Eltim akraba fark koyulur mu

hayatımda annemin bile beni sevip sevmediğimi sorgulamadım
kaldı ki seviyodur bence sevilmeyecek insan değilim
kendi yeğenimi de kusura bakma da gelinden çok severim yani
kan sonuçta

Ben böyle derdin ızdırabınıshshshdh bunlar nasıl aile böyle, teyze çocukları evleniyor, nereye düşmüşüm diyeceğinize şimdiden eltiyi kıskanma tribine girmişsiniz. Vizyona bak.

Evet yeğenini tabii ki sizden çok sever. Allah sabır versin.

Kaynanamın eltimi daha çok sevmesi bu hayatta dert edeceğim son üç şeyden biri olur. Ayrıca teyze kızıyla oğluyla evlenen insanlar bana pek de normal gelmiyor. Çok rahatsız edici ve sağlıksız

Sonuçta yiğeni elbet bir tık sevgi fazlalığı olacaktır lakin mesafe her zaman iyidir oldum olası bunu savunurum. Herkes sınırını bildi mi gül gibi yaşanır gidilir.

Huyunu suyunu bilmediği bir akrabayla mı evlendiriyor Aileniz. Bitmedi mi hala akraba evliliği ya

Sizin korkunç bir değersizlik duygunuz var. Bana kalırsa eltiyi kayınvalideyi bir tarafa bırakıp bunu çözmek için yardım almalısınız.

Size söyleyeceğim şey sakın eşinizin ailesi ile eltinizin,eltiniz ile de eşinizin ailesinin dertleşmesini yapmayın.Gelip size kendileri dert yanacak konuyu açacaklardır ..sakın ama sakın tuzağa düşmeyin ,yorum dahi yapmayın .Düğün ,nişan vs..Aralarında mutlaka gerginlikler olacaktır .Sizi kendi meselelerinin içine çekemesinler sonra barışırken İlk sizi harcarlar. Bir de aynı anda iki insan da iyi olabilir .O nu övdüklerinde kendi kendinizi bir yarışın içinde bulmayın ..çoğu ailede bırakın elti savaşlarını ,kuzenlerin eşlerini bile kıyaslama ve yarıştırma davranışı var siz bunun farkında olun ve kendinize meşgul olacağınız bir dünya kurun

Keşke allah başka dert vermesin butonunolsa, doya doya bassak

bi de kaynananıza söyleyin genetik hastalık testlerini yaptırsınlar oğluyla yeğeni. Bu devirde akraba evliliği yapıyorlarsa önlemini de alsınlar. Gerçi ne değişir yaptırsalar da amaaaaan

Oglunu kendi yegeniyle ya da kocasinin yegeniyle evlendiren hic bir kayinvalidenin kan bagi var diye daha cok sevdigini gormedim.tam tersi akraba herseye katlanir diye mi nasilsa artik hic bir degeri olmuyor ne yapsa yaranamiyor,aileler de isin isine giriyor kanli bicakli hale geliyorlar.
Cok yakinlarimdan bu sekilde evlilik yapan herkesin durumu bu.
İstisna olursa bilemem tabi ama geneli boyle.

Sizin korkunç bir değersizlik duygunuz var. Bana kalırsa eltiyi kayınvalideyi bir tarafa bırakıp bunu çözmek için yardım almalısınız.
Ne kadar kırıcısınız. Yorumlar o kadar kırıcı ki belki bir insan olarak içimdeki saçma da olsa bir düşünceyi sıkıntıyı sizinle paylaşıp gerçek bir dost arkadaş olarak yorum yapmanızı istedim güzelce cevap verip iyi hissettirmek yerine üstüne böyle yorumlar yapıyorsunuz. Ayrıca burda kimse öyle konuşmasın kıskançlık duygusu bütün insanlarda illa ki biraz vardır. Eltisi olanlar veya benim durumumda olanlardan tecrübe ve bir kaç şey duymak için sormuştum böyle eleştiri almak için değil. Kıskanç bir insan değilim asla hemde. Eltime eşya alındığında kendimden bile iyilerini istedim ona kayınvalidem anlamadığı için hepsini ben sipariş ettim en iyi model en güzelini arar sorarım büyüğüm ondan bir abla arkadaş gibi yaklaşırım küçük bebeğim olmasına rağmen düğün ağzı her şeye ben yetişirim diyorum yardım ederim diyorum. İyi niyet bendeki ama insanlar çok farklı anlamış. Ve iyi niyetimden ötürü acaba ileride yabancı olduğum için fark görür müyüm bu durumu yaşayan var mı diye sormuştum ha fark görürsem de Allah yukarıda de susarım yine bir şey olmaz merak etmeyin öyle yetiştirilmedim

Çalışıyorum hanımefendi çok şükür bebeğim olmasına rağmen kendi ayaklarım üstünde durup çalışıyorum. Kadın kadının düşmanı derler ya gerçekten öyleymiş yorumların bir tanesinde güzelce bir yaklaşım görmedim yanlış bile olsam güzel dille insan yorum yapar insanlar gerçekten çok kötü.

Allah kimseyi kayınvalide ilgisine muhtaç olacak kadar benliğine yabancı bırakmasın.

Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Söylediklerinizde haklısınız zaten öyle de yapmayı düşünüyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…