- 1 Ekim 2013
- 8.852
- 18.960
- 448
- 35
- Konu Sahibi Honkidonki
-
Ağız akışkanlığıdır ve sevmiştir benimsemiştir ya hu ne var bunda. Görümcem benden 40 gün sonra doğum yaptı ben de onun kızına çoğu zaman kızım derim. Sevsek suç sevmesek suç arkadaşMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Takılacak o kadar sey varken buna mı takıldınız. Komsumun ogluna bıle gelmiş benım ortancam dıyorum. Arkadsım kızına benım kızm bal bocugum ne guzl dıyorum. Kımse de alınmadı. Onlarda bnm ogluma ıyı bak dıyolar bende alınmadım. Allh dert vermsın ne var bunda. Dese kı anneıs benım annenı bosver bm ol faln anlarımda yanı gerek yok kendınızı uzmeyeMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Eltinizi kıskanasınız, kızasınız, çekememeyesiniz var gibi.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
kaç yaşındasınız ? ergen olduğunuz çok belli ne var desın senin doğurdugun senin baktığın gerçeğini değiştirmiyor ki offff çok saçmaMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Bende kotu birsey demiş sandım ne var bunda?Sevsede kötü sevmesede kötü elti diye.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Konu başlığını görünce Pasaklı vs diye aşağılıyor sandım ya.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Allah başka dert vermesin.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Kesinlikle kötü niyet yok, yengeside benim kizlarima kızım diye hitap ediyor benim hoşuma gidiyor bunda art niyet yok. Demekki seviyor,samimi biri neguzel daha ne istiyorsunuzMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Aynen valla. Sevmese neden sevmiyor derler. Demekki iyi bir kadın seviyor çocuğu.Kadın ne güzel seviyor çocuğunuzu…
Ne istiyorsunuz…
Millet delirdi iyice herşeyden bişey çıkarma, kötülük arama, rahatsız olma…
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?