- 30 Aralık 2009
- 23.365
- 92.648
- 1.123
- Konu Sahibi Honkidonki
-
Ay eltin böyle düşündüğünü bilse ne kadar üzülür. Yüksek ihtimalle lohusa depresyonun devam ediyor, aksi halde böyle bir hitap şeklini kıskanamazsın, tam tersi bebeğimi ne güzel sahipleniyor/ seviyor diye sevinirsin. Eltimşn oğlu var, doğurduğu günden beri yanındayım. hep oğlum, oğluş diye severim. Kanım kaynar çocuğa.Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Ne dertler var be diyesi geliyor insanınMerhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Bu kıskançlık fazla abes kaçmadı mı?Merhabalar arkadaşlar benim çok zoruma giden birşey var bebeğim var 6 aylık eltim ona doğduğundan beridir kızım diye hitap ediyor kaynanamlarin yaninda heryerde yani kuzum dese anlicam neden kızım dersin beni mi sinir etmek amacı anlamıyorum tamam sev ilgilen falanda çocuğuma hep kızım diyor kendisinin 2 kızı var küçüğü 4 yasinda yani ne alaka anlamıyorum sinir oluyorum.. aramızda 10 yaş var
Bence kadını cezalandırmak için onun çocuklarına kızım demeli. Büyük suçAh zalim elti,ne hakkı var kızım demeye, boşan bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?