Eltim bana vicdansiz dedi

Neyse bu size bir ders olmuş hakeden kardeş dururken görümceme tırnağımı vermem çok arsızmış o, bu arada düzeltmeyin dudağını sonra iftira atar daha kötü yaptı diye

Bundan sonra öyle yapacağim aslinda zoruma gidiyordu kendi kardeslerimden ucret alip gorumcemden almamak malzeme paralari islemden daha pahali bunu anlayabilirdi esimin arkasina sığindi simdi de eltimin ama eltimi umursamiyorum
Eltinizin zaten lüzumsuz yapmış yani benim eltim kabul etmese ya hiç araya girmem çünkü kv aramış onu reddetmiş bana düşmez . Ancak girersem de doğru yapmiyosun böyle olmaz gereken neyse yap sen o zaten dersini almıştır derdim. Siz biraz öfkeyle cevap vermişsiniz o da vicdansız demiş pek büyütmeye gerek yok.

Kuzum bende oyle dusunuyorum ama esimin tepkisi sence ne olur ?
Seni destekliyorsa bişey demez. Ayrıca eşim ne düşünür diye düşüneceğine bırak adam düşünsün acaba eşim ailemin yaptıkları hakkında ne düşünüyor diye.
O kadar ödün verme kendinden bırak üzülsün üzülecekse konuşmasın. Burda haklı olan sensin ve sömürülen çok ayıp yaptıkları.
Kulları köleleri değilsin, iylik yapmak istedin başına bu geldi bu yüzden şimdi nokta koymazsan ilerde daha da fazla sıkıntıların olabilir.
Gerçekten iyilikten maraz doğar dedikleri bu.

Ha bide politikacı ol çünkü gördüğüm kadar onlar öyleler sana karşı. Sende bu politikayı eşine karşı yapıcaksın. Ailesine sitem et güzel bir şekilde söyleyeceklerini düşün yaz bir yere gerekiyorsa.
Kendini önemse !

Emeğini ücretsiz sunarsan hiç bir değeri olmaz, sen bedava köleye dönersin. Başta ücretsiz yapmakla hata etmişsin bence, maliyetine yapayım filan deseydin bari..

Neyin tribini atıyorsa eltin

Kendini bir şey zannediyor en sinir oldugum insan tipi

Iyyyy böyle görümce.....
Kendini begenmiş ukalanın teki
Kendinden aşağı gördüğü insanı aşağılamaya çalışıyor mikrop
Sanki first lady. Hayır first lady olsan adam olamamışsın ne olucak.

Sürekli evine geliyormu görümcen

Çok haklısınınız.
Yani hem evinde çalışıyor yabancı mı olucak
Belki o insanın hayır duasını alıcaksın.
Günümüzde çoğu insansadece menfati olan insanlara iyilik yapıyor böyle olmamalı

Sizin kalbiniz o kadar güzel ve naifki

Sürekli evine geliyormu görümcen
Sizin kalbiniz o kadar güzel ve naifki
Cok tesekkur ederim gorumcem aslinda evime fazla gelmez yani ben evdeyken geldiğimde cunku ufak tartismalarimiz olur benim 2 calisanim var evimde ve ikisininde memnunum hatta x abla beni aradi ve evde biraz kavga olunca etraf dağinik olunca sordu bende yuzeysel olarak anlattim ve inanin bana bizde kalabilirsiniz dedi yani bu cumle cok anlam ifade ediyor

Beleşçi görümce ve yalaka elti yapmayın beter olsun böylelerine elini versen kolunu kaptiyorsun işte

Bizim orda bi söz var ‘elti eltiye eş olmaz, eşşek B*kundan keş olmaz’. Yeni gelin seni alt etmeye fırsat bulmuş, Görümceye yaranmak için terbiyesizlik yapmış işte. Nesini takıyosun kafana boşversene.

Ne değişik insanlarsınız. Bırak kahveyi triliçe, ıslak kek vs de yapıyorum. Bana işyerinde patronum para veriyor. Kahve, yemek vs yapsın diye çaycı da tutuyor ona da para veriyor. Eşiniz de görümceniz de benim anlayacağım insan değiller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…