onyargiyla yaklasmamalisin kendin de zaten esinin kayinvalidenin tanimadigini soyluyorsun hep beraber tanimis olursunuz belki de senin de cok sevecegin birisi olur bence boyle ayrim falan dusunme cok sacma3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Aşko biz falcımıyız iyi mi kötü mü nerden bilelim yaşayıp görceksin. Ama sana eltisi olan bir dost tavsiyesi, nasıl başlarsa öyle gider çok samimiyet tüm kötülükleri getirir. Herkes çok çok iyiliği kaldıramaz. Kötü tecrübeler edindim. Bana kalırsa merhabadan ötesi olmasın kötü olma ama çok iyi de olma. İlla ki biraz fark olcaktır ama bunun seninle alakası yok yada arkaba olmasıyla alakalı değil.3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Daha yüzük takılmamış eltiyi kıskanmak da ne bilim3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Ayyy o mu?Aa nickinizi hatirladim. Kaynanam beni seviyor mu diye takmistiniz kafayi.
Simdi de daha gelmeyen eltinin sevgisine mi takildiniz?
Kaynananiza asik misiniz yahu, bir salsaniz keske.
Genitale konu açan mı buAa nickinizi hatirladim. Kaynanam beni seviyor mu diye takmistiniz kafayi.
EvetAyyy o mu?
Ta kendisi.Genitale konu açan mı bu
eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu
acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü.
Ay bu kk kin kadınlarının hafızasına hayranımAa nickinizi hatirladim. Kaynanam beni seviyor mu diye takmistiniz kafayi.
Ya nicki tanidik geldi. Tanidik geldiyse kesin aklimda kalan konusu vardir dedimAy bu kk kin kadınlarının hafızasına hayranımkız nasi aklında kaldı öyle
SüpersinYa nicki tanidik geldi. Tanidik geldiyse kesin aklimda kalan konusu vardir dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?