Kaynanamın eltimi daha çok sevmesi bu hayatta dert edeceğim son üç şeyden biri olur. Ayrıca teyze kızıyla oğluyla evlenen insanlar bana pek de normal gelmiyor. Çok rahatsız edici ve sağlıksız3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Huyunu suyunu bilmediği bir akrabayla mı evlendiriyor Aileniz. Bitmedi mi hala akraba evliliği ya3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Sizin korkunç bir değersizlik duygunuz var. Bana kalırsa eltiyi kayınvalideyi bir tarafa bırakıp bunu çözmek için yardım almalısınız.3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Keşke allah başka dert vermesin butonunolsa, doya doya bassak3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Ne kadar kırıcısınız. Yorumlar o kadar kırıcı ki belki bir insan olarak içimdeki saçma da olsa bir düşünceyi sıkıntıyı sizinle paylaşıp gerçek bir dost arkadaş olarak yorum yapmanızı istedim güzelce cevap verip iyi hissettirmek yerine üstüne böyle yorumlar yapıyorsunuz. Ayrıca burda kimse öyle konuşmasın kıskançlık duygusu bütün insanlarda illa ki biraz vardır. Eltisi olanlar veya benim durumumda olanlardan tecrübe ve bir kaç şey duymak için sormuştum böyle eleştiri almak için değil. Kıskanç bir insan değilim asla hemde. Eltime eşya alındığında kendimden bile iyilerini istedim ona kayınvalidem anlamadığı için hepsini ben sipariş ettim en iyi model en güzelini arar sorarım büyüğüm ondan bir abla arkadaş gibi yaklaşırım küçük bebeğim olmasına rağmen düğün ağzı her şeye ben yetişirim diyorum yardım ederim diyorum. İyi niyet bendeki ama insanlar çok farklı anlamış. Ve iyi niyetimden ötürü acaba ileride yabancı olduğum için fark görür müyüm bu durumu yaşayan var mı diye sormuştum ha fark görürsem de Allah yukarıda de susarım yine bir şey olmaz merak etmeyin öyle yetiştirilmedimSizin korkunç bir değersizlik duygunuz var. Bana kalırsa eltiyi kayınvalideyi bir tarafa bırakıp bunu çözmek için yardım almalısınız.
Çalışıyorum hanımefendi çok şükür bebeğim olmasına rağmen kendi ayaklarım üstünde durup çalışıyorum. Kadın kadının düşmanı derler ya gerçekten öyleymiş yorumların bir tanesinde güzelce bir yaklaşım görmedim yanlış bile olsam güzel dille insan yorum yapar insanlar gerçekten çok kötü.Valla bence olur. En çok onu severler. Çünkü kan var. Görümce bile ne çok onu sever. Kaynana her yerde " biricik gelinim" diye eltinizi paylaşır
Yahu insan kvsini eltisinden kıskanır mı ya? İş bulup çalışın,kitap okuyun kadını rahat bırakın.
Allah kimseyi kayınvalide ilgisine muhtaç olacak kadar benliğine yabancı bırakmasın.3 yıldır evliyim eşimin bütün ailesi beni çok sever gerek sözle gerek davranışla değer verdiklerini görüyorum. Kayınvalidem de kayınpederim de aynı şekilde ve şimdiye kadar hep güzel geçiniyoruz. Kaynıma teyzesinin kızını istediler kızın annesi ortaya attı ve bir şekilde yaptı bu işi. E haliyle kayınvalidem yeğenini istemiş oldu eşimin teyzeleri kayınvalidem sizde ayrım yapar mı ona karşı daha çok sevgi ilgi veya fark olur mu merakımdan soruyorum ben eşimle severek evlendim ve yabancıyım ama kendisi aileden ve ben ilk gelindim şimdiye kadar işte ilk kez elti geliyor acaba nasıl olur anlaşır mıyız kız iyi mi kötü mü. Çünkü uzakta oturduğu için eşim ve kayınvalidem dahi tanımıyor huyunu suyunu bilmiyor
Çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. Söylediklerinizde haklısınız zaten öyle de yapmayı düşünüyorum:)Size söyleyeceğim şey sakın eşinizin ailesi ile eltinizin,eltiniz ile de eşinizin ailesinin dertleşmesini yapmayın.Gelip size kendileri dert yanacak konuyu açacaklardır ..sakın ama sakın tuzağa düşmeyin ,yorum dahi yapmayın .Düğün ,nişan vs..Aralarında mutlaka gerginlikler olacaktır .Sizi kendi meselelerinin içine çekemesinler sonra barışırken İlk sizi harcarlar. Bir de aynı anda iki insan da iyi olabilir .O nu övdüklerinde kendi kendinizi bir yarışın içinde bulmayın ..çoğu ailede bırakın elti savaşlarını ,kuzenlerin eşlerini bile kıyaslama ve yarıştırma davranışı varsiz bunun farkında olun ve kendinize meşgul olacağınız bir dünya kurun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?