Şüphelenmeli miyim ? normal mi davranışlarıSiz neyden şüpheleniyorsunuz?
Abisi hassas noktasıymış rest çekemezmiş . Arayınca nasılsın niye gelmiyorsun der gelmiyorsunuz değil.Kendi anneme durup dururken o laflar neden söyledi . Manyak mıdır nedirAynı modelden bende de vardı benle hiç konuşmazdı hazımsızlık tan artık toptan konuşamıyor eşime dedim taketti rest cektik konuşmuyoruz
Aynilarini yaşadım eşim haklı olduğunu bildiği halde yıllarca gittik geldik benle konuşmadık karı halde ..Abisi hassas noktasıymış rest çekemezmiş . Arayınca nasılsın niye gelmiyorsun der gelmiyorsunuz değil.Kendi anneme durup dururken o laflar neden söyledi . Manyak mıdır nedir
Anası statüsünde değil yaşıt sayılırlar. Her yaptığımızı bilmek istiyor .Eşime hafta sonu gelmişsin oğlum görmüş filan diyip arıyor.Kafayı eşimle bozmuş durumda .Şuan kocası yok.Ben konuyu anlamadım sanırım, eltinin sürekli eşine mesaj atması mı problem yoksa anasıymış gibi davranması mı, yoksa başka birşey mi?
Belli ki büyük elti olduğundan statü sahibi gibi hissediyor kendini, bırak kendi keyfini sürsün, sen de önüne bak.
Benim de canım çekmedi değilDiyetteyim aklım el açması börekte kaldı sadece
Yiyin o böreği afiyetle
Anası statüsünde değil yaşıt sayılırlar. Her yaptığımızı bilmek istiyor .Eşime hafta sonu gelmişsin oğlum görmüş filan diyip arıyor.Kafayı eşimle bozmuş durumda .Şuan kocası yok.
Çok değişik bir insan. Eskiden elti kıskançlığı derdim .B..kunu çıkardı . Geçen kayınvalidemin köyüne gittik sürekli arıyor ottan sebeplerle herkesin dikkatını çekiyor. Ordan tatile çıktık Yengene söyleme dedim. Msj çekmiş köyde kalacam demiştin ayrılmışsın filan kafayı eşimle bozmuş gibi çok rahatsız edicieş ile elti ne konuşuyor olabilir ki? bana çok saçma geldi yani.
eşinin rahatsız olmaması da çok ilginç.Çok değişik bir insan. Eskiden elti kıskançlığı derdim .B..kunu çıkardı . Geçen kayınvalidemin köyüne gittik sürekli arıyor ottan sebeplerle herkesin dikkatını çekiyor. Ordan tatile çıktık Yengene söyleme dedim. Msj çekmiş köyde kalacam demiştin ayrılmışsın filan kafayı eşimle bozmuş gibi çok rahatsız edici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?