmazsa git hapishaneye eşinin abisinin hatrını sorarken eşin için endişelenme abi hergün eşimi haberdar ediyor ne yaptığına dair aklın kalmasın de artık belki o eşine bir ayar verir.