herkese merhaba. ben kötü birşey yaptım. lütfen yargılamayın olan oldu. bana bir akıl verin. esimin ailesindeki herkes her görüşmede hep dedikodumu yapmis. eltimin biride bana bunları düzenli olarak anlatıyordu. sırf onu satmamak icin hesap sormadim kimseye. neyse hep mutsuzdum ama. tabi benim yanimdada diğerlerine atiyolardi. bende sinirimden en sonunda patladım. bende diğer eltime soyledim onun hakkında konuşulanları. oda eşiyle bir mevzusunda hemen beni sattı. ortalık birbirine girdi. normalde boyle bir insan degilim. bir anlık sinirle konustum. daha ortaya çıkmayan konuşmalarda var. bu arada birbirine demediklerini bırakmayan iki eltim can ciğer oldu simdi. diğeri zaten bni hic çekemiyordu. hep arkamdan iğrenç iğrenç konuşuyordu. simdi birlik oldular. hergun mutsuzum. pişmanım. kesin arkamdan hala konuşuyorlar biliyorum. ne yapmalıyım. herkese herseyi anlatıp kurtulsammi. ama konuşursam eltilerim yuvasından olur. bn bunu dusunuyorum. ama bn iftira atmadım. onlar konusmus bn bana söyleyen elime soyledim. arkamızdan konuşuyorlar hep.. belki arkamdan suan daha farkli oyunlar dönüyo bilmiyorum.
Son düzenleme: