Elti...

Eşime insani bir duygu olarak karşılıklı etkileşim olarak bahsettim ve o da annesi geçmiş hatıraları Vs den pay biçti kendince.... Ben eşimle daha önce paylaştığım insani duygularda daha rahat destek buldum ve ona güvenerek konuştum.. . Çünkü beni tetikleyen değil destekleyen tavırları daha iyi olur... Umarım sorun olmaz ileride

Eltimle karşılıklı hiç bir sıkıntım yok şu ana kadar sadece olmaması için bu duyguyu nötürlemek için uğraşıyorum

Valla bizimkilerin durumu ben evlendikten sonra cok iyi oldu. Ben cok yanlis zamanda evlendim. Ama genclik iste pismanlikla geri dönülmüyor. Eşya konusunda falan ozentilik olur elbet ama yemin ettim ben asla bir laf vermem kimseye en iyisini alsinda musrif gelin gorsunler.

Hâlâ bu devirde boyle gelinlik beklemek, hayret bişey. Ben bu sikintilari yasamadim ama bizde de baska adaptasyon sikintilari oldu elbet. En azindan falanin geliniyle kiyaslanmadim, yani yuzume soylenmedi

Size yapılan haksızlıkları ona yapmamaları ailenin belki akıllanmış olması veya adamına göre işine geldiği gibi davranıyorlar. Ya da yeni gelin gözünü korkutmuş onların. Başka bir açıklaması Yok. Siz hayatınızı başka hayatlarla kıyaslamayın. Herkesin tercihi seçimleri farklıdır. Mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışın

Eksik kalan ne varsa telafi edip o duygudan kurtulmaya çalışıyorum... Mesela nişan için masa süsleme Vs bilmiyordum o zaman görünce heveslenince doğumumda telafi ettim masa süsleme duygusunu... Ben de bana müsrif denilince çileden çıkarım çünkü tutumlu bir insanımdır

bunu kendi kendinize kabul etmek de çok önemli
eşinize falan da söylemeyin

zamanla geçecektir inşallah

Akıllandılar sanırım çünkü ben de rahatım şu an... uzak kalmak değil de boş lafa sıra gelecek kadar uzun kalmıyorum Şimdilik yanında... Çünkü bol muhabbet boş muhabbete sebep olur... Onun evliliği gelinliği oturana kadar herşey havada kalır aslında... Zaman en güzel ilaç sanırım

Bu dediklerinizi bende yapmadım masa süsleme falan. Doğumda da yapmadım. İkinci bebeğime hamileyim yine yapmayacağım. Ben pek hevesli değilim Bana eşimin ailesi böyle sürpriz de yapmadı. Eltime yapsalar araya mesafe koyar öyle yürütürüm ilişkimi.

Bana düşünülmeyen incelikler başkasına yapılsa benimde zoruma gider ama bende ona göre aynı şekilde davranırım

Eltinizle vakit gecirip sevmeye calisin. Zamani geri alamaz yeni evli hallerinize donemezsiniz.
Bence kizin gencligini, evlilik heveslerini kiskaniyorsunuz. Onun yerinde kim olsa kiskanirdiniz.
Kiskanclik sizinle ilgili bir sey. Telkin yapa yapa aşacaksiniz bunu

Canm bu elti kiskancligi degil.soyle ki yeri geliyo bende bakiyorum cok detayli evlenip herseyi guzel isteyen birini gorunce yaa ben niye boyle yapmadm herseym eksikti ne salakmisim ne enayimisim diye kendime kiziyorum.benide etrafmda uyaran olmadi aileminde gozu gonlu toktu esyaya mala mulke onem vermedik ailecek ama suan pismanliklarini yasiyorum birinin evine gitsem yaa ne guzel her esyasi yada ne guzel ev almislar deyip kendime aciyorum

Evlendikten sonraki yaptiklarimiz esimle yaptiklarimizdir kimseyi karistirmam. Ama esyalari vs kp aldigi icin böyle oldu zaten. Her neyse sinirlenmicem şimdi hatirlayip
Bende kizimin dogumgununu falan yaptim, doğumda susleme yapcak halim pek kalmadi oysaki herseyi kendim hazirlamistim nasip :)

bır ınsanın neselı ve mutlu olmasından mutlu olmanız gerekmıyor mu ?
aılede herkesın yerı ayrıdır bırını sever dıgerını daha az sever dıye bırsey yok hepınız sonradan dahıl oldunuz bırınız dıgerınızden ustun olamaz
benım kazanılmıs saygın kazanılmıs yerım var aılede dıyorsunuz da
nıye bu askerlık mı :)
sızın ılk gelın olmanız sızı buyuk ev yapmaz

benım bır eltım var aynı yastayız ama esımın abısıyle evlı
habıre ben buyuk evım dıyor
bosanmıslardı benım dugunumden 1 hafta sonra barısıp tekrar evlendıler allahta mutlu etsın
nıkahlarında tanıstım ılk kendısıyle
bana benden once evlendın dıye sevınme bızım gecmısımız var dedı mesela
bana kucuk gelın dıye hıtap edıyor bırıyle tanıstıracagı zaman ısmım yerıne kucuk eltım dıye tanıstırıyor falan ...

lutfen sakın bu tarz seyler yapmayın olur mu
eger ıyı nıyetle yaklasırsanız guzel arkadas olursunuz bırbırınızı desteklersınız
benım 2 eltım var bu bahsettıgım eltımden cok cekınırım korkarım resmen
2sene konusmadık kendısı hatalıydı ben küstüm
ama oyle huzursuzluk yasattı kı küslügü daha kotu barı ben altdan alayım barısalım herkes nefes alsın dedım bayramda evıne gıttım bır hatam olduysa da kusura bakma gergınlıgımıze herkes mutsuz dedım
kucuk olarak ayagıma gelmıssın buyuk olarak affetmek duser bana dedı mesela

yanı guc gostergesı degıl sızın ılk gelın olmanız
herkesın de kısmetı farklı
onunkı kolay olmus dort dortluk olmus olabılır oyle de gorunebılır
sız bunun ıcın mutlu olmalısınız benım gozumde kaldı en azından onun gozunde kalmadı dıye sevınmenız lazım

farkında olmanız guzel bırsey aslında bu soyledıklerıme dıkkat edın lutfen gercekten eltı savasları tum aıleyı huzursuz edıyor

Kusura bakmayın ama bu statü falan olayı çok saçma geldi kıdem neyin kıdemi büyük gelin olmak insana kişilik olarak ne artı katabilir ki

ne güzel herşeyin farkındasın boşver ailene hayatına bakk.. şeytan vesvese veriyor resmen

Aranızdaki zaman farkı ile ilgili bu durum. Şu anda organizasyonlar, sosyal medya, gelin programları derken iş iyice detaya bindi. Emin olun 2 3 sene sonra da onunkiler eski kalacak. Kıskanmak yerine şu anınızı güzelleştirmeye bakın.

Başka insanlara karşı bu kadar yaşamıyorum anlık oluyor ve geçiyor... aslında onda olmayıp bende olan imkan da çok ve o da aynı şeyleri yaşıyor muhtemelen sadece üstesinden gelmenin yollarını arıyorum...

Kusura bakmayın ama bu statü falan olayı çok saçma geldi kıdem neyin kıdemi büyük gelin olmak insana kişilik olarak ne artı katabilir ki
Tabii ki hiç birşeyi artı sağlamaz, kıdem’den başka bir kelime aklıma gelmedi Tecrübe diyelim o Zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…