Eşin de sorsun benim karım seni hiç rahatsız ediyor mu abi diyeÇok haklısınız eşime çok öfkeliyim .Yenge kocasını doldurup üzerine salar diye korktu eşim sanırım abisi eltinin dolduruşuna gelen bir insan. Ama bizden önemli olmamalılardı beni çok yıprattı bu konu .
Telefon no değişsin eşiniz ve yazmasın bir zahmet yengeyse yengelıgını bılsınÇok değişik bir insan. Eskiden elti kıskançlığı derdim .B..kunu çıkardı . Geçen kayınvalidemin köyüne gittik sürekli arıyor ottan sebeplerle herkesin dikkatını çekiyor. Ordan tatile çıktık Yengene söyleme dedim. Msj çekmiş köyde kalacam demiştin ayrılmışsın filan kafayı eşimle bozmuş gibi çok rahatsız edici
Ya sen doldurursan abiyi o zaman nolur bi düşünmüyorlar sanirimÇok haklısınız eşime çok öfkeliyim .Yenge kocasını doldurup üzerine salar diye korktu eşim sanırım abisi eltinin dolduruşuna gelen bir insan. Ama bizden önemli olmamalılardı beni çok yıprattı bu konu .
Nolacak,adam tekrar hapse,karısı mezara, kardeşi hastaneye düşer Allah korusun.Ya sen doldurursan abiyi o zaman nolur bi düşünmüyorlar sanirim
Belli değilEşi ne zaman çıkıyor hapisten? Belki o zaman kurtulursunuz
Bende veremiyorum inanılmaz rahatsızlık vericianlam veeremediğim garip bir durum
Bende veremiyorum inanılmaz rahatsızlık verici
Bende görüsmüyeceğim .Arada aile bağları var ne yazık ki sizin gibi bayramda seyranda görüşeceğim mecbur.Ayni model bende de vardi allahim az cekmedi surekli mesaj atmalsr abi abi diye cocugu hasta olmus neymis cocugunun resmini kocama gonderiyor abi bi baksana tipi cokmu hasta ulan diye bu en basiti daha neler neler en sonunda resti cektim nisanliyken nerdryse ayrilma noktasina gelmistik kaynan verdi agzinin payini cekti kendini simdi 2ayda bir oda kocam icin katlaniyorum onun disinda konusmuyoruz en iyisi gorusmemek boyle insablarla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?