eltilerimin düşmanlığı ve hazin sonum

pertmes

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2018
35
24
3
herkese merhaba. ben kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim. bir anlık sinirle konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum.

Son düzenleme:
Niye yüzlerine söylemek varken herkes birbirinin arkasından konuşuyor? Anlamadigim tek yer siz eltiniz kötü olmasın diye size söylediği şeyleri söylemiyorsunuz diğerlerinin ama onların konuştukları şeyleri eltiye söylüyorsunuz gene arada kötü olan eltiniz olmuyor mu ?

Size laf taşıyan sizden de başkasına laf taşır. Ben lisans okurken birbirlerine giydirenleri birkaç gün sonra el ele kol kola görünce dank etmişti şükür yaş 20-21di. Siz de şimdi öğrenmiş oldunuz. Bir şey olmaz inkar edin geçin söylemedim öyle bir şey deyin ispatları mı var sanki

Çalışıyormusunuz çalışmıyorsanız üçünüzde işe girin çalışıyorsanızda ek iş bulun enerjinizi atın bu ne boşluk yahu işlerimi YÖK bu insanların
ben hiç ilgilenmedim onlarla. ama bir yere kadar ilgilenmedim.dusunsenize hep yüzünüze iyi arkanızdan kötüler ama ben asıl bunları bana getiren eltimin kötülüğünü anlamadim. keşke anlatmasına izin vermeseydim. o anlattı sinirlendim bisey diyemedim kimseye en sonunda bende ina benzedim. onların yaptıklarını anlattım bende. ama cok pişmanım. ;(

Dök bütün taşları ortaya bitsin gitsin bu durum. Küsülecekse de öyle küsülsün
Benden sonrası tufan der ne biliyorsam döker saçardım ben. Çünkü iş ufaktan raydan çıkmış.
evet ama çok kötü şeyler. birde oyle garip bir ailemi yüzüne baka baka söylediği şeyleri yüzünüze baka baka inkar ediyorlar. psikolojim bozuldu yemin ederim. nerden geldilerse konuştuk o gün. :(

ben hiç ilgilenmedim onlarla. ama bir yere kadar ilgilenmedim.dusunsenize hep yüzünüze iyi arkanızdan kötüler ama ben asıl bunları bana getiren eltimin kötülüğünü anlamadim. keşke anlatmasına izin vermeseydim. o anlattı sinirlendim bisey diyemedim kimseye en sonunda bende ina benzedim. onların yaptıklarını anlattım bende. ama cok pişmanım. ;(
Sizi seven sayan biri olsay dı eltiniz hiç anlatmaz dı hatta yanında konuşmaya sizi eleştirmeye bile cesaret edemezdi diğer eltiniz de bu böyledir size laf taşıyan bilin ki sizden de taşıyor bu yüzden şu anda iyiler ikisi ama bırakın iyi olsun siz kendinizden eminseniz onlar sizin dedikodunuzu yaparak sadece vakitlerini size harcamış olurlar gerçekten bu kişilerden uzaklaşın mecbur bir arada olduğunuzdada asla bu konuların açılmasına izin vermeyin eşleriniz düşman olmasın

Bu devirde kimseye güven olmuyor. Safa yatmak diye birşey öğrendim. Kendimi de o konuma sokamıyorum ama olabildiğince aaa öyle mi bilmem diyip geçiyorum.
Yapacak birşey yok.
Söylenenler ne bu kadar ortalık karışmış?

diğer eltimin abimi/kaynimi aldattığından şüphelendiğini falan..
Oooo bu konu fenaymış. En konuşulmayacak kişi ile en konuşulmayacak konu.
Ya sonuna kadar inkar edin ya da suçu kısmen üzerinize alıp yanlış anlaşılma olmuş hakkını helal et diyip geçin. Ağız dalaşını uzatmayın.

Neydi ne degildi bu eltiler, iyiki eltim yok : ))

Neyse, demissiniz biseyler bence daha fazla agziniza almayin o sahizlari ve seviyelerine dusmeyin. Siz kendi hayatiniza bakin, esinizle yuvanizla ilgilenin.

Konuşurlarsa konuşsunlar sizde öteki eltinizle onların hakkında konuşuyormuşsunuz :işsiz:

Konuşurlarsa konuşsunlar sizde öteki eltinizle onların hakkında konuşuyormuşsunuz :işsiz:
hayır biz suan 3 eltiyiz. birisi gelip olanları anlattı bana. arkadaşım sırdaşım gibi. hep senle ilgili şunu diyolar bunu diyolar diye. kaynanamın kadınlarının görümcelerinin diğer eltimin söylediklerini falan. bende onların onun icin söylediklerini ona soyledim. o salakda sinirlerine hakim olamayıp beni sattı. ama ben onu hala satmadım. satarsam yuvası dağılır.

Oooo bu konu fenaymış. En konuşulmayacak kişi ile en konuşulmayacak konu.
Ya sonuna kadar inkar edin ya da suçu kısmen üzerinize alıp yanlış anlaşılma olmuş hakkını helal et diyip geçin. Ağız dalaşını uzatmayın.
yalnız bunu söyleyen ben degilim diğer eltim bana herkesin herseyini anlattı. iste ben bunları söylemiyorum onu satmamak icin ama o beni sattı kocasıyla kavga edince uste çıkmak için

Back
X