Eltim bebeğime hitap şekli

Honkidonki

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2023
44
-102
6
Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var

Bence çok takılmışsınız.

Normalde eltinizin size karşı davranışı nasıl ? Yani art niyetli hareketlerini mi gördünüz ya da hissettiniz ? Çünkü sadece kızım diyerek sevmesi kötü bir şey gibi durmuyor. Aksine benimsiyor olmalı ki böyle bir hitapta bulunuyor.

Ağız alışkanlığı da olabilir kendi kızlarından dolayı bunu hiç düşündünüz mü..benim kv oğluşum oğlum vs derdi ben de bebeğim küçükken sinir olurdum ama o kafa sonra geçiyor o kafa çok değişik bir kafa bence lohusa kafasının uzamış hali şu anda hiç rahatsız olmuyorum

Küçük yeğenim var ben bakıyorum çoğunlukla annemle beraber anne ve baba çalışıyor ben de kızım kizcem diye hitap ederim ,annemde öyle hitap eder gelinimiz çok memnun iyiki varsınız der her zaman dua eder sevgi ortamında büyüyor çocuğum diye.

Konuyu eltim mi acti diye düşündüm ama onub iki kızı var bir de o benden büyük
Biz de kizlarimizi kızım diye severiz ama bu zamana kadae hiç rahatsız olmadım o da olmamıştır.
Çünkü insan sevmese öyle sevemez.
Yarın okula başlayınca öğretmeni de öyle sevecek mahalledeki teyzeler amcalarda o yüzden çok takılmayın kız sizin kızınız birisi kızım deyince onun nüfusa geçmiyor.

Bu kadar da saçmalamayın ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…