Elti ve davranışları

Kusura bakmada niye aciyorsun al sessize cevir telefonu salla gitsin.

Bak bu konuyu saga sola anlatayim deme sakin bu is basiniza is acar.

Kocani ikna et.
Anlatılacak konu değil zaten ben utanıyorum bu konudan ama onun umru değil . Zaten derdide ortalığı mahvetmek buu üste çıkacak cinsten emin oldum

Burda suclu esiniz,kusura bakmayin,kadin sizden yuz bulamadigi icin esinizi saf bulmus,yaptiklarinizdan haberdar olmak icin esinizi kullaniyor.bunu ya merakindan yada hasetliginden yapiyor.Esiniz otu b... anlatmazsa agzini kapaticak sejilde azicik terslerse bence mesele kalmaz...

3 tane kaynım var 2’si hariç biriyle çok iyi anlaşıyorum dün börek yapmıştım nişanlıma verdim kaynım mesaj attı abimmm börek yapmışsın yetişemedim yazdı.. o kadar üzüldüm ki nasıl istediğini söyle öyle yapayım abim yazdım oda haftasonu plan yapalım yaparsın dedi kalpli gülücüklü ama zerre art niyet yoktu eşinden de boşandı herkes onun üstüne titrer.. ama eşi olsa yine aynı samimiyetim olmazdı eltimden çekinirdim şeytanın işi olmaz kızcağızın aklına girer de yanlış anlaşılırım diye..
konu sahibi bence içinizde ki ses her neyse doğru söylüyor gibi yalnızlığını fırsata çevirmiş bi Elti var karşınızda bence bi süre yan yana gelince gözlemleyin belki sadece boşluktan dolayı bi hayranlık bile olabilir mesela eşinizi o bozuldu bu tamir olcak diye arıyor mu yani kendi kocası yerine koymaya çalışıyor olabilir mi? Ama eşinizde hata bu kadar yüz vermemesi gerekirdi sizin de bi kadın olup aklınızın kalacağını düşünmeli

Evine eşya almış fotosunu benimkine atıyor hemen. Eşim cevap vermiyor. Ne alaka demi. Şunları bunları alcam diye eşime söylüyor.

Teyzemde de bunun kaynana olma heveslisi bi model var kaynanalari rahmetli olmuş, elti baya buyuk , enistemi cocugu gibi goruyor teyzeme nerdeyse ayak yikatcak Eltiler boy boy degisik olabiliyor takmayin...

Teyzemde de bunun kaynana olma heveslisi bi model var kaynanalari rahmetli olmuş, elti baya buyuk , enistemi cocugu gibi goruyor teyzeme nerdeyse ayak yikatcak Eltiler boy boy degisik olabiliyor takmayin...
Eltimle eşim yaşıt sayılır

Benimde 4 tane kayinim var bırak mesaj atmayı ihtiyaç için mecburi bişey için bile aramaya çekinirim ben en küçük kayinmla en son mesajımizda yenge evdemisin size geliyoruz bende buyurun gelin yazdım bitti konuşma. İlginç bi elti ama sıkıntı elti de eşiniz ayıp olmasın diye yazıyordur belkide yengesi nin ilgisi hoşuna gidiyordur aman mübarek gece günah almayım :)

Normali bu zaten. Kaynımı 8 senede 1 kez aradım .O da önemli bir mesele vardı. Kocasını inanılmaz kıskanan birisi bir konu anlatmıştı .Bir msj gelmiş birisi iyi tatiller yada iyi bayramlar yazmış onu kıskanıp mesajlaşma programını sildirmiş öyle bir kadın

Valla Allah ıslah etsin diyorum eltınızi. Eşinizin mesafe koyması lazım.

Google translate ile çevirip yazmış gibisiniz. Anladıysam Arap mı olsam ne
Çok çene yapıyorum

Yazarken de unutuyorum
Bir sonraki cümleyi unutmamak için

Bende yaşadım aynı durumu .Eşim hakli olduğumu bildiği halde sırf abisi için bana v
Bosver diyordu ...

Eltim ve kaynım benimle konismadiklari halde yemeğe bile gidip geliyordu k

Benle hoş beş eden yoktu

En son o kadar bariz belli ettiler ki o kadar çileden çıkardılar ki

Eşim bile bıktı usandı.simdi almıyorum eve

Benim elti de sirnasir çok muhabbet ederdi esimle ://

Eltiniz tuhaf,kocanız daha tuhaf.
Ne değişik diyaloglar,ne saçma işler.
Kocası hapisteyse,yatar,cezasını çeker,
sizin yüzünüzden mi hapse girdi de
bu kadar alttan alıyorsunuz?
Ben çok sakin bir insanım ama böyle bir duruma en başında tepki gösterirdim.
Diyelim ki gösteremedim,bir şekilde işler
bu noktaya geldi;
önce kocama sağlam bir rest çekerim,
sonra o eltiye öyle bir ayar veririm ki eşimle karşılaştığında sadece Allah'ın selamını verebilir.
Bir gram fazla diyalog kuramaz.
Benim de eltim var,eşimle yaşıt,
ikisi aynı yayınevine farklı branşlarda soru yazdılar,birbirlerini aradılar,konuştular ama böyle saçma sapan diyaloglara girmediler.
Kaynım abisine ulaşamazsa beni arar,
konuyu aktarır,kapatır.

Sizin eltiniz deli mi,dengesiz mi,art niyetli mi?
Belli değil.
Kocanızı anlamak ise mümkün değil.

Deli filan değil şeytan inanılmaz bir kadın . Ben böyle bir kötülük görmedim. Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum. Evimden uzak eylesin

Deli filan değil şeytan inanılmaz bir kadın . Ben böyle bir kötülük görmedim. Allah iyilerle karşılaştırsın diyorum. Evimden uzak eylesin
Yerinizde olsam onu tenhada kıstırıp,
gözlerimi de büyütüp,iyi bir ayar verirdim.
Eşimin ve kvmin bulunduğu ortamda bir araya geldiğimizde ise hiç bir şey olmamış gibi davranırdım.
Eşime çektiği her mesaja da ben cevap verirdim.
Cevabı yazanın ben olduğunu da belli ederek.

Suc esinizde .Eşinize biraz baskı kursanız haftada 5 arıyorsa 1 ini açsın birine cevap versin .ve söylesin yenge sen ailemizin kiymetlisisin ama benim kendi ailem çocuklarım var ve onlarla olan zamanimdan caliyorsun senden biraz anlayış bekliyorum desin .yani mesafe koymak ne kadar zor olabilir ki eşinizde durumun anormalliginin farkında madem .bu arada kaynınız ne zaman çıkacak?

Her halti aanlatan esinizde suç çenesini tutsa mesafeli konuşsa arar yazar mı hiç biz niye yazmiyoz kayınbiraderlerimize ?? Yüz veren eşin astar bulan eltin maalesef
Çok haklısınız eşime çok öfkeliyim .Yenge kocasını doldurup üzerine salar diye korktu eşim sanırım abisi eltinin dolduruşuna gelen bir insan. Ama bizden önemli olmamalılardı beni çok yıprattı bu konu .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…