- 19 Ekim 2016
- 2.913
- 4.393
- 83
- Konu Sahibi soguklarkralicesi
en iyi eltin bile i ihhh aman uzak kalsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O nasıl oluyo...ama pek onla alakası yok benim arkadaşim öz teyzesinin geliniydi bu kadar mı kötü kaynana olur yani boşandi sonra zaten..ben çok sansliyim eltim öz teyzem o yüzden eltim yok bile diyebilirim teyze yeğen yaşıyoruz
o yüzden eltizedelerden değilim
Tecrubeli ve 4 elti sahibi olarak, ne kadar uzak ve mesafeli olursaniz, o kadar mutlu olursunuz, diyorum .Eltilik müessesi nasıldır memnun olan var mı herkes anlaşılmaz anlaşamazsınız dıye yaklasıyor.kıskanclık vs. yasanıyor mu tabıkı herkes aynı degıldır ama tecrubelerınızı merak eıdyorum
On yargili olup direk mesafe koyma derim benim iki tane var biri düşmanm sanki biride kardeşim gibi .bunu zaman gösterir ama nasılsa bilmiyorum illa bı kıskançlık oluyo sanki çevremde de gördüğüm kadarıyla bunuda bence kv görümce vs yapiyo benim iyi olduğum eltime ben yokken beni ovuyolrmis o yokken de onu bana kiskandirmaya calisiyolr düşmemek lazım biz ikimiz bir araya gelip anlatıp gülüyoruz :)Eltilik müessesi nasıldır memnun olan var mı herkes anlaşılmaz anlaşamazsınız dıye yaklasıyor.kıskanclık vs. yasanıyor mu tabıkı herkes aynı degıldır ama tecrubelerınızı merak eıdyorum
+1Bence önce eşin anne babasında başlıyor durum. Onlar kendi çocuklarına maddi manevi eşit davranıyorlarsa zaten sorun çıkmıyor.
Ama mesela küçüğü aman küçüktür diye hep kayırıp öyle yetiştirdilerse onun eşide biraz şımarık oluyor. Büyüğün eşi de bu duruma bir süre sonra sinirleniyor ve dolmaya başlıyor.
Yani benim gözlemlediğim bir durum.
Eltilik müessesi nasıldır memnun olan var mı herkes anlaşılmaz anlaşamazsınız dıye yaklasıyor.kıskanclık vs. yasanıyor mu tabıkı herkes aynı degıldır ama tecrubelerınızı merak eıdyorum